Önceki konularımı özet geçmeyeceğim çok uzun
2 yıla yakın ilişkim var. Kızlar ilişkimizin ilk 1 senesi erkek arkadaşımı çok fazla yordum. Trip üstüne trip , huysuzluk üstüne huysuzluk. Onunda aşırı kıskançlıkları oldu tabi. Sürekli ayrılalım dedim barıştık. Ayrılmak istediğimden değildi aslında sevdiğini görmekti. Onun ağzından 1 kere bittiyi duymadım. Yüzüklerimiz vardı parmağından bir kez çıkarmadı. Eline defalarca verdim. 1 sene sonunda sevgilim isyan bayrağını çekti. Yüzükleri denize fırlattı. Bir süre ayrılık yaşadık öyle garip bir ayrılık hergün konuştuk aslında. Ya ben adım attım ya o. Bu süreç 4 aya yakın sürdü. Ben çok adım attım elimden tüm ipleri kaybettim barışalım affet diye çok zırladım. O çekildikçe ben peşinden koştum. Ona gurur yapacak değildim. Sevgisinden şüphem yoktu çünkü. Bu arada bende çığırımdan çıktım. Saygı çerçevesini el birliğiyle yıktık. Aslında anlaşamayan bir çift değildik. Neyse 4 aylık zaman sonunda tam manasıyla barıştık . Ben bu ilişkiye çok zarar verdim biliyorum öncelikle.
Şuan aramız iyi fakat ben terslenmedikçe , suratım asılsa kızıyor eskiler aklıma geliyor diye. Şuan tripmiş , huysuzlukmuş hakkıım yok
Bana sen düzel eskisi gibi olma ben düzeleceğim dedi. Onu çok seviyorum çokda seviliyorum biliyorum. Ben bir süre alttan alsam , ne olursa olsun tepki vermesem o sizce eskisi gibi olur mu ? Beni eskisi kadar sevmediğinden böylesin diyorum. Bana hayır çok seviyorum ama eskiler aklıma gelince deliriyorum dedi. Ona güvenmeyeceğim tek bişey yapmadı bugüne kadar ama ben bu ara paronayak oldum herşeyine şüpheyle yaklaşıyorum. Bazen bana tepkiler veriyor. Bir güvensizlik hissine kapıldım.
Bu arada dün tekrar yüzüklerimizi aldık.
Aramız dediğim gibi iyi. Ama artık kavga esnasında bana eğilmiyor. Ben çok üstüne düştüm onu çok sevdiğimden emin o yüzden böyle. Bende kendimi tutamıyorum aradım bir şekilde o olaylardan sonra. Gitmeyeceğimi adı gibi biliyor.
Birde şu var . Ben bazen gün içinde beni aramamasına , mesajlarıma geç cevap vermemesine takıyorum. O çalışıyor ve ben evdeyim. İşlerin yoğun olduğunu söylüyor. Bunlara takılmamamı söylüyor. Zaten mesajlaşmayı çok sevmeyen biriydi. Mesela az önce aradı aşkım bebeğim meleğim efendim dedim herseferinde gülerek gönlümü alıyorsun değil mi dedim . Hayır gülüşüm çok yoğun benim suçum yok arayamadım dedi güzel güzel konuştuk. Ben bu konuda çok hassas davranıyorum sanki çok aramayan sevmiyormuş gibi davranıyorum.
Yanımdayken ilgili , elimi asla bırakmaz . Parmaklarım ufaktır onları çok sever mesela öper elimi hep , ne istiyorsam yapar asla hayır demedi bugüne kadar
Beraberken birşey beğenirsem alır muhakkak o an. Ama gelin görün ki hediye sürpriz akıl etmez. O böyleymiş ya hiç yapmasaymış
Çok iyi biri ama odunlukları dolu . Ama ben sakin davrandığımda sakin . Her durum ve olay karşısında çok rahat. Bense panik , heyecanlı. Benim taktığım şeylere asla takmaz. Böyle olunca kavga çıkaran oluyorum :26:
Ağızından bitti kelimesini duymuşluğum hiç olmadı. Ama şu ara trip yapmaya kalktığım an zıvanadan çıkıyor. Resmen naz , trip ve huysuzluk hakkım elimden alındı
Bu işin esprisi tabi ben ilk başta ki gibi olmayacağım zaten ama o da bu konu da bu kadar katı olmasın istiyorum. Kızlar onu eski sakin hallerine nasıl getirebilirim ?