Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Btkilerin bir %u00E7oğu etkileşim yapıyor.Lütfen bilinçsiz kullanmayın vede önermeyin.Ben romatizma ilaçları kullanıyorum.Hergün 24 adet ilaç içiyorum .Banada çok önerildi ,fakat ilaçlarla etkileşim yaptığı için kesinlikle dr.yasakladı bana .Bitki çaylarını bile içemiyorum.tİROİD çok önemli bir çok hastalığa dönüşüyor.Benim değerlerim sık sık ölçüldüğü için biliyorum.Bütün vucüdün dengesini bozuyor,lütfen kaş yapalım derken göz çıkarmayalım.doktorunuza danismadan kesinlikle otlarla tedavi uygulamayın bence.yarar yerine zararı olmasın sonra.tamamen çözüm demiş gmzdmr arkadaşımız ama öyle kesin bir çözüm olsaydı bu kadar hasta olmazdı sanırım,yada bu kadar insan hastane kapılarında telef olmazdı.alternatif tıp tabiiki önemli ama reel gerçekliği tartışılır.
ARKADAŞLAR BEnDE DEB İRÇOK nODÜL VAR BİYOPSİLERİM TEMİZ ÇIKTI AMA DOKTORUM YİnEDE EMİn OLAMAYIZ AMELİYAT ÖnERİYORUM DEDİ BEnDE AMELİYATI HAZİRAn AYInA ERTELEDİM AMA İÇİM DE HİÇ RAHAT DEĞİL ACABA İYİMİ YAPTIM BİLEMİYORUM GERÇİ DOKTORUM ERTELEMEM DE İBR SAKInCA GÖRMEDİ AMA YİnEDE EMİn DEĞİLİM KÖTÜ HUYLUMUDUR ACABA DİYE PİPİRİKLEnİYORUM İŞTE HEPİMİZE GEÇMİŞ OLSUn
selam güldeste gecmis olsun nodüllerin cok büyük ve baskı yapıyorda yasamını zorlastırıyorsa ameliyat ol ben 7 ay önce ameliyat oldum ama simdiki aklım olsaydı olmazdım kalsiyum eksikligi basladı ellerim uyusuyor bir tek ilacı icmek zor gelirken simdi kalsiyum ve d vitamini almak zorundayım interneten iyice arastırameliyat sonrası koplikasyonlarını yutkunma zorlugu olustu bir hapı zor yutuyorum yasında gencse ilacla tedavi ol derimiyice arastırmadan olma ben 4 dr gittim 3üde ameliyat ol dedi dr biri arkadasımdı bir tek o olma dedi ama ben dinlemedim onu byopside yapılmıs temizmi nodüllercok iyi zaten kötü huylular az raslanıyor cok nodüllerde ise hic yokgenede kendin bilirsin tabi gecmis olsun
güldestsm bencede iyice araştır.ben 5 yılönce oldum.başka bir doktor keşke olmasaydı dedi
Kızlar, bana yardımcı olurmusunuz?*Bende doktora gittim, T3,T4,TSH hepsi yüksek, hapı ayarlayamadı...Ayrıca tiroit bezimde iltihap varmış, hiç çalışmıyormuş...senağlamasenağlamasenağlama
Haşimoto tiroidit teşhisi koydu, aynı zamanda hipotiroidim,çok berbat durumdayım,halsizlik,yorgunluk ve kilo yaptı,şimdi 1 ay sonra tekrar kan testi yapıp karar vercekler..
Bu konuda bilgisi olan varsa yardım edebilirmi, doktordan yeni geldim, gelirkende yol boyunca ağladım...:a015::a015::a015: