trip atan kv volüm bilmem kaç

Kayinvalideyi takmamayi ogreneli cok oldu. Tavsiyem yok ne yazık ki size.
Allah kolaylık versin..
Al benden de o kadar. Çiçekler mesajlar göndermek çok gereksiz ayrıca, saygı çerçevesinde mesafe candır. Konu sahibi üzme canını, kimseyi de pışpışlama, bırak kaprisini kocasına yapsın. Ay sinirleniyorum başka bi şey yazamicam. :bicak:

Hmmm güzel taktik, ben aradım açmadı, ben yazdım yazmadı vs ama bu taktiği yapmıştım önceden ben bu sefer de başka yerlerden vurmuştu beni kv; ailemle sıkıntılıydık o ara oğluna kendi ailesiyle bile anlaşamıyor benle mi anlaşacak oğlum demişti. Şu an elinde bir koz yok gerçi...

Bu kadınla ömür geçmez. Acilen kv den boşanmalısın !!!

Kızlar merhaba nasılsınız :) Sizden fikir almak istiyorum. Benim kv tripli, egolu bir insan. Zaten daha önce bu tripleri yüzünden bir olay yaşamadığımız halde bana küsmesini, telefonlarıma çıkmamasını, hakaretlerini, arkamdan konuşmasını vs bayağ kafama takmıştım, 1 sene konuşmamış sonra eşimle aram bozulmuştu derken gidip konuştum barışıldı...Aradan 6 ay falan geçti, kv nin benden sürekli aranmak sorulmak beklentisi olduğundan mümkün olduğunca her çağırdığında gittim, aradım ettim ama gün içinde çok yoğunum müşterili çalışıyorum zaten müşteri telefonları bitmiyor, genelde whats uptan konuşuyoruz ailemle de, kv de çok aktif whats up ta, hani beni aramadın sormadın demesin diye ordan hep bişiler atıyorum işten vakit buldukça. İşte hayırlı cumalar, çiçekler falan. Nasılsın anne iyi misin falan diyorum, haftasonları da görüşülüyor zaten çok yakınız. En son bayramı ve babalar gününü birlikte geçirdik. Geçen haftasonu da ailem gelmişti ve seçim vardı görüşmedik kv lerle. Neyse ben gene bişiler yazıyorum kaç gündür, güller falan atıyorum, cevap yok. Ama habire giriyor whats up a görüyorum. Ama cevap yok. Normalde saniyesinde yazan kadın. Ha bir şey söyleyeceği zaman da ordan yazıyor, atıyorum yemeğe gel şu bu falan gibi.

Neyse şimdi aklıma şöyle bir şey geliyor, biz ne zaman eşimle tatil planı yapsak kv bana küstü böyle istisnasız. Yani telefonlarımı açmama, mesajlarıma cevap vermeme aynı bu şekilde ve bil bakalın biz ne yapıyoruz ? Tatil planı....Daha önce onu da götürmemizi istediğini söylediğinden, beraber tatile gidildi, yemeklere gidildi vs vs. Görümcem de tatile gidecek mesela, genelde hep aynı aylarda gidiyoruz denk geliyor onlara karşı böyle yapmıyor. Ben derdinin tatile çağrılmak olduğunu düşünüyorum.

Şimdi bugün öğlen bir arasam mı diyorum sizce? Telefonu açmama ihtimali var, açmazsa nasıl davranayım? Eşime yansıtmak istemiyorum çünkü aramız bozuluyor. Bir şekilde iletişim kurmalıyım çünkü eşime hemen eşin beni aramadı da tatile gitti bilmem ne deyip anında huzursuzluk çıkarır ve tatilim mahvolur.
Arama bence. Neden şımartıyorsun

Kızlar aradım, 5 çalıştan sonra açtı, gene depresif ses modunda, napıyorsun dedim spordan çıkmış arkadaşıyla duvar kağıdı bakıyormuş, eve tadilata başlamış falan onları anlattı.Biraz konuşup kapadık. Gene kafam dumanlı dedi (hastayım manasında, depresif döneminde). Ben özellikle tadilatı bu günlerde seçtiğini düşündüm, biz tatile gidiyoruz, gelemeyeceğini anladı, çağırsanız da gelemezdim zaten tadilatım var demek için bu günlere koydu. Canıma minnet :) Şimdi içim rahat, gitmeden eşime bir allahısmarladık için uğrayalım derim o kadar.

