- 15 Ağustos 2023
- 340
- 99
- 30
- Konu Sahibi supermommy
Kızlar merhaba Tsh değeri 2.75 ile hamile kalan var mı? Geçen ay 3.40 tı ve olmadı. İnternette 2.50 ile hamile kalınabileceği yazıyor sizce tutar mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 4.5 ti gebe kaldığımda. Gebe kalmakta sorun olmuyor ama sağlıklı ilerlemesi için 2 ve daha altı olması gerektiğini söyledi doktorum. Dahiliyeden randevu alıp gebeliğe hazırlık için tsh değerlerinize baktırırsanız 25 mg gibi ufak doza başlatabilir. Benim malesef ilk gebeliğimde düşük oldu. Simdi 1.75 bakalım bebiş de sağlıkla gelir insallahKızlar merhaba Tsh değeri 2.75 ile hamile kalan var mı? Geçen ay 3.40 tı ve olmadı. İnternette 2.50 ile hamile kalınabileceği yazıyor sizce tutar mı ?
İnşallah sağlıkla alırsınız kucagınızaBenim 4.5 ti gebe kaldığımda. Gebe kalmakta sorun olmuyor ama sağlıklı ilerlemesi için 2 ve daha altı olması gerektiğini söyledi doktorum. Dahiliyeden randevu alıp gebeliğe hazırlık için tsh değerlerinize baktırırsanız 25 mg gibi ufak doza başlatabilir. Benim malesef ilk gebeliğimde düşük oldu. Simdi 1.75 bakalım bebiş de sağlıkla gelir insallah
İnsallah cok tesekkür ederim gebelik öncesi testlerinizi mutlaka yaptırınİnşallah sağlıkla alırsınız kucagınıza
Tsh 2.75 folat 16 çıktı cok teşekkür ederimmmmİnsallah cok tesekkür ederim gebelik öncesi testlerinizi mutlaka yaptırın
Vucudun direnciyle ilgili benim 5.16dan 2 ayda nerdeyse 2.5 olmustu. Daha sonralarinda daha kısa sürede azaldigida oldu vucutla ilgili birazdaKızlar son tsh değerim 2,48çıktı. Bir haftada 50mg euthyrox ile tsh 2nin altına düşer mi sizce
3 haftada düşer merak etmeyinKızlar son tsh değerim 2,48çıktı. Bir haftada 50mg euthyrox ile tsh 2nin altına düşer mi sizce
Benım 10 yasındakı oglumda 4,5 cıkmıstı . Bıdahakı kan tahlılınde bı bakın dedı baska bısey demedı ama ben kac senede rutın kontrol dıye baktırmıstım . Acaba yanlıs cıkabılırmı . Yada tekrar gotursemmı .Benim 4.5 ti gebe kaldığımda. Gebe kalmakta sorun olmuyor ama sağlıklı ilerlemesi için 2 ve daha altı olması gerektiğini söyledi doktorum. Dahiliyeden randevu alıp gebeliğe hazırlık için tsh değerlerinize baktırırsanız 25 mg gibi ufak doza başlatabilir. Benim malesef ilk gebeliğimde düşük oldu. Simdi 1.75 bakalım bebiş de sağlıkla gelir insallah