trip atan kv volüm bilmem kaç

Evet resmen huzursuzluk çıkmasın diye uğraşıyorum bende farkındayım. Kadın normal değil, hastalığı var ve herkes alttan alıyor. Tek beni engelleyen şey bu. Yani eşin için bir kadını idare edemedin ne var herkes kv si ile iyi mi sanki diyorlar. Takma rol yap diyorlar.
Ne hastalığı?
Geçmiş olsun.
Günümüzde herkes psikiyatri hastası zaten.
Herkesin sinirleri yıpranmış durumda.
Kendi ailesiyle anlaşamayan benimle mi anlaşacak diye vuran bi kvyi ben takmazdım. Oğlunu hiç takmazdım. Kullandığı ilaçlar diline mi vuruyor demek var da işte.
Arama sorma senin ilginle yaşamıyor bu kadın neticede.
Eşin de baskı yaparsa üstüme gelme yoksa annen gibi ilaç kullanmaya başlıcam dersin.
Korkunu sezmişler üstüne geliyorlar.
Bi gözdağı ver şunlara bence zamanı gelmiş.

Zaten kafam karman çorman inanın bazen gemileri yakmayı düşünüyorum, ailemle konuşuyorum, eşin de ne yapsın kadın hasta diye düşünüyor bir şekilde idare etmeni bekliyor başka da bir isteği yok diyorlar, yani evliliğimde idare edilecek kv sıkıntısı hasıl oluyor her seferinde.

Kv sürekli benim bir beklentim yok sadece aranmak sorulmak diyor, e işte aradık sorduk nedir bu yani? Öğlen telefon açıp size yazıp yorum isteyeceğim ablacım olur mu?
Ya idare edilir her türlü.
Kayınvalide,anne,görümce,kayınpeder,baba vs.
Ama sizin evliliğinizi bozuyorsa,eşin de buna sessiz kalıyorsa orada dur demek gerekir.
Ya tabii ki istediğini sor.
Elimizden gelince yardım ederiz de bence arama,yaz sadece.
Kocana da söyle başbaşa tatilin trip atılacak nesi varmış,onu bir anlatıversin hele.

Ya idare edilir her türlü.
Kayınvalide,anne,görümce,kayınpeder,baba vs.
Ama sizin evliliğinizi bozuyorsa,eşin de buna sessiz kalıyorsa orada dur demek gerekir.
Ya tabii ki istediğini sor.
Elimizden gelince yardım ederiz de bence arama,yaz sadece.
Kocana da söyle başbaşa tatilin trip atılacak nesi varmış,onu bir anlatıversin hele.

Şimdi arama diyorsunuz öyle mi? Haftasonu yola çıkılacak eşime söylerim güle güle demeye uğrarız ? Böyle yapınca da şey diyormuş başta ilgi gösteriyor sonra kendini geri çekiyor. Sen bana cevap vermezsen nasıl ilgi görebilirsin ki? Çocukları deli gibi üstüne düşüyor bir şey olacak diye benden de aynısını bekliyor. Manik depresif. Bayağ saçmalıyor, içine kapanıyor, garip oluyor ne bileyim. Bende kimse beni suçlamasın istiyorum hasta sonuçta ne dese haklı olan o olacak. Tek sıkıntım bu yani hastalık konusu.

Şimdi arama diyorsunuz öyle mi? Haftasonu yola çıkılacak eşime söylerim güle güle demeye uğrarız ? Böyle yapınca da şey diyormuş başta ilgi gösteriyor sonra kendini geri çekiyor. Sen bana cevap vermezsen nasıl ilgi görebilirsin ki? Çocukları deli gibi üstüne düşüyor bir şey olacak diye benden de aynısını bekliyor. Manik depresif. Bayağ saçmalıyor, içine kapanıyor, garip oluyor ne bileyim. Bende kimse beni suçlamasın istiyorum hasta sonuçta ne dese haklı olan o olacak. Tek sıkıntım bu yani hastalık konusu.
Ya bir kere ara,baktın açmıyor,güllü,böcekli paylaşımın altına yazarsın anneciğim günün güzel geçsin,açmayınca merak ettim,herşey yolundadır inşallah dersin. :-)
Ayyy gülüyorum ama çok komik,ben de günde 1,2 defa kayınvalidemi ararım ama nasılsın,iyi misin,cumamız mübarek olsun o kadar,1 dakika bile sürmez yani.

