Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar az önce Trendyol da altın modellerine baktım aralarında beğendiklerim oldu ama tereddüt ediyorum. Aranızda Trendyol da altın alan var mı
Valla ben de riske atmazdım ama bi umut dedimAltını riske atmazdım
Valla ben de riske atmazdım ama bi umut dedim
Olmazsa öyle yapayım. Trendyol da kuyumcu yorumlarına bakıyorum ne kadar olumlu olsada tereddüt ediyorumYok yok bence sen yinede altını bilindiler yerlerden al.
Gerçek altın olarak mı geldiKardeşim küpe aldı, memnun kaldı.
Sadece orda bir ürün gördüm beğendim o yüzdenOha ilk defa duyuyorum. Peki neden trendyol?
Peki Trendyol da hangi kuyumcudan alıyorsunuz ve güvenilir miBen 5-10 gr aliyorum her ay birikimlik. Ptt ile sigortali olarak yolluyor kuyumcu. Acarken videoya cekiyorsun sikinti cikarsa itiraz etmek icin.
Evet altın geldi . Kuyumcuya da gösterildi.Gerçek altın olarak mı geldi
Peki hangi kuyumcudan almış bilginiz var mıEvet altın geldi . Kuyumcuya da gösterildi.
A harfiyle basliyor gram altin yazinca en popi olan satici. Ben sorun yasamadim. 3 gunde kargo geliyor.Peki Trendyol da hangi kuyumcudan alıyorsunuz ve güvenilir mi
Baktım şimdi Di.. kuyumculuktan almış.Peki hangi kuyumcudan almış bilginiz var mı
Çok teşekkür ederimBaktım şimdi Dilek kuyumculuktan almış.
Ben de sipariş ettim şimdiArkadaşım düğünümde bana taktığı çeyreği oradan almıştı.
Ben de acaba daha mı uygun diye düşündüm insan trendyolda olsa çekiniyor bazen diğer ürünler bile yanlış geliyor bunu altında yaşasam kalp krizi geçiririm herhalde asdfSadece orda bir ürün gördüm beğendim o yüzden
Ben sipariş ettim umarım kalp krizi geçirmemBen de acaba daha mı uygun diye düşündüm insan trendyolda olsa çekiniyor bazen diğer ürünler bile yanlış geliyor bunu altında yaşasam kalp krizi geçiririm herhalde asdf