Şampuan ve Saç Kremleri Tresan Tonik...

tresan şampuanı 2 kere kullandım ama hala saçlarım dökülüyo benim özellikle banyoda Acaba daha sonradan mı etkisini göstercek??:sm_confused:

canım mucize bekleme zaten ssaç dökülmesi içten faktörlere bağlı tek başına şampuan yeterli olamaz ben uzun zamandır tresan kullanıyorum ama banyoda dökülme oluyor günde 100 tele kadar normal diyorlar.Fazla kafana takma beslenmene dikkat et.Tresan mucizevi bir şey değil sadece şampuanlar içinde içerik bakımından en masum olanı diyebilirim.Bir de etkili olabilmesi için uzun dönem kullanmak gerekiyor. a.s.

saol cnm zaten benim saçım çok dökülmez de ben hiç dökülmemesini istiyorum
günde 100 tele kadar normal olduğunu önceden duymuştum ama bana abartı gibi geldi 100 tel çok fazla çünkü..

Arkadaşlar Saçlarim Aşiri Yağliydi Yikadiğimin Ertesi Günü çamur Gibi Oluyordu Hepsini Denedim(dove Pantene Elseve) En Sonunda 1 Ay Kadar önce Tresana Başladim. 2 Gün Temiz Saçla Dolaşabiliyorum. Yani Memnunum. şimdi De Toniğiyle Saç Kremini Alacağim.

tresan yağlı saçlar içindir daha çok çünkü ısırgan otu yağ dengesini kurar ama kuru saçları iyice kurutur
tresan içinde en az kimyasal olan şampuanlardan biri tabi temizleme görevini yapabilmesi için zorunlu birtakım kimyasallar var onun haricinde yok ekstradan zararlılar yok ısırgan otu özü sayesinde bir miktar saç dökülmesini önleyip saç köklerini kuvvetlendirebilir ama bir miktar çünkü nihayetinde kimyasal bir şampuan ve şampuanların temel görevi saçı sadece temizlemektir şampaun olarak tresan saçınız yağlı ise mantıklı bir seçim ama ısırgan otundan tam yararlanmak için ya çay kürünü uygulamak(her gün içilmiyor) ya da suyu ile başa friksiyon yapmak lazım

ben bugün eczaneye sipariş werdim yarın elimde olur sonuçları bildiricem canım ben şampuanını ve saç kremini kullanıyorum saçlarım çok canlı gözüküyor boyayı da bıraktım onun da etkisi var ama saçlarım dolgun gözüküyor içine bepanten evigen 1 tatlı kaşığı da bal kattım. şimdilik iyi gidiyor. Bir de toniğini denemek istedim.. cnm sacların kurumu peki benim sacım kuru(((

s.a daha önce şampuanın içerisine camterpenti atmıştım kurutmustu ama her yıkamadan sonra elma sirkesi ile yıkıyodum sacım yumusacık oluodu tresanıda bu sekilde kulansam olurmu(a015:

cnm hem ısırgan hem çam terebentini iyice kurutabilir benimde saçım kuru özellikle boyalı kısımlar çok kuru ,canım affedersin ben anlayamadım sen şampuanının içine mi katacaksın?

cnm hem ısırgan hem çam terebentini iyice kurutabilir benimde saçım kuru özellikle boyalı kısımlar çok kuru ,canım affedersin ben anlayamadım sen şampuanının içine mi katacaksın? cnm kusura bakma aceleden karısık yazdım daha öncede sampuanın içerisine camterpenti katmıstım kurutmustu ama sacımın kuruluğunu qidermek için sacımı yıkadıktan sonra durulamsını elma sirkesi ile yaptım sacım yumusacık oldu, şimdi tresan kuru sacları kurutur demişişn bende diyorumki tresanla sacımı yıkasam ardındanda elma sirkesi ile sacımı durulasam olurmu:uhm:birde bu değreli bilğiler için cok tşk ederim daha öncede bir cok konuda bana yardımcı oldun umarım "ALLAH" ta sana bircok konuda yardımcı olur:1hug:

amin canım dilerim ki ALLAH hepimizin yardımcısı olur
elma sirkesini hiç bilmiyorum canım benim anlamadığım şu,sen tresan ın şampuanını ve saç klremini kullanıyorsun da bir de toniğini mi almaya karar verdin?:)

