Trendyol'dan sipariş ettiğim halı

ask2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
636
4
66
Diğer
Arkadaşlar bugün trendyoldan 3 k konsept diye bir markadan halı sipariş ettim oğlumun odası için.Deseni rengi falan çok içime sindi.Yanlız siparişten sonra farkettim akrilik değilmiş.Polipropilen diyor.Belçikadan ithalmiş ve 2 yıl garantili.Bu tür halı nasıl oluyor kullanan varmı?

çocuk odası halıları akrilik olmuyor genelde,polipropilen leke tutmadığı için o tercih ediliyor sanırım,garantiside varmış,ben dayanıklı olacağını düşünüyorum.
Güle güle kullanın...

Arkadaşlar bugün trendyoldan 3 k konsept diye bir markadan halı sipariş ettim oğlumun odası için.Deseni rengi falan çok içime sindi.Yanlız siparişten sonra farkettim akrilik değilmiş.Polipropilen diyor.Belçikadan ithalmiş ve 2 yıl garantili.Bu tür halı nasıl oluyor kullanan varmı?

Büyük ihtimalle dayanaklı olur.Garantiside var.Bir problemin olduğunda yardımcı olurlar zaten.Eline ulaştı mı?

Henüz elime ulaşmadı.Önümüzdeki hafta içerisinde gelicek.Poliproplen internetten araştırdım nasıl oluyor diye ama ipliğini tam anlayamadım.Naylon gibi olmasından korkuyorum açıkçası yada halıfleks cinsinden.Tüyleri yumuşaksa sorun yok ama sert halıfleks gibiyse üzülürüm açıkçası.Birde iadeyle uğraşmak istemiyorum.

Back
X