Nasıl aşarsınız Bilemiyorum bunun değişebileceğini de sanmıyorum. Bu şekilde hayatı kendinize de karşınızdaki insanlara da Zindan edersiniz. Özellikle gönül bağı kurduğunuz kişiye... diğerleri en fazla seninle mi uğraşacağım der çeker gider bu insanla evlendiğinizde yani bilemedim.
Yakın bir akrabamız aynı bahsettiğiniz gibi bir karakter yine siz kabul ediyorsunuz durumunuzu tebrik ediyorum
![OK hand :ok_hand: 👌](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f44c.png)
Bu akraba aAla kabul etmez anlatmaya çalışmamda He der geçerim. Eşlerimizle de bir araya geliriz vakit geçiririz allahım yarabbim adam minicik bi şaka dahi yaptığı an surat düşer gerginlikler, terslenip, surat asmalar vs vs evinizde ne yaşıyorsanız yaşayın bizim yanımızda olmasın bari. hiç hoşlanmadığım hareketler ne derdim kırgınlığım varsa oturur konuşurum ne gerek var uzatmaya. karşımdaki insanda neden hoşlanıp hoşlanmadığımı bilir ona göre hareket eder. Naz başka trio bamvaşk Bişey yıpratmayın kendinizi ilişkinizi