trip atan kv volüm bilmem kaç

Siz yinede çok yüz vermeyin.
Saygıda kusur etmeyin ama whatsapp vs uğraşmayın ki sık görüşüyormuşsunuz zaten. Aramadın vs derse çok yoğunum bu aralar,kafami kaşımaya vaktim yok deyip geçin. Ufak ufak azaltın zira kusur arayan her halükarda bulur emin olun. Niyet önemli.

bu kv ler hep aynı. kendi kızı ile tatile gitmek istemez. çünkü kızının yuvası bozulmasın aman bişey olmasın. oysa oğlu öyle mi. hep naz niyaz her şey oğluna. bizim ki de 3-4 aydır yok bizde. önmüzdeki ay gelir ama. o yokken şuanın tadını çıkarıyorum. Ama bana naz niyaz yapamaz. o telefonda eşimle konuşurken beni isterse öyle konuşurum. özellikle aramam yani. siz de umursamayın. ne düşünürse düşünsün. kimseye yaranacak haliniz yok. tatile de eşinizle başbaşa gidin. istediği kadar trip atsın.

Laale ablacım bakar mısın?

Geldim canım anca gelebildim.
Gerçekten tripli insanla uğraşmak zor. Ben de annemden biliyorum.
Ne yap et eşini kendine çek.
Olay eşinde bitiyor çünü.
Emin ol eşin senin yanında olursa işin kolaylaşır.

Geldim canım anca gelebildim.
Gerçekten tripli insanla uğraşmak zor. Ben de annemden biliyorum.
Ne yap et eşini kendine çek.
Olay eşinde bitiyor çünü.
Emin ol eşin senin yanında olursa işin kolaylaşır.

Sağolasın ablacım evet öyle yapmam lazım. Şu an çok şükür eşimle eskisine göre çok daha iyiyiz, kv nin gazına gelmiyor eskisi gibi, ben de tabi saf saf herşeyimi kv ye açık etmiyorum.

Ya o kadar art niyetli bir insan ki, söylediğim bir kelimeyi bile öyle kullanıyor ki eşime karşı şok geçiriyorum, huyunu öğrendim artık asla koz vermemeye çalışıyorum. Allah herkesin kalbine göre versin ablacım ne diyeyim...Sadece tripli ama iyi niyetli olsa gene bir nebze, ama niyeti de kötü.

Ay içim şişti kadın kafayı sıyırmış.

Attığın mesajları eşine göster ve ben adim attigim halde annen dönmüyor bile ben onun oyuncağı değilim çalışıyorum yoğunum biliyorsun seninle de aramın açılmasını istemiyorum de.

Yazik sana ya ne kadar egolu bir kadın sevgiliye çiçek mesajı atıldığı gibi politik ol canım sakın tatile gotureyim deme o kadını...

Rica ederim canım benim.
Allahım kolaylık versin inşallah.
Eşini biraz cilve biraz duygusallıkla kendine çek.
Ona ihtiyacın olduğunu anlat.
Sıcaklık oluştur aranızda.

kv ni whatsapptan engelleyip ilişkilerini kesip onun senin peşinde koşma zamanı çoktan gelmiş

Tatil işinin önlemini eşim almış olacak ki kv tadilata girişmiş İsteseniz de gelemezdim imajı yaratmak için adım gibi eminim....Eşimin böyle talepleri yok ama kv nin var maalesef. Egolu ve çatlak

Tatil işinin önlemini eşim almış olacak ki kv tadilata girişmiş İsteseniz de gelemezdim imajı yaratmak için adım gibi eminim....Eşimin böyle talepleri yok ama kv nin var maalesef. Egolu ve çatlak
Deli kadın ya....
Boşver canım mesaj filan atma seni kızı gibi görüyorsa bir kere de kendisi arasın...
Bu kvleri anlamiyorum ve hiç anlayamayacağım...

Biz de arada atışırız filan ama iyidir kv kp sağolsunlar sizinki gibi ara açmaya filan hiç çalışmadılar. Sizin kv fenaymış.

Bence hiç sorgulama, duygu sömürüsü yapıp sizinle tatile gelmeye çalışabilir.
Eşin sorarsa mesajlarını gösterir, “bilemedim ki müsait değil galiba” dersin.
Biraz sinsi olmakta fayda var

Deli kadın ya....
Boşver canım mesaj filan atma seni kızı gibi görüyorsa bir kere de kendisi arasın...
Bu kvleri anlamiyorum ve hiç anlayamayacağım...

Dün aradım gene de büyüklük bende kalsın diye, soğuk soğuk konuştu hiç umrumda değil, ben sadece görev addederek yaptım. Şimdi onun derdini çok iyi biliyorum ben,tatile gideceğimizi öğrendi, belki de eşime baskı yaptı ben de geleyim diye, baktı olmuyor şimdi tadilata girişmiş, maksat isteseniz de gelemezdim demek....

Benim yanımda abisinin eşine bile "el kızı" diyor beni kızı gibi görür mü allasen

Bence hiç sorgulama, duygu sömürüsü yapıp sizinle tatile gelmeye çalışabilir.
Eşin sorarsa mesajlarını gösterir, “bilemedim ki müsait değil galiba” dersin.
Biraz sinsi olmakta fayda var

Tatil işini eşim halletmiş olmalı ki, bizimki tüm umudu kesip tadilata girişmiş, bana da trip atıyor tabi ne de olsa acısını çıkarması gereken kişi benim. Ben aradım görevimi yaptım gerisi umrumda bile değil artık.

Whats uptan da bir şey atmayacağım artık madem 100 kere görüp cevap vermiyor, özel günlerde ararım o kadar. Zaten görüşülüyor yakınız çok, gayet yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…