amin canım dilerim ki ALLAH hepimizin yardımcısı olur
elma sirkesini hiç bilmiyorum canım benim anlamadığım şu,sen tresan ın şampuanını ve saç klremini kullanıyorsun da bir de toniğini mi almaya karar verdin?:) tonik tresanda diğerleri qibi fazla kimyasal maddeler yok kulancam sanırım ama tonikde kakarsızım ya bıktım bu saclardan saclarımın arasında kalın telli saclarda var boydan ve stresten incelldi mucize bişeyler olsada yeni saclar hemn cıksa sac telleri hep kalın olsa ahh keşkem keşkem ne iyi olırduu:teselli:

Arkadaşlar Tresanin Toniğini Bu Akşam Aldim 12 Liraya şampuanida Geçen Ay Eczaneden 14liraya Almiştim Bugün 9 A Buldum Ama Normal Ve Kuru Saçlar Için Olani Almişim. Bugünde Perma Yaptirdim Acaba Kuru Saçlar Için Olan Kalsami Belki Saçlarim Perma Yüzünden çok Kurur Ne Dersiniz?

cnm tonik saç köklerinin arınması ve kuvvetlenmesi için bence alsan da olur almasan da çok aşırı etkili olacağını sanmam alsan da zararı olmaz:) benim de uçlara doğru saçım çok ince diplerde daha gür ve normal ustura ile kesimin sonucu saçımı kestirmek istemediğimden kestirmiyorum çıtçıt da kullanıyorum saçım kısa kesilse çok daha gür ve sağlıklı duracak ama biraz daha uzasın bakalım nolacak

cnm yazını okurken sanki benim saçlarımı anlatıyomuşsun gibi geldi:)benim de seninki gibi dipler falan iyi sıklık açısından ama uçlara doğru acayip inceldi(röfleden dolayı)kestirmek de istemiyorum canım sen çıt çıt mı kullanıyosun?nasıl uçları biraz daha dolgun gösteriyo mu?kullanışlı mı?bende almayı düşünüyorum aylardır ama bi türlü karar veremedim acaba kullanabilir miyim diye bide sen ne kadara aldın çıtçıtlarını?çok soru sordum k.bakma canım ya

cnm estağfirullah
cnm çıtçıtımın gramajı az olduğu için uçlara doğru gene ince oluyor ama daha gür gösteriyor tabi sen de çıtçıt alırken gramajının fazla olmasına yani bir çıtçıttaki saçın gür olmasına dikkat et cnm çıtçıt bence çok kullanılı saçındayken hiç hissetmiyorsun ama insan tek başına doğru düzgün pek takamıyor o biraz sorun takıyorum ama acaba görünüyor mu diye korkuyorum
ben internetten aldığım için çok uygun aldım ama interneti önermiyorum cnm git güvendiğin bir yere iyice incele saçın kaliteli olmasına dikkat et fönsüz halini de gör ve saçını düzleştiriyorsan ve saçın düze yakınsa düz çıtçıt al bence ama dalgalı kullanıyorsan tabi düz alma ve çıtçıtı çok boyama bence benimkiler boyadan sonra tuhaf oldu :) daha kalitelilerdi
çıtçıtı takmak kolay önemli olan saçı iyi ayırmak doğru takabilmek oy uzden en iyi bir başkasının takması :)

cnm peki çıtçıtlarını ne kadara aldın?ayrıca çok teşekkürler bilgilerin için

cnm 5 çıtçıt 100 milyon önce arkadaşım almıştı önce baktım beğendim sonra bend e aynı saçtan sipariş etmiştim ama çok ucuz yani pek tavsiye etmiyorum çünkü gür değil:)ama hoş duruyor

cnm tonik saç köklerinin arınması ve kuvvetlenmesi için bence alsan da olur almasan da çok aşırı etkili olacağını sanmam alsan da zararı olmaz:) benim de uçlara doğru saçım çok ince diplerde daha gür ve normal ustura ile kesimin sonucu saçımı kestirmek istemediğimden kestirmiyorum çıtçıt da kullanıyorum saçım kısa kesilse çok daha gür ve sağlıklı duracak ama biraz daha uzasın bakalım nolacak . benim saclarımın kök kısmı kalın ama uclara doğru ince 3,4 cm kestiricem belki sacım daha toplu ve gür gözükürr:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…