Kızlar merhaba nasılsınız :) Sizden fikir almak istiyorum. Benim kv tripli, egolu bir insan. Zaten daha önce bu tripleri yüzünden bir olay yaşamadığımız halde bana küsmesini, telefonlarıma çıkmamasını, hakaretlerini, arkamdan konuşmasını vs bayağ kafama takmıştım, 1 sene konuşmamış sonra eşimle aram bozulmuştu derken gidip konuştum barışıldı...Aradan 6 ay falan geçti, kv nin benden sürekli aranmak sorulmak beklentisi olduğundan mümkün olduğunca her çağırdığında gittim, aradım ettim ama gün içinde çok yoğunum müşterili çalışıyorum zaten müşteri telefonları bitmiyor, genelde whats uptan konuşuyoruz ailemle de, kv de çok aktif whats up ta, hani beni aramadın sormadın demesin diye ordan hep bişiler atıyorum işten vakit buldukça. İşte hayırlı cumalar, çiçekler falan. Nasılsın anne iyi misin falan diyorum, haftasonları da görüşülüyor zaten çok yakınız. En son bayramı ve babalar gününü birlikte geçirdik. Geçen haftasonu da ailem gelmişti ve seçim vardı görüşmedik kv lerle. Neyse ben gene bişiler yazıyorum kaç gündür, güller falan atıyorum, cevap yok. Ama habire giriyor whats up a görüyorum. Ama cevap yok. Normalde saniyesinde yazan kadın. Ha bir şey söyleyeceği zaman da ordan yazıyor, atıyorum yemeğe gel şu bu falan gibi.
Neyse şimdi aklıma şöyle bir şey geliyor, biz ne zaman eşimle tatil planı yapsak kv bana küstü böyle istisnasız. Yani telefonlarımı açmama, mesajlarıma cevap vermeme aynı bu şekilde ve bil bakalın biz ne yapıyoruz ? Tatil planı....Daha önce onu da götürmemizi istediğini söylediğinden, beraber tatile gidildi, yemeklere gidildi vs vs. Görümcem de tatile gidecek mesela, genelde hep aynı aylarda gidiyoruz denk geliyor onlara karşı böyle yapmıyor. Ben derdinin tatile çağrılmak olduğunu düşünüyorum.
Şimdi bugün öğlen bir arasam mı diyorum sizce? Telefonu açmama ihtimali var, açmazsa nasıl davranayım? Eşime yansıtmak istemiyorum çünkü aramız bozuluyor. Bir şekilde iletişim kurmalıyım çünkü eşime hemen eşin beni aramadı da tatile gitti bilmem ne deyip anında huzursuzluk çıkarır ve tatilim mahvolur.