Vertigo(baş dönmesi) olanlar

Merhaba Vertigonuz gectimi çare bulabildinizmi :KK43:
1yil boyunca neler çektim ondan hala daha yanlış bir yastık da yatayım hemen kendini hatırlatır tek çaresi KBB gidiyorsunuz orda bunun testi var Vertigo testi onunla o kristalleri duzeltiyorlar ben onunla normale döndüm uzun zaman hapını kullandım hiç geçmeyince dediler bunu yapalım zor bir baya kafanızı sallayıp baş aşağı sarkıtıp birden kaldırıyorlar sizi mutlaka yanınızda bir refakatçi şartı var zaten işlem bitince yuruyemiyorsunuz bile eve gidip dinleniyorsunuz ama çok şükür bana çok iyi geldi bir de düz duvara bakmak komik gelecek belki ama hareketsiz olunca çok iyi geliyor ve sakız çiğnemek kesinlikle kulağa çok faydası var bunları bana doktor söylemişti inşallah size de iyi gelir aksatmayin insanın hayatını çok etkiliyor alçak yastık kullanıyorsanız değiştirin mesela

Çok teşekkür ederim yanıtladığıniz için...1 aydır devam ediyor benimde....oturuken filan iyiyim ama ayağa kalkayim 10 dk iş yapayım başımın içi çok kötü oluyor... sersemlik var hep kafamda ilaçlarda iyi gelmedi...yüksek yastıkta yatıyorum evet....geçmedikçe insan daha çok umutsuz oluyo böyle kalcakmis gibi geliyo artık :KK43:

X