- Konu Sahibi Bigstarmariposa
Kullanan kişinin problemi neymiş ?Kullanan bir öğretmen ile tanıştım,konuştum. 2 aylık kür ile doğal hamile kalmış. (Doktorlar hiç boşa tedavilere başlama yarım kalır demişler)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kullanan kişinin problemi neymiş ?Kullanan bir öğretmen ile tanıştım,konuştum. 2 aylık kür ile doğal hamile kalmış. (Doktorlar hiç boşa tedavilere başlama yarım kalır demişler)
Benim yarin 3.kutinun kirmizilarina baslicam adet olunca fsh vericem bakalimBen bu ay 4. Kutuyu kullanmadım eșim ameliyat oldu kendimi düșünecek zamanı olmadı. 9 șubat son adet tarihim sıradakini bekliyorum göğüslerimde adet olacakmıșım gibi ağrı var 2 gündür ama adete daha var erkenmi olacağım yoksa bașka bir rahtsızlığımmı var doktoramı gitsem diye 2 gündür kendi kendimi yedim. Sen ne durumdasın
hem sana hem esine cok gecmiş olsun canım. goguslerini elle yokla, Allah korusun onemli bişey yoktur insallah. ihmale gelmez, gecmezse mutlaka doktora git canımBen bu ay 4. Kutuyu kullanmadım eșim ameliyat oldu kendimi düșünecek zamanı olmadı. 9 șubat son adet tarihim sıradakini bekliyorum göğüslerimde adet olacakmıșım gibi ağrı var 2 gündür ama adete daha var erkenmi olacağım yoksa bașka bir rahtsızlığımmı var doktoramı gitsem diye 2 gündür kendi kendimi yedim. Sen ne durumdasın
32 yaşında evlenmiş 36 yaşında doğl hamile kalmış sonra bozulmuş adetler ( ama 27 yaşında da çocuğun olmaz genetik erken menopoz demişler) 38 yaşına doğru 2. Çocuk için tüp bebeğe gitmişler. Amh düşük fsh yüksek. Doktor 1 çocuğu var yeter şükret git evde otur demiş, olmaz diye… sonra son bi ihtimal itimat kürünü deniyor 2 ay sonra doğal hamile kalıyor. Bakalım benimde 15. Gün kürdeKullanan kişinin problemi neymiş ?
Anladım ,Rabbim de ol deyince nasip etmiş ,teşekkürler bilgi için32 yaşında evlenmiş 36 yaşında doğl hamile kalmış sonra bozulmuş adetler ( ama 27 yaşında da çocuğun olmaz genetik erken menopoz demişler) 38 yaşına doğru 2. Çocuk için tüp bebeğe gitmişler. Amh düşük fsh yüksek. Doktor 1 çocuğu var yeter şükret git evde otur demiş, olmaz diye… sonra son bi ihtimal itimat kürünü deniyor 2 ay sonra doğal hamile kalıyor. Bakalım benimde 15. Gün kürde
masallah ne güzel, bize de detaylı bilgi verebilirmisiniz, iceriginde neler varFsh:40 larda amh:0,08 imiş ( incir kürleri vs.. baya şeyler denemiş, denemekten vazgeçecekken en sonda itimati deneyeyim demiş) nasip işte ondan sonra alıyor evladını kucağına. Şuan 42 yaşında çocuğu 2 yaşında. 3. Çocuk için yeniden kürlere başlamış
Valla bende zor buldum 2 kutu sonra 3. Kutu icin istanbulu talan ettim enson sanayi sitesinde bo eczanede buldum5 kutu vardi bi.ku aldim kuyty kose eczanelerde bulunuyoTrısequens bende 6 ay kullandım bu ay hiçbir eczanede bulamadım doktorum ilacımı değiştirdi estroferm verdi umarım daha iyi gelir siz ilaç bulabiliyor musunuz
Ben o yüzden esttoferm e geçtim bulamıyorum çünküValla bende zor buldum 2 kutu sonra 3. Kutu icin istanbulu talan ettim enson sanayi sitesinde bo eczanede buldum5 kutu vardi bi.ku aldim kuyty kose eczanelerde bulunuyo
Malesef 3kutu sonunda fsh 13.3 cikti daha cok yukseltmis
Canım senin fsh 11 kusurdu galiba, boyle yazmıssın. fsh bircok seyden etkileniyor ama beslenme cok onemli. gerci ben de ilk cocuguma ramazanda oruc tutarken hamile kalmıştım ama seninki 3 ay cok uzun bir süre. kozmetik ve kimyasal kullanımı, stres, mevsimler herseyden etkileniyor. güzel bir multivitamin kullanırsan ve dengeli beslenirsen düşer diye dusunuyorum. rahim kalınlasması icin nar suyu öneriyorlar. bir de benim doktorum yumurtlamadan sonra 16.gün civarı progestan veriyor dollenme olusursa bebek tutunsun diye ve progestan da rahmi kalınlaştırıyor bilgin olsun.Tsk ederim ben daha dun basladim ama yumurtaliklarimda agri var dunden beri acaba ilacmi yapiyo kilo almak asla istemiyorum o yuzden oruc tutucam 3 ay boyunca ilac kullanimi bitene kadar
Ben 6 kutu trısequens kullandım kullanmadan önce fsh 15 di şimdi 22 olmuş e2 de düşmüş güya içinde östrojen var yani pek etki etmiyor bu ilaç cyclo progynova da böyle daha etkilisini mi kullanmak lazım bilmiyorum ben hem bulamadığım için hem de hormon değerlerini dengelemediği için Estroferme geçtimMalesef 3kutu sonunda fsh 13.3 cikti daha cok yukseltmis
herkeste aynı sekilde etki etmiyor olabilir, ben 2 kutu kullandım ilk ay 13'den 11'e sonra da 8 e düştüBen 6 kutu trısequens kullandım kullanmadan önce fsh 15 di şimdi 22 olmuş e2 de düşmüş güya içinde östrojen var yani pek etki etmiyor bu ilaç cyclo progynova da böyle daha etkilisini mi kullanmak lazım bilmiyorum ben hem bulamadığım için hem de hormon değerlerini dengelemediği için Estroferme geçtim
Evet öyle ben de etki etmedi umarım estrofem etki ederherkeste aynı sekilde etki etmiyor olabilir, ben 2 kutu kullandım ilk ay 13'den 11'e sonra da 8 e düştü
inşallah sizde bu ilac etki eder, gelişmeleri bizimle de paylasabilirmisinizEvet öyle ben de etki etmedi umarım estrofem etki eder
Olur paylaşırım inşallahinşallah sizde bu ilac etki eder, gelişmeleri bizimle de paylasabilirmisiniz
Merhaba trisequens bulamiyorum estrofem yazdirmadan direk alinabiliyormu eczanedenEvet öyle ben de etki etmedi umarım estrofem etki eder