Ya bir kere ara,baktın açmıyor,güllü,böcekli paylaşımın altına yazarsın anneciğim günün güzel geçsin,açmayınca merak ettim,herşey yolundadır inşallah dersin. :-)
Ayyy gülüyorum ama çok komik,ben de günde 1,2 defa kayınvalidemi ararım ama nasılsın,iyi misin,cumamız mübarek olsun o kadar,1 dakika bile sürmez yani.

Gül ablacım zaten gülünecek bir durum 5 yaşında çocuk avutur gibiyim :) Çocuklarını kendine bağlamış, eşi ses çıkarmıyor, hasta olunca gözüne bakıyorlar, artık geçmişte neler yaşadılar bilmiyorum ben de çok bir şey demek istemiyorum o yüzden...

ohoo bu ne yaa bu kadar kendinden taviz verme. yüz verdikçe daha beter olur olmuş zaten biraz. küserse küssün sinir oldum bak şimdi:sinirli:

bizde bayramda tatile gittik diye kv halen tripli. neymiş bayramda el öpmemişiz. e ben kendi babamın elini de öpemedim. ama babam elini öptüğümü farz edip bayram harçlığımı göndermiş maaş hesabıma. gelmişim 26 yaşıma... söylemedi bile sonradan fark ettim.

bizim kv de trip atıp duruyor... oğluna doldurmaya çalışıyor beni. biz hamileyken şöyleydik böyleydik tarlada çalıştık kendisi masa başı çalışıyor ama nazlanıyor vb.
zerre umrumda değil çok da fifi. eşim benim yanımda mı. her istediğim oluyor mu. muylu muyum. tamam o zaman.
üstelik ben açıklamamı bile yapmıştım
annecim izinlerimi doğum sonrasına aktardığım için başka iznim olmayacak fırsattan istifade bayramda biz bi tatil yapıp döneceğiz, bi daha 2 sene çıkamayız tatile dediydim. salak ben. niye açıklama yapıyorum ki.

Ayyy bu ne be ergen sevgililer gibi.Siz kv eğlendirmek için mi evlendiniz.Nasıl bir kadın o öyle çocuk gibi.Aaaa hiç uğraşamam valla.Siz iyi dayanıyorsunuz.Gülmüş çiçekmiş böcekmiş bu ne be.

bizde bayramda tatile gittik diye kv halen tripli. neymiş bayramda el öpmemişiz. e ben kendi babamın elini de öpemedim. ama babam elini öptüğümü farz edip bayram harçlığımı göndermiş maaş hesabıma. gelmişim 26 yaşıma... söylemedi bile sonradan fark ettim.

bizim kv de trip atıp duruyor... oğluna doldurmaya çalışıyor beni. biz hamileyken şöyleydik böyleydik tarlada çalıştık kendisi masa başı çalışıyor ama nazlanıyor vb.
zerre umrumda değil çok da fifi. eşim benim yanımda mı. her istediğim oluyor mu. muylu muyum. tamam o zaman.
üstelik ben açıklamamı bile yapmıştım
annecim izinlerimi doğum sonrasına aktardığım için başka iznim olmayacak fırsattan istifade bayramda biz bi tatil yapıp döneceğiz, bi daha 2 sene çıkamayız tatile dediydim. salak ben. niye açıklama yapıyorum ki.

Benim kv nin tek kozu hastalığını kullanması. Ne yaparsa yapsın kendini haklı çıkarıyor böylece. Çocuklarına hiç bir şey öğretmemiş , her işlerini o görür, kendine bağımlı kılmış. Çok da iyi rol yapar, tiyatrocu mübarek.

