tresan şampuanı 2 kere kullandım ama hala saçlarım dökülüyo benim özellikle banyodaAcaba daha sonradan mı etkisini göstercek??:sm_confused:
canım mucize bekleme zaten ssaç dökülmesi içten faktörlere bağlı tek başına şampuan yeterli olamaz ben uzun zamandır tresan kullanıyorum ama banyoda dökülme oluyor günde 100 tele kadar normal diyorlar.Fazla kafana takma beslenmene dikkat et.Tresan mucizevi bir şey değil sadece şampuanlar içinde içerik bakımından en masum olanı diyebilirim.Bir de etkili olabilmesi için uzun dönem kullanmak gerekiyor. a.s.
tresan yağlı saçlar içindir daha çok çünkü ısırgan otu yağ dengesini kurar ama kuru saçları iyice kurutur
tresan içinde en az kimyasal olan şampuanlardan biri tabi temizleme görevini yapabilmesi için zorunlu birtakım kimyasallar var onun haricinde yok ekstradan zararlılar yok ısırgan otu özü sayesinde bir miktar saç dökülmesini önleyip saç köklerini kuvvetlendirebilir ama bir miktar çünkü nihayetinde kimyasal bir şampuan ve şampuanların temel görevi saçı sadece temizlemektir şampaun olarak tresan saçınız yağlı ise mantıklı bir seçim ama ısırgan otundan tam yararlanmak için ya çay kürünü uygulamak(her gün içilmiyor) ya da suyu ile başa friksiyon yapmak lazım
cnm tonik saç köklerinin arınması ve kuvvetlenmesi için bence alsan da olur almasan da çok aşırı etkili olacağını sanmam alsan da zararı olmaz:) benim de uçlara doğru saçım çok ince diplerde daha gür ve normal ustura ile kesimin sonucusaçımı kestirmek istemediğimden kestirmiyorum çıtçıt da kullanıyorum saçım kısa kesilse çok daha gür ve sağlıklı duracak ama biraz daha uzasın bakalım nolacak
evet cnm daha toplu ve gür olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?