Bundan sonra whats uptan bişi yazmayacağım, sadece haftada 1 kere nasılsın diye ararım görüşmediğimiz zamanlarda, görüşünce aramaya bile gerek yok zaten.

Emin olun bu sefer bana atacak b.k bulamadığı için böyle davranıyor, yoksa çoktan telefonlara falan bakmayıp tribini dağlara çıkarmıştı.

Allah akıl fikir versin, olgunluk yaşla olmuyor bunu anladım ben.

Eşinizde sizin babanızı sürekli arayıp mesajlar çiçekler böcekler atıyor mu?

Hayır tabiki, benim ailem asla beklentiye girmez, çocuk gibi küsmezler de. Eşim ilgisini farklı şekilde gösterir ama...Bir yere gidileceği zaman arabayla götürür, taşır, eşyalarını halleder. Geceymiş sabahmış dinlemez. Saygıda kusur etmez. Özel günlerde hediyelerini alır falan.

Çok sinir bozucu bir durum. Eşiniz ilişkinize neden karışıyor ki? Kendisi sizin ailenizi her gün arıyor mu? Kadını idare etmeye çalışıyorsunuz. Küserse küser. Bir rahatsızlığı olan o değil. Siz de psikolojik problemlerim var deyin.

Çok sinir bozucu bir durum. Eşiniz ilişkinize neden karışıyor ki? Kendisi sizin ailenizi her gün arıyor mu? Kadını idare etmeye çalışıyorsunuz. Küserse küser. Bir rahatsızlığı olan o değil. Siz de psikolojik problemlerim var deyin.

Eşimi artık arada bırakmayacağım. Aramızda kalıyor bunalıyordu. Ona yansıtmadan kendim halledeceğim ve asla kv ye kullanacağı bir şey vermemeye çalışacağım. Çünkü ne mecazdan, ne şakadan, hiç bir şeyden anlamıyorlar. Bir kelimeyi çekilebilecek en kötü manaya çekiyorlar ve adımı saygısıza çıkarıyorlar. Huylarını anladım, Allahım bana güç kuvvet versin...

Ha şu da var, gene arıza çıkarırsa oğluna da hepsine de kapıyı gösteririm. Kimseyi çekemem, adam yerime koyduğuma saysınlar.

Kızlar aradım, 5 çalıştan sonra açtı, gene depresif ses modunda, napıyorsun dedim spordan çıkmış arkadaşıyla duvar kağıdı bakıyormuş, eve tadilata başlamış falan onları anlattı.Biraz konuşup kapadık. Gene kafam dumanlı dedi (hastayım manasında, depresif döneminde). Ben özellikle tadilatı bu günlerde seçtiğini düşündüm, biz tatile gidiyoruz, gelemeyeceğini anladı, çağırsanız da gelemezdim zaten tadilatım var demek için bu günlere koydu. Canıma minnet :) Şimdi içim rahat, gitmeden eşime bir allahısmarladık için uğrayalım derim o kadar.

Bundan sonra whats uptan bişi yazmayacağım, sadece haftada 1 kere nasılsın diye ararım görüşmediğimiz zamanlarda, görüşünce aramaya bile gerek yok zaten.

Emin olun bu sefer bana atacak b.k bulamadığı için böyle davranıyor, yoksa çoktan telefonlara falan bakmayıp tribini dağlara çıkarmıştı.

Allah akıl fikir versin, olgunluk yaşla olmuyor bunu anladım ben.

Laale Laale ablacım bakar mısın?

Hayır tabiki, benim ailem asla beklentiye girmez, çocuk gibi küsmezler de. Eşim ilgisini farklı şekilde gösterir ama...Bir yere gidileceği zaman arabayla götürür, taşır, eşyalarını halleder. Geceymiş sabahmış dinlemez. Saygıda kusur etmez. Özel günlerde hediyelerini alır falan.

Siz de kv ye aynı şekilde yapsanız nasıl olur

Sana o zmaan da barışma demiştim greengirl benle aynı dönemde küsmüştün:) ben hlaa konuşmuyorum oyle mutlu huzurluyum ki anlatamam.kac kere talepte bulundu pişmanım dedi ama aynı derede iki kere yıkanılmaz yine yapar barışsam.

