- 23 Mart 2019
- 1.005
- 1.896
- 83
- 38
- Konu Sahibi Cansinsenn
-
Ama dr a da söylemeyi unutma her dr farklı şekilde doz ayarlar. Mesela seninki hafta sonu için 1.5 demiş biz bütün günlere yayarak yaptık hesabı2 gün 1er tane 2 gün 1.5 içeyim ozaman dediğin gibi
Hadi yaaa bende diyorum benim neden çocuk olmuyor acaba yumurtlamıyorum diye mi adet göremiyorum . İki kez hamile kaldım ama o sıra triod düşüktü ilk defa bir testte triod yüksek çıktı haftaya gideyim doktora en iyisi ot içmeyi düşünüyordum aslında Aslan pençesi oda düzeltiyormuş galiba hormonlarıCanım hamile kalmak istiyosan önemli bi değer yumurtlamayı engelliyo. Kaç defa kadın doğuma gittiysem geri çevirdi beni önce bu değer düzelecek diye. 6 aydır iyi gidiyo derken tekrar şaştı.
Ot için bişey diyemem canım maydanoz u dudum bende fakat ilaç kullandığım için daha da düşer diye hiç denemedim. Eğer dr a gidersen mutlaka gebelik düşündüğünü söyle yoksa bu değerler gebelik istemeyen biri için normal kabul ediliyoHadi yaaa bende diyorum benim neden çocuk olmuyor acaba yumurtlamıyorum diye mi adet göremiyorum . İki kez hamile kaldım ama o sıra triod düşüktü ilk defa bir testte triod yüksek çıktı haftaya gideyim doktora en iyisi ot içmeyi düşünüyordum aslında Aslan pençesi oda düzeltiyormuş galiba hormonları
tamam canımAma dr a da söylemeyi unutma her dr farklı şekilde doz ayarlar. Mesela seninki hafta sonu için 1.5 demiş biz bütün günlere yayarak yaptık hesabı
Yalnız konuyu acan sen bilgi alan biztamam canım
Kuzum doz ayarlamakta üstüme yok kendi dozumuda ben ayarlamıştım hatta dr nasıl ayarladıysan öyle devam et iyi gidiyo demiştiYalnız konuyu acan sen bilgi alan biz
Gebelik istediğim halde öyle söyledi valla ancak gidicem tekrar 10 gün gecikmem varOt için bişey diyemem canım maydanoz u dudum bende fakat ilaç kullandığım için daha da düşer diye hiç denemedim. Eğer dr a gidersen mutlaka gebelik düşündüğünü söyle yoksa bu değerler gebelik istemeyen biri için normal kabul ediliyo
Canım bence her dr un kendine özgü kuralları kimi sadece günü kurtarayım istiyo. Ben geçen yıl ekim ayında başladım tedaviye başka bi dr ile 50 mg lik ilaç verdi 45 gün sonra gel dedi 45 gün sonra gittim değer çok düşüktü ben görüyorum düşük olduğunu bana değer normal aynı doza devam et 1 ay sonra tekrar gel dedi benim değerim dahada düştü adam ilgilenmiyo anca doza devam et diyo Allah razı olsun bu dr umdan uğraştı ilgilendi her gittiğimde bana soruyo içimden gülüyorum sen gebelik istiyodun dimi diye evet diyorum sende dr unu değiştir istersenGebelik istediğim halde öyle söyledi valla ancak gidicem tekrar 10 gün gecikmem var
harikasınKuzum doz ayarlamakta üstüme yok kendi dozumuda ben ayarlamıştım hatta dr nasıl ayarladıysan öyle devam et iyi gidiyo demiştiben sadece ani artışın sebebini merak ettim
Eşim de aylardır iyi gidiyordu bir anda böyle oldu işte..Kuzum dozu biz ilk 6 ayda ayarladık ve son 6 ay iyi gidiyordu 50 kullanıyorum bende doz az gelse dahi bu kadar artış olması çok saçma
Kullandığım başka bi ilaç yok canım açken kullanıyorum evet ama bazen yarım saat beklemiyorum 15 dk yada 20 dk olabiliyorKullandığınız bir ilaçla etkileşime geçmiş olabilir. Kullandığınız bir ilaç var mı? Tiroid ilacını açken kullanıyor ve ilacı aldıktan sonra en az yarım saat birşey yemiyorsunuz değil mi?
Aynen canım öyle devam et inş güzel sonuçlanırharikasın
senın dediğin gibi yapıcam bende
2 gün 1,5 2 gün 1tane
O da etkiler. En az yarım saat aç kalmanız lazım. 13 senedir Hipotiroidim var 1 saat muhakkak aç kalmaya dikkat ederim.Kullandığım başka bi ilaç yok canım açken kullanıyorum evet ama bazen yarım saat beklemiyorum 15 dk yada 20 dk olabiliyor
ne kadar zaman sonra değerler düzeliyor senceAynen canım öyle devam et inş güzel sonuçlanır
Aynen 1 ay sonra kontrole gidersin sonucunu mutlaka yaz amane kadar zaman sonra değerler düzeliyor sence
1ay bu sekılde içincemi
Anladım canım inş o etkilemiş olsun daha önceki kullanımlarımda da böyleydi ama bu kadar etki ettiğini görmemiştimO da etkiler. En az yarım saat aç kalmanız lazım. 13 senedir Hipotiroidim var 1 saat muhakkak aç kalmaya dikkat ederim.
inşallah canım tabiki yazarımAynen 1 ay sonra kontrole gidersin sonucunu mutlaka yaz ama
Helal olsun canım ne demek faydalı olabildiysem yada olabileceksem ne mutlu banainşallah canım tabiki yazarım
Allah razı olsun,hakkını helal et
Benim doktorum anı değerim yükseldiğinde yarim saat yerine 1 saat önce al dedi doz yükseltmek yerine isterseniz birde bunu deneyinKullandığım başka bi ilaç yok canım açken kullanıyorum evet ama bazen yarım saat beklemiyorum 15 dk yada 20 dk olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?