- 10 Şubat 2011
- 410
- 272
- 133
- Konu Sahibi RedRidingHood
25 eylülde evlendim, troidimden ve polikistik yapımdan dolayı düzenli bi regl dönemim yoktur. Düğünden 1,5 ay önce regl oldum düğün stresi falan derken beni epey zorladı ve 28 eylülde regl oldum. Takvim yöntemiyle ilgili birkaç yerde yazı okudum korunma mantığımız o değildi ama arada es geçmelerimiz oldu. Hala regl olmadım eşimin isteği ile dün eczaneden test aldım. Üzerindeki prosedüre göre uyguladım idrarı damlatmamdan 1 dakika dolmadan çift çizgi çıktı. Hem beklemiyordum hem şaşkınlığımdan ne yapacağımı bilemedim.
Burdan sonrasına gülmeyin lütfen ama :) Gece rüyamda duş alıyorum ama ben regl oldum bunu anladığım anda kapıya doğru yürüyorum eşime hamile olmadığımı söylemek için yürüdüğüm yerlerde hep kan lekeleri kalıyor böylede enteresan bir rüya gördüm. Anneme anlattım sabah hamile olmayabileceğimi rüyaların farklı yorumlanabileceğini söyledi.
Şimdiden teşekkür ediyorum.
Burdan sonrasına gülmeyin lütfen ama :) Gece rüyamda duş alıyorum ama ben regl oldum bunu anladığım anda kapıya doğru yürüyorum eşime hamile olmadığımı söylemek için yürüdüğüm yerlerde hep kan lekeleri kalıyor böylede enteresan bir rüya gördüm. Anneme anlattım sabah hamile olmayabileceğimi rüyaların farklı yorumlanabileceğini söyledi.
Şimdiden teşekkür ediyorum.