Trip atma hakkım elimden alındı :)

O zaman staj mı yaparsın,kursa mı gidersin bilemem ama hemen kendine bir meşgale bulup çocuğu rahat bırakıyorsun!!!
Hem sen de dışarıda olunca kafan dağılır hem de azıcık da o seni merak etsin,çekil azıcık kenara...

Evet azcık rahat bırakmam lazım :26:
Teşekkür ederimm dediğiniz gibi zaten iş bakıyorum , çekilcem biraz kenara

ay senin yazını okurken kendi yaşadıklarımı gördüm.
bizim de 1.5 senelik ilişkimiz var ve dört ayı benim kıskançlıklarım ve gereksiz triplerim yüzünden ayrı geçti.
tam ayrı değil bizde konuşuyorduk ama hep sürüncemedeydi.
ve şuan aramız iyi maşallah, ama eskisi gibi değil.
"sen düzel ben de düzelirim" diyor
gördüğün gibi herşey aynı
ve şu da aynı, ben de eski haline döndürmek istiyorum onu.
"bitti" dediğimde çok sevse bile "güle güle" değil, "seni kaybetmek istemiyorum" diyen adamı özlüyorum
sanırım pek yüz vermemek gerekiyor cnm.

yazdklarnıza sırayla cevap vericem ... trip atma naz ypma vs bunları bilerek ypan yok sevgilim beni üzmüşse bi hata yapmışsa ozaman trip atarım ben..karşımdaki benim sevgilim oyucak olup olmamasıda kimseyi ilgilendirmiyo biz halimizden memnunuz.. çok deger gördğü zaman şımarıp kendini vazgeçilmz zanneden tiplerdende hiç bi zaman olmadım neyin ne oldugunu bilmeden konuşup boş laf salatası yapmayın... ben çok şımartılmadım çok savaştım bu ilişki için çok ağladım zor günler geçirdim.. ben burda arkadaşımız üzülmesin diye esprili bir dille onu rahatlatmak istedim sadce.. devran tersine dönmş adam isyn byragnı çekmş vs sizemi düştü ya pardon da ? benim sevglimin derdi sizimi gerdi ?

alınganlık o kadar illet birşeyki.bende bu konuda çok hassasım.mesela nişanlım birşey der o öyle demek istemez ama ben hemen üzerime alınır küserdim.çocuğun ömrünün yarısı benim kalbimi almaya uğraşmakla geçti diyebilriim.bu huyumdan kurtulmaya çok çalıştım çünkü hakkaten karşındaki insanı bir süre sonra çok yıpratıyor.sağolsun en zor anlarımızda en alıngan tripler yaptıgım dönemlerde bile hep anlayışlı oldu bu huyumu bırakmamı tabiki o da istedi azda olsa aştık ama hala devam ediyor yinede tam olarak üstümden atamıyorum.ama ne olursa olsun hiçbir zaman aşırı bir kalbini kırmalar olmadı en fazla küstüm nazlar vs.karşımdakine patlayacak kadar ileri gitmedm ki kıyamam zaten:)

bence nolursa olsun nasılki karşımızdaki insandan saygı sevgi bekliyorsak bzde kendimizi azcıkta olsa iyi yönde geliştirmeye çalışmamız şart.aman ben buyum şine gelirse diye düşünmemek lazım.karşımızdaki beklentimizi karşılıyorsa bizimde ona aynı şekilde değer vermemiz onun beklentilerini karşılamaya çalışmamız lazım bence.bana sorarsan birazda olsa şu alınganlık huyunu bırakmaya çalış derim canım inan çok kötü bir huy.elinde olmuyor insanın tabiki kişilik bu ama azcıkta olsa istendimi düzeltebilir kendini insan.karşındakine çok büyük eziyet çünkü.ben o kadar alıngan ve dolayısıyla kprisli çekilmez bir insan nasılki karşımda istemezsem karşımdakide istemeyecektir.ha bırakır mı yok tabiki dayanır sevdiği için .ama yazıktır insan sevdiği için bazı zorlukların üstesinden gelmey bilmeli.bu zorluklar kendi kişiliği dahi olsa.hele hele karşındaki kişiliğini değiştirmeye çalışacak kadaar saygı sevgiyi hakediyorsa kesinlikle değer diye düşünüyorum.en azından denemelisin

Son düzenleme:

