TSH YÜKSEKLİĞİ 4+3 haftalık iken TSH değerinin 3.173 olması

selam kızlar pazartesi günü hastanede kan verdim bugün değerlerime bakarken TSH değerimin geçen haftaya göre yükseldiği 3.173
çıktığını fark ettim. internetteki araştırmalara göre Gebeliğin ilk trimesterinde (0-12 hafta) ideal TSH seviyesi: 0.1 - 2.5 mIU/L arası değerler normal kabul ediliyor yüksek olması zeka geriliği ve düşük tehlikesine yol açıyormuş konuyla alakalı bilgisi olan lütfen yardımcı olsun. çok korkuyorum geçen ayda kimyasal yaşamıştım kontrolüm bu cuma bebeğimi kaybetmek istemiyorum :(((((
Benim de 2.7 den 3.7lere yükseldi normal gebelikten yükseliyor ilaç başladılar bana 25 mg size de başlamışlardır

merhaba ben ilk gebeliğimde öğrendiğimde hemen ilaca başlamıştım kolayca düşüyor. hatta telefonda söylemişti ilaç ismi ve dozunu. bu gebeliğimde de doktora gitmeden başladım. çok yüksek değil zaten. 2,5 altı olması bekleniyor. bence hemen başlarsanız iyi olur asla geç kalmış değilsiniz korkmayın. ancak 2 hafta beklemeyin hemen başlamanız lazım zaten ilk 12 hafta önemli troid
Çok teşekkür ediyorum 🌼

merhaba ben ilk gebeliğimde öğrendiğimde hemen ilaca başlamıştım kolayca düşüyor. hatta telefonda söylemişti ilaç ismi ve dozunu. bu gebeliğimde de doktora gitmeden başladım. çok yüksek değil zaten. 2,5 altı olması bekleniyor. bence hemen başlarsanız iyi olur asla geç kalmış değilsiniz korkmayın. ancak 2 hafta beklemeyin hemen başlamanız lazım zaten ilk 12 hafta önemli troid
Benim de tsh 5.9 cıktı 😞😞gebelik istiyoruz 8 aydır. Hemen düşer mi ilaçla. Bu ay korunmalı mıyım mesela...ilaca bugün başladım. Bir hafta sonra ymt günü oluyor. Dr zeka geriliği yapabilir dedi ama çok da fazla olmadığını söyledi şüpheye düştüm

Benim de tsh 5.9 cıktı 😞😞gebelik istiyoruz 8 aydır. Hemen düşer mi ilaçla. Bu ay korunmalı mıyım mesela...ilaca bugün başladım. Bir hafta sonra ymt günü oluyor. Dr zeka geriliği yapabilir dedi ama çok da fazla olmadığını söyledi şüpheye düştüm
Çok anladığım bir konu değil ancak anladığım kadarıyla ilaçla kolayca istemilen seviyeye geliyor. Ben hamile kaldığımı öğrendiğimde o civarlardaydı sonra düştü yani korkmamakşa birlikte doktorunuza danışın

Merhaba gebelik düşünürken veya gebelikte 2,5 altında olması gerekiyormuş ama ilaç ile çabuk düzeliyor, 3-4 hafta sonra tsh baktırırsınız

Back
X