trip atan kv volüm bilmem kaç

greengirll

yok başlık falan
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
9.036
9.554
Kızlar merhaba nasılsınız :) Sizden fikir almak istiyorum. Benim kv tripli, egolu bir insan. Zaten daha önce bu tripleri yüzünden bir olay yaşamadığımız halde bana küsmesini, telefonlarıma çıkmamasını, hakaretlerini, arkamdan konuşmasını vs bayağ kafama takmıştım, 1 sene konuşmamış sonra eşimle aram bozulmuştu derken gidip konuştum barışıldı...Aradan 6 ay falan geçti, kv nin benden sürekli aranmak sorulmak beklentisi olduğundan mümkün olduğunca her çağırdığında gittim, aradım ettim ama gün içinde çok yoğunum müşterili çalışıyorum zaten müşteri telefonları bitmiyor, genelde whats uptan konuşuyoruz ailemle de, kv de çok aktif whats up ta, hani beni aramadın sormadın demesin diye ordan hep bişiler atıyorum işten vakit buldukça. İşte hayırlı cumalar, çiçekler falan. Nasılsın anne iyi misin falan diyorum, haftasonları da görüşülüyor zaten çok yakınız. En son bayramı ve babalar gününü birlikte geçirdik. Geçen haftasonu da ailem gelmişti ve seçim vardı görüşmedik kv lerle. Neyse ben gene bişiler yazıyorum kaç gündür, güller falan atıyorum, cevap yok. Ama habire giriyor whats up a görüyorum. Ama cevap yok. Normalde saniyesinde yazan kadın. Ha bir şey söyleyeceği zaman da ordan yazıyor, atıyorum yemeğe gel şu bu falan gibi.

Neyse şimdi aklıma şöyle bir şey geliyor, biz ne zaman eşimle tatil planı yapsak kv bana küstü böyle istisnasız. Yani telefonlarımı açmama, mesajlarıma cevap vermeme aynı bu şekilde ve bil bakalın biz ne yapıyoruz ? Tatil planı....Daha önce onu da götürmemizi istediğini söylediğinden, beraber tatile gidildi, yemeklere gidildi vs vs. Görümcem de tatile gidecek mesela, genelde hep aynı aylarda gidiyoruz denk geliyor onlara karşı böyle yapmıyor. Ben derdinin tatile çağrılmak olduğunu düşünüyorum.

Şimdi bugün öğlen bir arasam mı diyorum sizce? Telefonu açmama ihtimali var, açmazsa nasıl davranayım? Eşime yansıtmak istemiyorum çünkü aramız bozuluyor. Bir şekilde iletişim kurmalıyım çünkü eşime hemen eşin beni aramadı da tatile gitti bilmem ne deyip anında huzursuzluk çıkarır ve tatilim mahvolur.

bizimde yaklaşıyor tatil bakalım bu yıl napacak burnumuzdan getirmezse rahatlamaz ne gerek var tatile para biriktirin peşinde bizimkisi kazanan biz ona ne oluyosa pinti biraz

Aynen!
Süper taktik.
Yazılı ispat çok iyi olur.
Güzel cümleler yaz,aramaya hiç gerek yok.

Hmmm güzel taktik, ben aradım açmadı, ben yazdım yazmadı vs ama bu taktiği yapmıştım önceden ben bu sefer de başka yerlerden vurmuştu beni kv; ailemle sıkıntılıydık o ara oğluna kendi ailesiyle bile anlaşamıyor benle mi anlaşacak oğlum demişti. Şu an elinde bir koz yok gerçi...

Eşin annesinin huyunu bilmiyor mu , bu kadın sadece sana mı böyle davranıyor?

