- 13 Nisan 2007
- 32.974
- 99.783
- 45
-
- Konu Sahibi PaskalyaYumurta
Yok öyle de değil , dediğiniz gibi ben 5 istiyorum o 3 yapıyor. Ben daha çok iletişim halinde olmak istiyorum.
Sanırım içi biraz rahat evde olduğumdan dolayı.
Allah için o da evinden işine işinden evine giden biridir.
Ben çok konuşalım istiyorum sanırım
Ararsam mutlaka ulaşırım zaten.
O zaman staj mı yaparsın,kursa mı gidersin bilemem ama hemen kendine bir meşgale bulup çocuğu rahat bırakıyorsun!!!
Hem sen de dışarıda olunca kafan dağılır hem de azıcık da o seni merak etsin,çekil azıcık kenara...
Trip atma naz yapma huysuzluk yapma vs vs vs bunları bilerek yapmanın anlamı nedir hala anlamış değilim...
Sadece senin için demiyorum bunları yapan herkes için geçerli bu sözüm...
Karşınızdakini oyuncak mı zannediyorsunuz gel deyince gel git deyince git...
Bazı insanlar çok değer gördüğü zaman iyice şımarır kendini vazgeçilmez sanar...
Sizde o tipik insanlardansınız anlaşılan...
Bi sene içinde saltanatlığınızı sürdünüz adama nazını kaprisini huysuzluğunuzu çektirdiniz.
Ama bakın devren tersine döndü adam isyan bayraklarınıçekmiş.
Şimdi hiç böyle sızlanmayın.
Adam haklı. Seviyor diye sizin bütün aksiliğinizi surat yapmalarınızı vs çekmek zorundamı?
yazdklarnıza sırayla cevap vericem ... trip atma naz ypma vs bunları bilerek ypan yok sevgilim beni üzmüşse bi hata yapmışsa ozaman trip atarım ben..karşımdaki benim sevgilim oyucak olup olmamasıda kimseyi ilgilendirmiyo biz halimizden memnunuz.. çok deger gördğü zaman şımarıp kendini vazgeçilmz zanneden tiplerdende hiç bi zaman olmadım neyin ne oldugunu bilmeden konuşup boş laf salatası yapmayın... ben çok şımartılmadım çok savaştım bu ilişki için çok ağladım zor günler geçirdim.. ben burda arkadaşımız üzülmesin diye esprili bir dille onu rahatlatmak istedim sadce.. devran tersine dönmş adam isyn byragnı çekmş vs sizemi düştü ya pardon da ? benim sevglimin derdi sizimi gerdi ?
Sen kimsin?
Senin sevgilin kim sen kim oluyorsun ki dertleriniz beni gersin
Konuya açan bi başkası ve yorumlara açık.
Öneri istiyor yorum istiyor.
Sen ne ayaksın konuyu açan değilsin bir şey değilsin ki sana karşı yazılan bi yorum yok üstüne alınmışın güldürdün beni birde kalkmış kafa tutuyorsun bana
Benim yazım seni germiş relax rahat ol biraz:)
Evet çok bilmiş teyze senin yazın beni gerdi ..Ben yorumumda trip attığımı söylemiştm SEN de trip atanlar için konuştun. ve siz dedin.. sadece konu sahibi için cevap vermediğinide belirttin.ne konuştugunu bilmiyorsan yorum yapma bence.. çok bilmiş edalarından vazgeç kimse senin küçümseyici yorumlarını istemiyor konu sahibi bile tepki gösterdi.. haddini bil... uzatma daha fzla..
burnun büyüdümü cevap verince? kendini böylemi ispatlıyorsun yazıkçok eğlenmişsn ama kıyamam devam et lütfen...
umursamıosn ama 2 saatdir cevap veriosunoda güzel.. işine bak hadiiiii !