Sen kimsin?
Senin sevgilin kim sen kim oluyorsun ki dertleriniz beni gersin
Konuya açan bi başkası ve yorumlara açık.
Öneri istiyor yorum istiyor.
Sen ne ayaksın konuyu açan değilsin bir şey değilsin ki sana karşı yazılan bi yorum yok üstüne alınmışın güldürdün beni birde kalkmış kafa tutuyorsun bana
Benim yazım seni germiş relax rahat ol biraz:)

Bence arkadaşımız sevginizde zede almış olabilir yani onun açısından.Unutmaki hiç birşey vaz geçilmez bu hepimiz için geçerli sevgininde ömür boyu süreceğinin garantisi yok belki yapdıklarınla zaman içinde bıktırdın kendinden soğuttun seviyordur ama eskisi kadar tapma derecesinde değildir artk sensizde yaşayabileceğini anlamışdır keşke madem böyle yapdın ayrılığınız esnasında sağlam duraydın ödün vermeseydin kendine bu seferde durum tersine dönmüş eğer böyle ödün vermemiş olsaydın belki yine barışırdınız eninde sonunda ama kusura bakmada dengesiz durumuna düşmezdin çünkü hem her fırsatta yüzüğü eline vermişsin sonrada bir ayrılıkda onsuz yaşayamayacağını göstermişsin şimdi çantada keklik durumuna sen düşmüşsün

walla kızlar sizi anlıyorum naz bizim damarlarımızda var ama şöyle de birşey var...peygamber olsa çatlar bu kadar tribe naza :)) nasıl biz erkekleri odun diye eleştiriyorsak bazen,, aynen biz de empati kurup onları çileden çıkaracak şeyler yapmaktan çekinmeliyiz diye düşünüyorum :)) erkekler zaten nazlı hafif şımarık kızı severler ama abartmamak lazım sabırlarını zorlamamak lazım :))

Evet çok bilmiş teyze senin yazın beni gerdi ..Ben yorumumda trip attığımı söylemiştm SEN de trip atanlar için konuştun. ve siz dedin.. sadece konu sahibi için cevap vermediğinide belirttin.ne konuştugunu bilmiyorsan yorum yapma bence.. çok bilmiş edalarından vazgeç kimse senin küçümseyici yorumlarını istemiyor konu sahibi bile tepki gösterdi.. haddini bil... uzatma daha fzla..

Teyze
Nenecim fazla gerilme zira karşında sevgilin yok ki pohpohlasın seni:)
Aa pardon o da pohpohlamıyordu dimi :)
Ben başta senin yazdığını bile okumaya tenezzül etmedim ki senin yazına demiş olayım:)))) ( az önce okudum)
Ben konu sahibine ve o şekilde davrananlara dedim:)
Ha sende öyle yapıyormuşsun üstüne alınmışın umrumdamı değil alı olan alınır:)
Ayrıca haddimi bildircek en son kişi bile değilsin .
Yani anla ne kadar umrumda yazdıkların:)

burnun büyüdümü cevap verince? kendini böylemi ispatlıyorsun yazık çok eğlenmişsn ama kıyamam devam et lütfen...

:) İspat ? Ne ispatı?
Sazan gibi atladın yazdığıma diklene diklene cevap vermeler falan :)
Baya dertliymişsin bu konuda
Ben konuyu açan arkadaşa yorum yazdım alındın banane o yüzden sen kendi çapından takıl
Zira uğraşamıcam senle

umursamıosn ama 2 saatdir cevap veriosun oda güzel.. işine bak hadiiiii !

Cevap hakkı doğuruyorsun diye cvp veriyordum ama psikoloji bozuk olan insana ne desen az kalır:)
Dedim ya uğraşamıcam senle diye yine cvp hakkı doğurdun bana ama cahille uğraşmak zordur zira o yüzden sen ne dersen cvp vermicem :) hadi sende şimdi bak işine

cahil kim acaba bi kere daha dşün laf ebeliği yaparak çokmu bilgili olduğnu sandın .bnm piskoljm bzukmş cahilmişim sorunluymsum :s ben sna bu kadr hakaret etmedim.. sen şu knuya cvp yazmya bşladgndan beri hakaret ediosun tmm ben cahil olıyım ama sende çok kötü bi insansın... iyi gceler..

Erkek arkadaşım düzelir mi?Eskisi gibi olur mu?dan kastın eskisi gibi tribe devam edebilir miyim diye algıladım ben.Başlığından öyle anladım.Umarım yanlış anladım...Erkek arkadaşın zamanla unutur,agrasifliği geçer seviyorsa ama artık şu sudan sebeplerden,seviyor mu diye ölçmeleri bırakırsan ilişkiniz tekrardan düzene girer fikrimce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…