Biliyor huyunu, kv kendini acındırıyor çünkü psikolojik rahatsızlığı var ilaç kullanıyor ve inanılmaz güzel oyuncu oğlunu nerden vuracağını biliyor...master yapmış bu konuda adeta. Onu alt etmem lazım bir şekilde :)

Sen şu adamı kendine çekmeyi neden başaramadın anlamadım.
Gerçekten adam bu kadar anne bağımlısıysa ömür boyu nasıl çekeceksin ki?
Kadın benim ailemle olan sıkıntılarımı deşecek kocam da susacak?
Yok almayayım ben!

Aynen!
Süper taktik.
Yazılı ispat çok iyi olur.
Güzel cümleler yaz,aramaya hiç gerek yok.

Daha önce yazılı bir sürü ispatım vardı, kadın gitti başka yerden vurdu, ve kendi durumunu kullanarak acındırıyor kendini, ilaç kullanıyor sürekli hastayım ben modunda ve kafa maşallah zehir gibi kötülüğe çalışıyor.

Ben zaten anlamıyorum eşimi de, kadın benim yanımda görümceme insanları kötülüyor, görümcemin en yakın arkadaşı hakkında bak senin ne biçim arkadaşın var şöyle kötü böyle illet diyor kimse de ağzını açmıyor sen ne saçmalıyorsun diye. Hep hastalığının arkasına sığınıyor.Acayip tiyatrocu.

Ayy ne cirkin ya.
Oglumda oglum. Benim de oglum var ama evlendigin de gereksiz yere karisina trip atsin kırarim kafasini.

Off sizi baya kafaya almışlar ya bu ne?
Gün içinde güller çiçekler atmalar falan ne allasen eşine atmıyorsundur o kadar güldür çiçektir güzel mesajdır.
Ne diye ulaşmaya çalışıyorsun mesaj attın mı attın oda eşine söylerse "ben annene çok kez yazdım ama görüldü yapıp cevap vermedi benim sorunum değil" diceksin. İşteyim yoğunum nasıl zırt pırt yazıp arayayım eve gelince de yorgunum dinlenmek istiyorum bende insanım diceksin.
Neden bu kadar korkuyorsun anlayamadım?
Seni bildiğin sindirmişler sende izin vermişsin.

Madem açmıyor aramayın. Çocuk gibi avutup duruyorsunuz hiç mi işiniz gücünüz yok. Umursamayın, aramayın, yazmayın. O ararsa açar bir iki kelam edersiniz. Resmen annenize ayırmadığınız vakit ve ilgiyi ona ayırmışsınız. Bu kadar önemsemeyin konuşsa nolur konuşmasa nolur. Kendi haline bırakın eşiniz bayılıyorsa kendisi arasın ilgilensin sonuçta onun annesi sizin değil.

Zaten kafam karman çorman inanın bazen gemileri yakmayı düşünüyorum, ailemle konuşuyorum, eşin de ne yapsın kadın hasta diye düşünüyor bir şekilde idare etmeni bekliyor başka da bir isteği yok diyorlar, yani evliliğimde idare edilecek kv sıkıntısı hasıl oluyor her seferinde.

Kv sürekli benim bir beklentim yok sadece aranmak sorulmak diyor, e işte aradık sorduk nedir bu yani? Öğlen telefon açıp size yazıp yorum isteyeceğim ablacım olur mu?

Kv nin tavrı belli de ben eşinize kızdım .
Ömür boyu kv pohpohlayamazsiniz ki .
Eşinizle konuşun güzelce herşeyin bi dozu bir dengesi var .

Liseli aşıklar gibi telefonda her dk annesine yazıp çizmek ne kadar mantikliymis bi sorun . Kv den önce kocanizin anlamasını saglamalisiniz bir şekilde ..

Evet resmen huzursuzluk çıkmasın diye uğraşıyorum bende farkındayım. Kadın normal değil, hastalığı var ve herkes alttan alıyor. Tek beni engelleyen şey bu. Yani eşin için bir kadını idare edemedin ne var herkes kv si ile iyi mi sanki diyorlar. Takma rol yap diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…