Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyim? Çift çizgi gördüm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır art niyetli yazmadım ben yorumu gerçekten merak ederek yazdım çünkü deneyim her şeyden önce gelir.. ne zaman test yapmalı ne zaman kan vermeliyim?
Eğer şuan yumurtalama günün olduğundan eminsen tam 12 gün sonra erken gebelik testi yapıp öğrenebilirsin kanı da adet geciktikten sonra vermelisin

Eda kuzum mutlaka pazartesi günü cevaplayacağım detaylarla ❤️❤️

Umbrella kuşum Döllenme konusunda ben fazla pozitifim korunma sebeplerimizden biriside fazla aktif ve döllenmeye açık yumurtamın olması, şehir değişikliği yaşadık tayin nedeniyle doktorumla farklı şehirlerdeyiz. Korunmadan ilişkiye girdiğinde dahi 2 gün sonra gel diyordu bana, hamileyken hamile kalabilme durumum söz konusu. Ama şimdi bu test sonucunu birde üzerimdeki yaşadığım belirtileri görünce ister istemez umutlandım. HCG hafif artmış durumda olmasında bile mutlaka kadın hastalıklarına gideceğim zaten. Yalnızca netleştirmek istediğim testte bu kadar erken belli olup olmamasıydı ve heyecanımdııı 🥰
Sen yine de bizi haberdar et durumdan inşallah güzel mutlu haberler verirsin ♥️♥️

Çok teşekkür ederim birtanem, eşimi de yormak istemiyorum, ekstra bugün günüm hadi yapalım gibi davranırsam onu da strese sokabilmekten korkuyorum. Standart ilişkimize devam o halde çok teşekkür ederim birtanem, sizinde sağlıkla olur umarım bebişiniz❤️❤️❤️
Amin canım benim Allah isteyen bekleyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🌸❤️ haberleşelim günlerimiz aynı gidiyor 😊🌸

Hanımlar, yaklaşık son 9 gündür çok uykulu günde 18 saate kadar, bel ağrısı, karın gerginliği ve sağ kasıkta ara ara hissedilen sancı, sürekli idrara çıkma koyu renk idrar yapma, sürekli acıkma ve doymama(özel bir yiyecek değil çok açlık hissi), kabızlık, duygusallık herşeye ağlama ve fazla pozitif olma duygularım mevcut.
26 Ağustos son regl tarihimdi. Eşimle düzenli ilişkiye girerek ovülasyon sürenizi tamamladık. 9 Eylül ovülasyon günümdü. 9 Eylül'de al bi isimli testi uyguladım akşam üzeri idrarımla. İlk 3 dakika çizgi yokken 3 dakikadan sonra çok silik bir çizgi akabinde 2. çizgi netleşti ve arttı.
Pazartesi günü kan vermeye gideceğim. Daha önce 2021 Ağustos ayında düşüğüm oldu ve sonrasında eşim prezervatif kullanarak korunduk. Son regli döneminden beri korunmuyoruz ve ben çok hevesliyim.
Tecrübeli tüm anne ve anne adaylarının değerli yorumlarına ihtiyacım var. Testteki çizginin belirginleşmesi sonrası ve bu akşam su tuttuktan sonraki halinin fotoğrafını ekleyeceğim. Lütfen bana yardımcı olun pazartesiyi bekleyemiyorum çok heyecanlıyım .
Merhaba sonucunuz ne çıktı hamilemisiniz ☺️

Hanımlar, yaklaşık son 9 gündür çok uykulu günde 18 saate kadar, bel ağrısı, karın gerginliği ve sağ kasıkta ara ara hissedilen sancı, sürekli idrara çıkma koyu renk idrar yapma, sürekli acıkma ve doymama(özel bir yiyecek değil çok açlık hissi), kabızlık, duygusallık herşeye ağlama ve fazla pozitif olma duygularım mevcut.
26 Ağustos son regl tarihimdi. Eşimle düzenli ilişkiye girerek ovülasyon sürenizi tamamladık. 9 Eylül ovülasyon günümdü. 9 Eylül'de al bi isimli testi uyguladım akşam üzeri idrarımla. İlk 3 dakika çizgi yokken 3 dakikadan sonra çok silik bir çizgi akabinde 2. çizgi netleşti ve arttı.
Pazartesi günü kan vermeye gideceğim. Daha önce 2021 Ağustos ayında düşüğüm oldu ve sonrasında eşim prezervatif kullanarak korunduk. Son regli döneminden beri korunmuyoruz ve ben çok hevesliyim.
Tecrübeli tüm anne ve anne adaylarının değerli yorumlarına ihtiyacım var. Testteki çizginin belirginleşmesi sonrası ve bu akşam su tuttuktan sonraki halinin fotoğrafını ekleyeceğim. Lütfen bana yardımcı olun pazartesiyi bekleyemiyorum çok heyecanlıyım .
Canim hakkinda hayirlisi var gibi duruyor benim cocgum yok olmadi hic 😔 ama bu testleri kac kez evliligmin basindan beri yaptigmi sana anlatamam haddi hesabi yok .. bukadar belirgin olupda negatif olmasi tuhaf olur zaten 🙏🍀 umarim vardir..

Kuzum cuma günü aile hekimliğinde doktorum olmadığı için kan veremedim, sistem üzerinden doktoruma kayıt edilmeliymiş. Fakat hemşiremiz bana 26 Ağustosta adet olduysan şuan 14 günlük gebe olabileceğimi bununda testte çıkacağını söyledi. Benim kontrollü olarak ilk gebeliğim olacak o yüzden çok fazla heyecanlıyım
Son durum nedir hamıle misiniz

Kızlar size sorum olucak adet olmama 2 gün kaldı üstteki ovulasyon testi böyle durumla karşılaşan var mı?
IMG20221110163111.jpg

Ovülasyon testine göre hangi günleri değerlendirdin acaba bende şuan ovülasyon testi yapıyorum yumurtlama günümü 1 gün geçti beklemedeyim 😊
Ben genelde yumurtlama ve çatlama günlerini değerlendirdim yani yumurtlama basladigin da 1 dolu bir boş şeklinde değerlendirdim ☺️

X