Benim kayınvalidem de hep aranmak isterdi kızlarıyla her gün konuşurdu isterdi ki bende her gün arayım bende inatla hiç aramazdım ancak evine çağıracağım zaman arar çağarırdım onun dışında aramazdım hiç kudururdu ama o arayayım istiyor diye ben neden Canımı sıkayım siz bence en başta sık sık arayıp mesaj atmayı bırakın ikigünde bir üç dört günde bir hatta eşinizin neden annemi hergün aramıyorsun diye hesap sormaya hakkı yok eşiniz sizin annenizi her gün arıyor mu ? Kendi annenize ne kadar değer veriliyorsa k.balidenizde o kadarını hak ediyor

Mesajlar duruyordur herhalde.
Eşiniz birşey derse alın telefonu elinize"bak ben onca yoğunluğumun arasında annene mesaj attım hep,görüyor da mesajlarımı,daha ne yapabilirim,boş oturmuyorum bütün gün,işim gücüm var"deyip geçin.
Bu nedir ya.
Çocuk gibi küserse küssün.
Sizin anneniz eşinizi arayip mesaj atıyor mi sürekli? Bence hayır.
O halde sizden de beklemesin sürekli sürekli.

Siz de kv ye aynı şekilde yapsanız nasıl olur

ben de elimden geleni yapıyorum aslında, zaten dipdibe oturuyoruz, habire telefon ilgi beklemesini anlamıyorum, büyükler biraz anlayışlı olur hata yapsam bile tatlı dille uyarmasını isterim, her cümlemden anlam çıkarıp hata bulmasını değil. Büyükler büyük olmalı bence küçükler büyük olmamalı.

Benim kv yi anlatmışsınız hastalık konusunda . Çok şükür biz aştık o durumları. O kadar çık hastalığı var ki ona göre her hafta bir yeri için hastanede. En önemlisi de psikiyatri ilaçları kullanıyor. Kp ve çocukları etrafında resmen pervane. Bir dediği iki olmaz bişey istediyse alınacak yoksa (tövbe haşa) yaratılacak. İlk evlendiğimiz hatta nişanlı olduğumuz dönemde kaç defa eşimi arayıp ağladı kitsunee beni aramıyor bilmem ne diye. Her gün arayacakmışım. Valla bir carladım eşime. Şimdi haftada bir ararsam ararım ben aramadan rahatsız ederim diye o da nadir arar. Çalışıyorum ben yemek yemeye zaman bulamıyorum kendi anamı babamı her gün aramıyorum annen azıcık geri dursun demiştim. Çok şükür şimdi beklentisi olmaz iyi de anlaşırız.

Sana o zmaan da barışma demiştim greengirl benle aynı dönemde küsmüştün:) ben hlaa konuşmuyorum oyle mutlu huzurluyum ki anlatamam.kac kere talepte bulundu pişmanım dedi ama aynı derede iki kere yıkanılmaz yine yapar barışsam.

İnanın çevre baskısı :KK70: Tüm ailemle konuştu kendini akladı beni kötüledi şudur budur derken son kez şans verdim ona, ama bu sefer istediğini eline vermeyeceğim.

Ben kv ye karşı her zaman iyi niyetli, olduğum gibi oldum ama bunları o hep kullandı. Baksanız dışardan çiçek böcek sanarsınız ama meğersem her kullandığım kelimeye kadar çetele tutarmış. Sadece büyük olduğu için, eşimin annesi olduğu için ve rahatsızlığından ötürü son kez şans verdim. Bakın ben gene aradım, halini hatrını sordum az önce. Neşeli davrandım bir şey demedim. Bundan sonra yaparsa kendine yapmış olur ve bunun da gayet farkında. Yani çok kurnaz. Benden bir şey alamadığı sürece yani kullanacağı bir şey diyorum asla benle küsmeye kötü olmaya cesaret edemeyecek gibi çünkü oğlunu kaybeder. Çok kurnaz çok. Ben hayatı kv sayesinde öğrendim:KK70:

