Trigeminal nevralji

asude

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2008
311
4
merhaba arkadaşlar bu baslığı açmamdakı amaç 8 sene cektikten sonra çok şükür ben bu hastalıktan kurtuldum ve o donemlerde bu rahatsızlığı çekenlerden hep bı destek aradım ama çevremde kımse yoktu bu sorunu omrumun sonona kadar çekerım artık demıstım umutsuzdum Rabbıme çok şukur amelıyatla kurtuldum . butun hastalıklarda olduğu bundada çok umutsuz konusulur ama Rabbımızden umıt kesmemek lazım herkese acıl şıfalar yardımcı olmak ümıdı ıle

Büyük geçmiş olsun bende de son zamanlarda korkunç bir ağrı başladı sol yanımda, korkuyorum nevralji mi diye, sizinki nasıldı biraz anlatabilir misiniz

Büyük geçmiş olsun bende de son zamanlarda korkunç bir ağrı başladı sol yanımda, korkuyorum nevralji mi diye, sizinki nasıldı biraz anlatabilir misiniz

canım geçmıs olsun benımkı ılk basladığında bı kaç sanıye surup gecıyodu hastalık ılerledıkçe ağrıda arttı suresıde uzadı ağrı basladığında 1-2 ay suruyordu bu hastalığı 7 sene cektıkten sonra amelıyatla kurtuldum cok sukur insaallah sen o kadar çekmezsın tekrar geçmıs olsun

selamlar,

bu rahatsızlıktan muzdarip olan varsa şayet yardımcı olabilir mi?

illeki artarak mı ilerler bu meret yoksa aynı şiddette devam edebilir mi yıllarca...

Bir de Mr cektirirken başörtüsünü çıkarmak mı gerekiyor yoksa örtülü çekiyorlar mı arkadaşlar?

Bende trigeminal nevralji hastasıyım üzerinde iğne benzeri metal olmadığı sürece mr çektirebiliyorsun ama bu hastalığın teşhisini çok iyi bir beyin cerrahının koymasında fayda var çünkü kullandığın ilaç (Ben tegratol kullanıyorum) yan etki yapabiliyor..Başka sorun olursa cevap verebilirim...

kulak ve kafanın saclı boumundede oluyormuydu o ağrılar bendede warda oyuzden yanlız benım kollarımda ve sırtımdada war cekılecek dert deıl ya

yıllar önce dişimi yaptıracağım zaman çok şiddetli ağrılar yaşadım.doktor etkili ilaçlarla uyuşturduğunu söylüyordu ama benim hala ağrım hata ağrı değil bildiğiniz bıçaklama şeklinde acı çekiyordum.doktor olamaz dedikçe ben acıdan bahsettim diş doktorum bende trigeminal nevralji olabileceğini söyledi dişimi bıraktı 2 hap verdi bitince gel dedi. 1 ay o ilaçları içtim ilaçların yan etkileri güçlüydü.iş yapma konusunda sıkıntı yaşamadım ama yan etkiler arasında dikkatsizlik ve güç kaybıda vardı.neyse ki ilaç bitince dişimi yaptırdım.ilaçlar işe yaradı ama hala o dişim soğuk alınca sızlar ki kanal tedavisi yapıldı hissetmemem gerekir.ne zaman dişçiye gitsem etkili ağrı kesici isterim önce ki durumumu söylerim.ağrıyı acıyı çeken bilir.ALLAH dermansız dert vermesin.

merhaba Asude hanım.
Bir yakınımda bu hastalıktan muzdarip nerde ve hangi doktora ameliyat olduğunuz konusunda detaylı bilgi verirseniz çok sevinirim. TŞK

Merb asude hanım nerede hangi dr a ameliyat oldugunuz hakkında bilgi bekliyoruz bende yıllardır bu agrıyı migren agrısı olarak çektim lütfen bilgi verin

merhaba, benim gittiğim endokrinoloji doktoru bende bu hastalığın olabileceğini söyledi şimdi iyi bi nöroloji doktoru arıyorum sizin tavsiye edebilceğiniz kimse var mı ? genelde ağrı filan yazılmış ama benim sağ yanağımda hep aynı bölgede ara ara sanki iğne batıyormuş gibi oluyor bazen çok acıyor onun dışında bi şikayetim pek olmuyor sizde de böyle mi başladı yoksa

Hepinize çok geçmiş olsun arkadaşlar. Bana da trigeminal nevralji teşhisi konuldu. 2 aydır ilaç kullanıyorum fakat ilaçların yan etkisi oluyor bende. İstanbul Avrupa bölgesinde önerebileceğiniz doktor var mı? Ameliyat ile bu ağrıdan kurtulanlar varmış ama özelleri yazmışlar hep.

Geçmiş olsun kurtulduğunuza çok sevindim. Çünkü o ağrıların ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. Ameliyatınızı yapan doktorun ismini yazabilir misiniz?

Geçmiş olsun kurtulduğunuza çok sevindim. Çünkü o ağrıların ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. Ameliyatınızı yapan doktorun ismini yazabilir misiniz?

Bahçelievler Mazhar Osman Eğitim ve Araştırma Hastanesi beyin ve sinir cerrahi Hasan Burak Gündüz. Sadi Konuk hastanesinin içinden geçiliyor

Asude Hanım merhabalar bende de yeni t
Asude Hanım merhaba bende de yeni kondu bu teşhis ameliyattan sonra şu anda nasılsınız acaba

Şimdi nasılsınız acaba ameliyattan memnuniyetiniz inşallah devam ediyordur

Bana da nevralji teşhisi konuldu. Adı t işe başlayn ilacı kullandım 1 ay falan iyi geldi am şimdi başa döndüm. Allah rızası için biri yazsın bu ameliyat nasıl zor mu nerde oluyor ben urfadayım

Bana da nevralji teşhisi konuldu. Adı t işe başlayn ilacı kullandım 1 ay falan iyi geldi am şimdi başa döndüm. Allah rızası için biri yazsın bu ameliyat nasıl zor mu nerde oluyor ben urfadayım
Cok gecmis olsun. Ablam trigeminal nevraljiydi, ameliyattan once akupunktur u deneyin. Ablam akupunktur ile kurtuldu çok şükür

Merhaba annem tn hastası devlet hastanesinde kapali ameliyatı yapılıyormu Bi bilginiz varmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…