• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TRİMER

Rapunzelea

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
927
414
53
Merhaba kızlarr...
Lazere gitmediğiniz zamanlar ya da gecikme olunca tüylerinizi nasıl temizliyorsunuz ?
Benim asıl sorum gittiğim yer trimer ile kısalt dedi ama kafam karıştı nete bakınca. Hangisini neyi almalıyım kullanan var mı ?

Trimer bende tahriş yapıyor ve küçük kanamalar oluyor ben sevmiyorum onu. Bana da trimer önerdiler veya jilet. Ama jilette aynı kanama ve tahriş yapıyor. Ben tüt dökücü krem kullanmaya başladım ama daha seansıma gitmedim , gidince ne derler bilmem ama tüt dökücü de aynı mantık trimerle. Kökten almıyor ve en iyisi can yakıp tahriş yapmıyor, bende yapmadı yani 😊

Jileti sadece lazere gelirken uygulayın dediler. Trimer daha iyimiş . Tüy dökücü olarak neyi kullanıyorsunuz

Trimer derken hangisini aldınız marka model desenix ona göre alcam erkeklerin vücut için kullandığı mı sakal için mi kullandığı 🙄 hiç bilgim yok. Ve de tertemiz alıyor mu bunlar

Trimer derken hangisini aldınız marka model desenix ona göre alcam erkeklerin vücut için kullandığı mı sakal için mi kullandığı 🙄 hiç bilgim yok. Ve de tertemiz alıyor mu bunlar
Hayır almıyor kökten almaz zaten bunlar. Ben ucuz ürünlerde aldım orta ürünler de braunda kullandım. Şuan elimde braun markasının var ama o bile tahriş ve kanama yapıyor .tüy dökücü olarak veet kullanıyorum, o da kökten almıyor. Ama trimerden iyi alıyor bence

Hayır almıyor kökten almaz zaten bunlar. Ben ucuz ürünlerde aldım orta ürünler de braunda kullandım. Şuan elimde braun markasının var ama o bile tahriş ve kanama yapıyor .tüy dökücü olarak veet kullanıyorum, o da kökten almıyor. Ama trimerden iyi alıyor bence
Kökten alırsa sıkıntı zaten😅 ama yani diyelim trimer ile aldın etek giyinebilir mi yanı kıl görünüyor mu uçları 🙄

Back