- 29 Ocak 2020
- 33
- 48
- 24
-
- Konu Sahibi Papatyaa90
Hayrlı aksamlar canım yarın bebegini görmeye gidiceksin olumlu mutlu haberler alman dilegiyke canım beni de unutmazssan sevinirimRica ederim canım Allah sen den de razı olsun ❤
Unutmam canım inşallah hayırlı haberlerle dönerimHayrlı aksamlar canım yarın bebegini görmeye gidiceksin olumlu mutlu haberler alman dilegiyke canım beni de unutmazssan sevinirim
Bende bugün keseyi gormeye gitmistim,15 gun sonra kalp atışı insallah,bizede dua et,sende de mi pihti sorunu vardi bisi kullaniyormusunUnutmam canım inşallah hayırlı haberlerle dönerim ❤
İnşalllah duyarsın canım evet pıhtılaşmam var oksapar ve coraspin kullanıyorumBende bugün keseyi gormeye gitmistim,15 gun sonra kalp atışı insallah,bizede dua et,sende de mi pihti sorunu vardi bisi kullaniyormusun
Bende oksapar,progestan folbiol, bisi sorsam sana bulamadim bi türlü pai 4g 5g yazio bnm sonuç tarafta 5g 5g yazio bisi ifade etmiomuİnşalllah duyarsın canım evet pıhtılaşmam var oksapar ve coraspin kullanıyorum
Heterozigot demek canım yani taşıyıcılık varBende oksapar,progestan folbiol, bisi sorsam sana bulamadim bi türlü pai 4g 5g yazio bnm sonuç tarafta 5g 5g yazio bisi ifade etmiomu
Heterozigot demek canım yani taşıyıcılık var
Böyle bnim sonuclar,bu ilaclar yeterli dedi doktor bugun,5g 5g tam aciklayamadi bende paranoya oldugum icin,Heterozigot demek canım yani taşıyıcılık var
Fazla kafana takma canım yeterlidir ilaçların inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına bunlar zaten bebekten çok seni korumak adına verilen ilaçlarBöyle bnim sonuclar,bu ilaclar yeterli dedi doktor bugun,5g 5g tam aciklayamadi bende paranoya oldugum icin,
Ahh ahh allahim insallah,bi yerinde agri varmi kasık falan nasi hissedyrsunFazla kafana takma canım yeterlidir ilaçların inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına bunlar zaten bebekten çok seni korumak adına verilen ilaçlar
Yok canım sadece göğüslerim ağırıyor dokununca ayrıca mide bulantım ve koku hassasiyetim var fazlasıylaAhh ahh allahim insallah,bi yerinde agri varmi kasık falan nasi hissedyrsun
Benimde göğüs hassasiyeti arada kasık agrim var baska bisiyim yok hayırlisi olsun canm insallah yarin iyi haberler alirsinYok canım sadece göğüslerim ağırıyor dokununca ayrıca mide bulantım ve koku hassasiyetim var fazlasıyla
İnşallah canımBenimde göğüs hassasiyeti arada kasık agrim var baska bisiyim yok hayırlisi olsun canm insallah yarin iyi haberler alirsin
İyi günler canım gittin mi doktoraUnutmam canım inşallah hayırlı haberlerle dönerim ❤
Gittim canım yorulmuşum uyumuş kalmışım zaten sürekli uyku halindeyim. Senin dediğini sordum ilaçlar yetersiz gelmiştir dedi ne kadar fazla gen de problem var sa ilaç dozu ona göre ayarlanır ve özellikle bazı genler bebeğin sağlığı için risk oluşturur dedi bazen de eğer kötü bir durum varsa Allah ın takdiri vücut bunu kendiliğinden yok eder dediİyi günler canım gittin mi doktora
E e sende haberler nasi iyi insallahGittim canım yorulmuşum uyumuş kalmışım zaten sürekli uyku halindeyim. Senin dediğini sordum ilaçlar yetersiz gelmiştir dedi ne kadar fazla gen de problem var sa ilaç dozu ona göre ayarlanır ve özellikle bazı genler bebeğin sağlığı için risk oluşturur dedi bazen de eğer kötü bir durum varsa Allah ın takdiri vücut bunu kendiliğinden yok eder dedi
Biz iyiyiz çok şükürE e sende haberler nasi iyi insallah
Ayyyy cok guzelllll,cok sevindim yaaa ilk degil demi kalp atisini duyali 8 oldugna gore,rabbim saglikli sihhatli versin kucagnaBiz iyiyiz çok şükür8+1 olmuşuz 16.5 mm olmuşuz kalbimiz atmaya devam ediyor çok şükür
Geçen hafta dinletmişti kuzumAyyyy cok guzelllll,cok sevindim yaaa ilk degil demi kalp atisini duyali 8 oldugna gore,rabbim saglikli sihhatli versin kucagnaigneni kullaniyorsun demi
Ay insallh insallh allahim yuzumuze baksin.ben 6+4 te gidicem insallah duyar ve görürümGeçen hafta dinletmişti kuzumiğnemi ve ilaçlarımı kullanmaya devam ediyorum inşallah böyle devam eder inşallah