Benim kayınvalidem de hep aranmak isterdi kızlarıyla her gün konuşurdu isterdi ki bende her gün arayım bende inatla hiç aramazdım ancak evine çağıracağım zaman arar çağarırdım onun dışında aramazdım hiç kudururdu ama o arayayım istiyor diye ben neden Canımı sıkayım siz bence en başta sık sık arayıp mesaj atmayı bırakın ikigünde bir üç dört günde bir hatta eşinizin neden annemi hergün aramıyorsun diye hesap sormaya hakkı yok eşiniz sizin annenizi her gün arıyor mu ? Kendi annenize ne kadar değer veriliyorsa k.balidenizde o kadarını hak ediyor

Eşimin bir talebi yok aslında, sadece aranız iyi olsun beni arada bırakmayın üzmeyin diyor. Görümcemle de her gün konuşuyor ama o onun kızı. Ben ne anlatsam anlatayım, hep kötü tarafını kollayacak olan kv yi niye arayayım ? Nasılsın napıyorsundan öteye geçemez muhabbetimiz çünkü. Kendi kızından ayırt ettiği, açığımı kolladığı an bitirdi zaten bu samimiyeti.

Benim kv yi anlatmışsınız hastalık konusunda . Çok şükür biz aştık o durumları. O kadar çık hastalığı var ki ona göre her hafta bir yeri için hastanede. En önemlisi de psikiyatri ilaçları kullanıyor. Kp ve çocukları etrafında resmen pervane. Bir dediği iki olmaz bişey istediyse alınacak yoksa (tövbe haşa) yaratılacak. İlk evlendiğimiz hatta nişanlı olduğumuz dönemde kaç defa eşimi arayıp ağladı kitsunee beni aramıyor bilmem ne diye. Her gün arayacakmışım. Valla bir carladım eşime. Şimdi haftada bir ararsam ararım ben aramadan rahatsız ederim diye o da nadir arar. Çalışıyorum ben yemek yemeye zaman bulamıyorum kendi anamı babamı her gün aramıyorum annen azıcık geri dursun demiştim. Çok şükür şimdi beklentisi olmaz iyi de anlaşırız.

Ben de söylediklerinizi söylediğimde kötü ilan edilmiştim, ne var 5 dk aramayacak kadar, herkes çalışıyormuşmuş da muşmuş. Ya aslında bunlar bahane, kv o zaman eşimi benden soğutmak için herşeyi kullanıyordu.

Sizin kv iyiymiş benimkinin asla değişeceğini sanmıyorum, sadece ben kendimi değiştirdim, kullanması için koz vermiyorum ona.

Eşimin bir talebi yok aslında, sadece aranız iyi olsun beni arada bırakmayın üzmeyin diyor. Görümcemle de her gün konuşuyor ama o onun kızı. Ben ne anlatsam anlatayım, hep kötü tarafını kollayacak olan kv yi niye arayayım ? Nasılsın napıyorsundan öteye geçemez muhabbetimiz çünkü. Kendi kızından ayırt ettiği, açığımı kolladığı an bitirdi zaten bu samimiyeti.
O zaman arama sende tek tük ara sen aramazsan ayıp etmiş olmazsın ki tatilini falanda mahvedemez ne diyecek bi ayıp etmemişsin bi laf söylememişsin oğlum karın beni her gün aramıyor mu dicek aranıza mesafe koyun bence

Mesajlar duruyordur herhalde.
Eşiniz birşey derse alın telefonu elinize"bak ben onca yoğunluğumun arasında annene mesaj attım hep,görüyor da mesajlarımı,daha ne yapabilirim,boş oturmuyorum bütün gün,işim gücüm var"deyip geçin.
Bu nedir ya.
Çocuk gibi küserse küssün.
Sizin anneniz eşinizi arayip mesaj atıyor mi sürekli? Bence hayır.
O halde sizden de beklemesin sürekli sürekli.

Eşim sürekli mesaj at demiyor, ben şımarttım kv yi sussun diye. Bana karşı söyleyecek kusur bulamasın diye. Zaten bulamıyor ki küsemiyor öğlen mecburen açtı telefonumu konuştu benimle isteksiz isteksiz :) Çünkü bana karşı bir kozu yok, biliyor ki eşim anında beni tutacak ona karşı:) Tek derdim ona koz vermemek...

Ne kötü değil mi sürekli tetikte olmak, düşmana dost davranmak...Allah herkese hayırlı kv nasip etsin.

X