Büyük geçmiş olsun bende de son zamanlarda korkunç bir ağrı başladı sol yanımda, korkuyorum nevralji mi diye, sizinki nasıldı biraz anlatabilir misiniz
selamlar,
bu rahatsızlıktan muzdarip olan varsa şayet yardımcı olabilir mi?
illeki artarak mı ilerler bu meret yoksa aynı şiddette devam edebilir mi yıllarca...
Bir de Mr cektirirken başörtüsünü çıkarmak mı gerekiyor yoksa örtülü çekiyorlar mı arkadaşlar?
Bende trigeminal nevralji hastasıyım üzerinde iğne benzeri metal olmadığı sürece mr çektirebiliyorsun ama bu hastalığın teşhisini çok iyi bir beyin cerrahının koymasında fayda var çünkü kullandığın ilaç (Ben tegratol kullanıyorum) yan etki yapabiliyor..Başka sorun olursa cevap verebilirim...
canım geçmıs olsun benımkı ılk basladığında bı kaç sanıye surup gecıyodu hastalık ılerledıkçe ağrıda arttı suresıde uzadı ağrı basladığında 1-2 ay suruyordu bu hastalığı 7 sene cektıkten sonra amelıyatla kurtuldum cok sukur insaallah sen o kadar çekmezsın tekrar geçmıs olsun
merhaba arkadaşlar bu baslığı açmamdakı amaç 8 sene cektikten sonra çok şükür ben bu hastalıktan kurtuldum ve o donemlerde bu rahatsızlığı çekenlerden hep bı destek aradım ama çevremde kımse yoktu bu sorunu omrumun sonona kadar çekerım artık demıstım umutsuzdum Rabbıme çok şukur amelıyatla kurtuldum . butun hastalıklarda olduğu bundada çok umutsuz konusulur ama Rabbımızden umıt kesmemek lazım herkese acıl şıfalar yardımcı olmak ümıdı ıle
Asude Hanım merhabalar bende de yeni tmerhaba arkadaşlar bu baslığı açmamdakı amaç 8 sene cektikten sonra çok şükür ben bu hastalıktan kurtuldum ve o donemlerde bu rahatsızlığı çekenlerden hep bı destek aradım ama çevremde kımse yoktu bu sorunu omrumun sonona kadar çekerım artık demıstım umutsuzdum Rabbıme çok şukur amelıyatla kurtuldum . butun hastalıklarda olduğu bundada çok umutsuz konusulur ama Rabbımızden umıt kesmemek lazım herkese acıl şıfalar yardımcı olmak ümıdı ıle
Asude Hanım merhaba bende de yeni kondu bu teşhis ameliyattan sonra şu anda nasılsınız acabamerhaba arkadaşlar bu baslığı açmamdakı amaç 8 sene cektikten sonra çok şükür ben bu hastalıktan kurtuldum ve o donemlerde bu rahatsızlığı çekenlerden hep bı destek aradım ama çevremde kımse yoktu bu sorunu omrumun sonona kadar çekerım artık demıstım umutsuzdum Rabbıme çok şukur amelıyatla kurtuldum . butun hastalıklarda olduğu bundada çok umutsuz konusulur ama Rabbımızden umıt kesmemek lazım herkese acıl şıfalar yardımcı olmak ümıdı ıle
Şimdi nasılsınız acaba ameliyattan memnuniyetiniz inşallah devam ediyordurmerhaba arkadaşlar bu baslığı açmamdakı amaç 8 sene cektikten sonra çok şükür ben bu hastalıktan kurtuldum ve o donemlerde bu rahatsızlığı çekenlerden hep bı destek aradım ama çevremde kımse yoktu bu sorunu omrumun sonona kadar çekerım artık demıstım umutsuzdum Rabbıme çok şukur amelıyatla kurtuldum . butun hastalıklarda olduğu bundada çok umutsuz konusulur ama Rabbımızden umıt kesmemek lazım herkese acıl şıfalar yardımcı olmak ümıdı ıle
Cok gecmis olsun. Ablam trigeminal nevraljiydi, ameliyattan once akupunktur u deneyin. Ablam akupunktur ile kurtuldu çok şükürBana da nevralji teşhisi konuldu. Adı t işe başlayn ilacı kullandım 1 ay falan iyi geldi am şimdi başa döndüm. Allah rızası için biri yazsın bu ameliyat nasıl zor mu nerde oluyor ben urfadayım