- 19 Nisan 2020
- 756
- 350
- 45
- Konu Sahibi Bigstarmariposa
Hayir hic ara vermeden devam ediyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20 idi benim ona bile yuksek demisti canimSüt geliyor deyince Dr hormon tahlili yaptırdı 22 idi prolaktin
NISIL KULLANIMI ACABA ADET OLUNCA KIRMIZILARDA ADET OLDUN SONRA NE YAPILIYOR. İLACI KESİYOR MUSUNUZ. 2. PAKETE NASIL GEÇİLİYOR
O kadar yüksek olmasa süt gelmezdi aylarca da onunla uğraștım20 idi benim ona bile yuksek demisti canim
Kırmızılar bitmeden adet oldun diyelim kırmızıları bitinceye kadar kullanıyoruz yani sonra mavilerden devam ediyoruz değil miHayir hic ara vermeden devam ediyorsunuz
EvetKırmızılar bitmeden adet oldun diyelim kırmızıları bitinceye kadar kullanıyoruz yani sonra mavilerden devam ediyoruz değil mi
EvetKırmızılar bitmeden adet oldun diyelim kırmızıları bitinceye kadar kullanıyoruz yani sonra mavilerden devam ediyoruz değil mi
Tatlim ben adet duzenleme icin kullanmiyorum ben adet oluyorum zaten benim fsh yuksek ve rahim duvarim ince bebek olmiyo bu yuzden verdi dontor son kutuya basladim ben bu bitince bakicak fsh iyice dusmusse yumurtlama tedavime baslicakKızlar ben bugün (adetin 8.günü) dün bitmişti. Kontrole gittim. E2:15 e düşmüş.. adetin 3. Günü: e2:61 fsh:5 di… yumurta görüşmemişti bugünde görülmedi… yani değerlerim bu ay triseguensten suni bir şekilde güzel geldi. İlacı bırakınca eski halime döndüm maalesef…
Doğal adet olmanın yolunu bulmamız lazım. İlaçlarla istediğimiz gibi olmuyor
Ne durumdasinBenim de 0.04 44 yaş Bugün reglin dorduncu günü kahverengi leke seimde geldi hep ama yumurta bir tane var 9 mm.Ama tüp bebeğe başlamadım bugün drlar hakkında kararsiz kaldığımdan .Umarım diğe rreglde yumurta olur.Dr seçimini iyi yapayım derken risk aldım Civan perçemi diyirlar ama tadı kötü.Ben de trisequens kullanıyorum.Etkilesimi olurmu acaba.Buhun bir bardak ict.bakalim arttiracakmi
Sizde son durum nedirBenimki de düşer inşallah folikasit bugün aldım umudum öbür aya değerleri normal görmek
Bende gecikmelide olsa ilaçsız adet oluyorum Dr fsh düșürmek adeti düzenlemek için verdi son kırmızı hapı içtim 3. Kutu bitti bugün adet olmadım henüz yarın yeni kutuya bașlayıp bașlamama konusunda yine kararsızım Ibrahim saraçoğlunun asistanıyla görüștüm 2.5 aylık bir set varmıș ama bilemiyorum en son yumurtlama iyi demiști Dr 3 ay daha kullan dedi e2 düzeltti kafam yine karıșıkKızlar ben bugün (adetin 8.günü) dün bitmişti. Kontrole gittim. E2:15 e düşmüş.. adetin 3. Günü: e2:61 fsh:5 di… yumurta görüşmemişti bugünde görülmedi… yani değerlerim bu ay triseguensten suni bir şekilde güzel geldi. İlacı bırakınca eski halime döndüm maalesef…
Doğal adet olmanın yolunu bulmamız lazım. İlaçlarla istediğimiz gibi olmuyor
Bazen 10 gün gecikiyor bazen 13 gün ama sonunda oluyorumGecikmeli ilaçsız nasıl oluyırsun
Evet canımErken menopoz seti mi? Saraçoğlunun
Evet yumurta var görülüyor3 ay kullandığında da suni olarak düşmeyecek mi fsh?? Suni düşse de yumurta görülüyormu sizde
Ilk ay 32 den 17 düștü fsh e2 5 ten 321 oldu3 ay kullandınız değerleriniz nasıl ?