A asdasdasd Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2008 20 0 86 İzmir 14 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi asdasdasd #1 arkadaşlar merhaba benim yüzümde sivilce ve sivilce izleri var özellikle yanaklarımda.. sabahları(evdeyken,güneşsiz ortamda) sivilceler için eritretin,akşamları da tretini izler için kullansam nasıl olur bir zararı olurmu :sinifsinif: bide bu kremler reçetesiz satılıyor mu :çok üzgünüm:
arkadaşlar merhaba benim yüzümde sivilce ve sivilce izleri var özellikle yanaklarımda.. sabahları(evdeyken,güneşsiz ortamda) sivilceler için eritretin,akşamları da tretini izler için kullansam nasıl olur bir zararı olurmu :sinifsinif: bide bu kremler reçetesiz satılıyor mu :çok üzgünüm:
H hotcouture Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Mart 2009 4.240 794 163 14 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi asdasdasd #2 eritretin kullanıyorm suan.doktor verdi.birfaydasını goreemedm.
A asdasdasd Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2008 20 0 86 İzmir 14 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi asdasdasd #3 imex mi yoksa eritretin mi daha iyi sivilceler için,bi bilgin varmı canım ?:1hug: lekeleri için tretin kullanıyorum bu arada
imex mi yoksa eritretin mi daha iyi sivilceler için,bi bilgin varmı canım ?:1hug: lekeleri için tretin kullanıyorum bu arada
H hotcouture Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Mart 2009 4.240 794 163 14 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi asdasdasd #4 imex daha iyi tatlım.2 senedır doktora gıdıorm.nerdeyse butun ılacları kullandım.
A asdasdasd Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2008 20 0 86 İzmir 14 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi asdasdasd #5 maix .!.: imex daha iyi tatlım.2 senedır doktora gıdıorm.nerdeyse butun ılacları kullandım. Genişletmek için tıkla... imex reçetesiz satılmıyor diye biliyordum ben,satıldığına emin misin canım opuyorumnanaktan 23 lira cevabı sanırım..fiyatı önemli değilde reçetesiz satılrsa çok iyi olur :çok üzgünüm:
maix .!.: imex daha iyi tatlım.2 senedır doktora gıdıorm.nerdeyse butun ılacları kullandım. Genişletmek için tıkla... imex reçetesiz satılmıyor diye biliyordum ben,satıldığına emin misin canım opuyorumnanaktan 23 lira cevabı sanırım..fiyatı önemli değilde reçetesiz satılrsa çok iyi olur :çok üzgünüm: