• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüksek Tsh gebeliğe engel mi?

domdom12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2024
817
1.270
28
25
Arkadaşlar merhaba,

Çocuk istiyorum, 30 yaşındayım. Dün kontrole kadın doğuma gittim. Tahliller verdi. TSH 5.65 çıktı. Buna çok üzüldüm.
TSH gebeliğe engelmiş sanırım.

Bu değerlerde olup, tedavi gören hamile kalan var mı?

Arkadaşlar merhaba,

Çocuk istiyorum, 30 yaşındayım. Dün kontrole kadın doğuma gittim. Tahliller verdi. TSH 5.65 çıktı. Buna çok üzüldüm.
TSH gebeliğe engelmiş sanırım.

Bu değerlerde olup, tedavi gören hamile kalan var mı?
Değeriniz düzenli kullanım ilaçla kısa sürede düşebilir ben ilk tahlil verdiğimde değerim 9lardaydı. 2.5 altına düşene kadar korundum 2.5 altına düştüğünde ise hamile kaldım. Merak etmeyin kısa sürede düşer ama ilaçlarınızı düzenli kullanın.

Değeriniz düzenli kullanım ilaçla kısa sürede düşebilir ben ilk tahlil verdiğimde değerim 9lardaydı. 2.5 altına düşene kadar korundum 2.5 altına düştüğünde ise hamile kaldım. Merak etmeyin kısa sürede düşer ama ilaçlarınızı düzenli kullanın.
Cevabınız için çok teşekkür ederim, kaç ayda düştü sizin değeriniz?

Umarım iyi bir doktorla karşılaşırsınız.. Bununla ilgili bir fikrim olmadığı için bana yüksek doz ilaç başlatıp sağlıklı t4'ümü mahvetti..sonra endokrin bölümüne gittim iki ayda toparladılar.. Stres yapmayın geç olsun ama güç olmasın

Back
X