• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tsh değerim 6.53 çıktı gebeliğe engel olur mu

elyu240305

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2024
1
0
1
30
Merhaba benim tsh değerim 6.53 çıktı 1 hafta önce verdiğimde 4.83 dü ama öğlenden sonra vermiştim diğerini sabah verdim çocuk düşünüyoruz ve muhtemelen doktorum ilaç başlatacak peki ben tsh değerim düşmeden hamile kalsam bir ihtimal bebeği olumsuz etkiler mi veya ilacı kullanmaya başladığım sırada da hamile kalsam aynı şekilde olumsuz etkiler mi bide ekstra nasıl düşürebilirim ilaçla beraber şuan diyete başladım

Merhaba benim tsh değerim 6.53 çıktı 1 hafta önce verdiğimde 4.83 dü ama öğlenden sonra vermiştim diğerini sabah verdim çocuk düşünüyoruz ve muhtemelen doktorum ilaç başlatacak peki ben tsh değerim düşmeden hamile kalsam bir ihtimal bebeği olumsuz etkiler mi veya ilacı kullanmaya başladığım sırada da hamile kalsam aynı şekilde olumsuz etkiler mi bide ekstra nasıl düşürebilirim ilaçla beraber şuan diyete başladım
1. Trimester da tsh 2 ya da 2,5 altında olması gerek diye biliyorum. Yani ilk 12 hafta. Bebeğe olumsuz etkisi tabi oluyor diye biliyorum. Zeka geriliği etkilerinden biri diye biliyorum. Ayrıca tahmin yüksekliği de gebeliğe engel olabilir. Ve bu değerler sağlık ocağında ölçüldüyse itibar etmeyiniz. Kanlar beklediği için yüksek çıkıyor

Back
X