Birincisi whatsapptan biseyler yazdikca daha da simraiyor ve daha cok kapris yapiyor.madem cvp yazmiyor hic yazmayin sizde o yazana kadar.ayrica haftasonu gorusuyosaniz yazismak ne alaka ben esimle hergun yazismam.tatil konusuna gelincede hic konuyu acmayin bile bisey derse susun ama onu kesinlikle goturmeyin.esi yok mu niye size sardi boyle

Bana da öğretir misiniz takmamayı lütfen...
Kasıtlı yapıyor biliyorum, huzurumuz kaçsın diye. Bunu bildiğim için o yokmuş gibi davranıyorum,mümkün mertebe gitmiyorum eğer laf sokup surat asmissa bi kaç hafta uğramıyorum.
Dünya ya bir daha gelmicez neden kendimize bunu yapıyoruz?? diye hep düşündüm kafada bitirdim her şeyi.
Şunu unutma bilerek yapıyorlar sadece mutsuz olalım diye :KK66:

Bu kayınvalider kızlarına kıyamıyor hep gelinlerine musallat oluyor atarsa atsın trip umursamayın. 5 yaşında çocuk mu kendisi eşinize de söyleyin cevap vermiyoe diye mağdur olun

Arkadaşlar son kez aradım demiş olmak için 1 saat içinde arayacağım ona göre buraya güncelleme yazıcam.

Neden üsteliyorsunuz ki madem msjlarınıza cvp vermiyo bırakın uğraşmayın. Bence kayınvalideniz kendini geri çektikçe siz pohpohlamışsınız böyle alışmış o da. Bırakın ne hali varsa görsün. Kimseyi pohpohlayamam valla hele ki kayınvalidemi. Asıl ben küser trip atarım mesajlarıma cvp vermiyosun diye.

Sen mesaja devam et ,bilmemizlikten gel. Arkasini kurcalarsan corap sökügü gibi gelir. Ayarlanmali otomatik program yapsalar daha iyi olacak.. Cuma gelince otomatik yolasin whats up mesajini.. Sanki bir ara telefonlarda vardi.. Saatini gununu agarlayip mesaj yolaniyordu..

Allah aşkına kaynanami ne illetse daha fazla yazıp çizip bi taraflarını kaldırma. Ne olcaksa olsun bırak. Hastaymışşş artık hasta olmayan insan mı var gencecik insanlar ne hastaliklarla uğraşıyor. Hasta deyipte suna kendine vicdan yapma insanların yapmasinada izin verme.Benim kaynanadaha eşime aramiyor sormuyor diye sikayetlenmis( yeni evli iken haftada 1 aradım) eşimde ne derdiniz varsa paylaşın diye anasını getirdi. Şöyle bi baktım. Ben dedim kendi öz anamı aramiyorum ki sürekli senimi arayacağım dedim. Ben öyle sürekli aramaktan falan hoşlanmam dedim. sonra kızlarına geldi laf. KızlarıM seni arıyor sen niye aramiyorsun dedi. Bende abartma dedim senin kızlarından (5 kiz) 1 tanesi beni 1 kere aradı dedim. Kızardı bozardi heralde ses çıkmayacak sandı benden. Sonuç gene aramiyorum özel gün dışında çünkü arasam ertesi gün aramadı oluyor. Lafını sözünü bilmiyor. Eee senlemi uğraşcam ya.

Bence siz elinizden geleni yapiyorsunuz zaten. Kadin size zaten böyle davranarak belli hareketleri bekliyor. Iste "amnecim niye böyle yapiyorsun...annecim tatile sende gel" felanda filanda. Tatilin sonuna kadar salak rolüne yatin ve safece mesaj atmaya devam edin. Esiniz sorsa bana hoc cevap vermiyor dersiniz olur biter

Eklentiler

• inspire.lesson-1530092362306.jpg
    inspire.lesson-1530092362306.jpg
    23,9 KB · Görüntüleme: 34
X