- 24 Kasım 2009
- 22.108
- 85.744
-
- Konu Sahibi greengirll
Ne hastalığı?Evet resmen huzursuzluk çıkmasın diye uğraşıyorum bende farkındayım. Kadın normal değil, hastalığı var ve herkes alttan alıyor. Tek beni engelleyen şey bu. Yani eşin için bir kadını idare edemedin ne var herkes kv si ile iyi mi sanki diyorlar. Takma rol yap diyorlar.
Ya idare edilir her türlü.Zaten kafam karman çorman inanın bazen gemileri yakmayı düşünüyorum, ailemle konuşuyorum, eşin de ne yapsın kadın hasta diye düşünüyor bir şekilde idare etmeni bekliyor başka da bir isteği yok diyorlar, yani evliliğimde idare edilecek kv sıkıntısı hasıl oluyor her seferinde.
Kv sürekli benim bir beklentim yok sadece aranmak sorulmak diyor, e işte aradık sorduk nedir bu yani? Öğlen telefon açıp size yazıp yorum isteyeceğim ablacım olur mu?
Ya idare edilir her türlü.
Kayınvalide,anne,görümce,kayınpeder,baba vs.
Ama sizin evliliğinizi bozuyorsa,eşin de buna sessiz kalıyorsa orada dur demek gerekir.
Ya tabii ki istediğini sor.
Elimizden gelince yardım ederiz de bence arama,yaz sadece.
Kocana da söyle başbaşa tatilin trip atılacak nesi varmış,onu bir anlatıversin hele.
Ya bir kere ara,baktın açmıyor,güllü,böcekli paylaşımın altına yazarsın anneciğim günün güzel geçsin,açmayınca merak ettim,herşey yolundadır inşallah dersin.Şimdi arama diyorsunuz öyle mi? Haftasonu yola çıkılacak eşime söylerim güle güle demeye uğrarız ? Böyle yapınca da şey diyormuş başta ilgi gösteriyor sonra kendini geri çekiyor. Sen bana cevap vermezsen nasıl ilgi görebilirsin ki? Çocukları deli gibi üstüne düşüyor bir şey olacak diye benden de aynısını bekliyor. Manik depresif. Bayağ saçmalıyor, içine kapanıyor, garip oluyor ne bileyim. Bende kimse beni suçlamasın istiyorum hasta sonuçta ne dese haklı olan o olacak. Tek sıkıntım bu yani hastalık konusu.
Ya bir kere ara,baktın açmıyor,güllü,böcekli paylaşımın altına yazarsın anneciğim günün güzel geçsin,açmayınca merak ettim,herşey yolundadır inşallah dersin.
Ayyy gülüyorum ama çok komik,ben de günde 1,2 defa kayınvalidemi ararım ama nasılsın,iyi misin,cumamız mübarek olsun o kadar,1 dakika bile sürmez yani.
bizde bayramda tatile gittik diye kv halen tripli. neymiş bayramda el öpmemişiz. e ben kendi babamın elini de öpemedim. ama babam elini öptüğümü farz edip bayram harçlığımı göndermiş maaş hesabıma. gelmişim 26 yaşıma... söylemedi bile sonradan fark ettim.
bizim kv de trip atıp duruyor... oğluna doldurmaya çalışıyor beni. biz hamileyken şöyleydik böyleydik tarlada çalıştık kendisi masa başı çalışıyor ama nazlanıyor vb.
zerre umrumda değil çok da fifi. eşim benim yanımda mı. her istediğim oluyor mu. muylu muyum. tamam o zaman.
üstelik ben açıklamamı bile yapmıştım
annecim izinlerimi doğum sonrasına aktardığım için başka iznim olmayacak fırsattan istifade bayramda biz bi tatil yapıp döneceğiz, bi daha 2 sene çıkamayız tatile dediydim. salak ben. niye açıklama yapıyorum ki.
Kasıtlı yapıyor biliyorum, huzurumuz kaçsın diye. Bunu bildiğim için o yokmuş gibi davranıyorum,mümkün mertebe gitmiyorum eğer laf sokup surat asmissa bi kaç hafta uğramıyorum.Bana da öğretir misiniz takmamayı lütfen...