- Konu Sahibi Bigstarmariposa
Yumurta varsa umut vardır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E2 kaç olmalı yumurtanın varlığı içinIlk ay 32 den 17 düștü fsh e2 5 ten 321 oldu
Yumurta zamanında çatlamıyormușAa ne güzel ozaman :)
30 - 400 arasıE2 kaç olmalı yumurtanın varlığı için
3 sene sonunda yavaș yavaș kaybettim onuYumurta varsa umut vardır
En kötü bir en son 4-5 tane kadar var dedi bende gördüm ama saymadımKaç yumurta görülüyor bu değrlerle
Evet fsh tek bașına değerlendirilmiyor e2 bakarak birlikte yorumluyorlarFsh 17 iken mi?
3. Ayın son kırmızısını aldım adet olmadım henüz yarın yeni kutu zamanlı olunca 3. Gün değerlerime baktıracağım3. Ayın sonunda kontrole gittinizmi
Yok canım grip oldum bu ay antibiyotik kullandım ondan böyle son hapa kaldı sanırım adet sancısı çekiyorum yarın gelir oMerakla bekleyeceğim.. inşaallah hamilesindir
Şey triseqens kullanırlen yumrtalama olduysa çok şaşaırırım zıra basklıyor yımrtlamayıSagol canim ama doktor da gebeliğe benzer bir durum yok dediği için umutlu değilim. Zaten bu ay amacımız fsh i düşürmekti gebelik hemen beklemiyorduk dedi. Muhtemelen trisequens benim dongumu uzattı oyuzden henüz adet olmadım. Yumurtlama da geç oldu 16.gunde oldu, adet de sanırım yumurtlamadan 14 gün sonra geliyormus, herhalde bu ay 30.gunde adet olacağım bilmiyorum bakalim hayirlisi
Triseguens ile hamile kalan çok kadın varŞey triseqens kullanırlen yumrtalama olduysa çok şaşaırırım zıra basklıyor yımrtlamayı
trisequens kullanmaya basladıktan 10 gün kadar sonra yumurta takibi icin gittim 1 tane olgun yumurta gordu catlatma ignesi verdi doktor, ama baska bir doktordu catlatma ignesini veren. kendi doktorum sonrasında baska doktora gitme bana gel dedi. anladım cunku fsh yuksekken zaten o yumurta kaliteli degildi bence, zaten tutmadı. kendi doktorum da trisequens kullanırken kendiliğinden hamile kalabilirsin demişti.Şey triseqens kullanırlen yumrtalama olduysa çok şaşaırırım zıra basklıyor yımrtlamayı
mevsimsel de olabilir, kullandıgın ilaclardan da olabilir canım. maydonoz söktürür diye biliyorum, hamile olmadıgından eminsen cok abartmadan yiyebilirsin. rezene cayı, adacayının da o özelliği varmıs. bir de zencefil zerdecal.Arkadașlar trisequens son kırmızı hapı da içtikten sonra adet gecikmesi yașayanı duydunuzmu
Her ay değișik bir durum yașıyorum bu ayda böyle. Geçen ay antibiyotik kullandım ne kadar gecikir bilemiyorum
3 gün bekleyeyim bakalım belki gelirmevsimsel de olabilir, kullandıgın ilaclardan da olabilir canım. maydonoz söktürür diye biliyorum, hamile olmadıgından eminsen cok abartmadan yiyebilirsin. rezene cayı, adacayının da o özelliği varmıs. bir de zencefil zerdecal.
hem östrohen hem progestron var ama benım kadın doğumcum kesınlıkle baskılıyor dedı üzerıne basa basatrisequens kullanmaya basladıktan 10 gün kadar sonra yumurta takibi icin gittim 1 tane olgun yumurta gordu catlatma ignesi verdi doktor, ama baska bir doktordu catlatma ignesini veren. kendi doktorum sonrasında baska doktora gitme bana gel dedi. anladım cunku fsh yuksekken zaten o yumurta kaliteli degildi bence, zaten tutmadı. kendi doktorum da trisequens kullanırken kendiliğinden hamile kalabilirsin demişti.
baskıladıgını sanmıyorum icinde ostrojen var, ostrojen de yumurta gelişimini saglıyor