• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trendyol 10 TL indirim çeki!!!

uzza

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2008
480
9
641
İstanbul
kızlar, buraya yazamıyorum, daha önce başka bir forumdan uyarı aldım o yüzden.. ama isteyenler alta yazsın.. pm den linki yollarım. öpüldünüz.. opuyorumnanaktan

ben de istiyorum :1:

ben de istiyorum :1:

linki yolladım hayatım..

kızlar, malum internetten alışveriş mevzusunda çok yeniyiz.. biraz da çetrefilli bir iş. burdan biraz paylaşım yapalım demiştim.. sadece hediye çeki değil yani..

ne alınabilir, markalar, kargo kaç günde geliyor, iade durumunda sitenin tavrı nasıl?... vs. vs.

ama olmadı.. boshayallersmile

linki yolladım hayatım..

kızlar, malum internetten alışveriş mevzusunda çok yeniyiz.. biraz da çetrefilli bir iş. burdan biraz paylaşım yapalım demiştim.. sadece hediye çeki değil yani..

ne alınabilir, markalar, kargo kaç günde geliyor, iade durumunda sitenin tavrı nasıl?... vs. vs.

ama olmadı.. boshayallersmile

trendyol dan hiç alışveriş yapmadım ama markafoniden 2-3 kez alışveriş yaptım, ürünün geç gelmesi dışında bi şikayetim olmadı. Birde bot almıştım ekranda görünen renkle gelen renk tonu farklıydı daha koyusu geldi.Kargo ücreti ödememek için geri göndermedim kullanıyorum

trendyol dan hiç alışveriş yapmadım ama markafoniden 2-3 kez alışveriş yaptım, ürünün geç gelmesi dışında bi şikayetim olmadı. Birde bot almıştım ekranda görünen renkle gelen renk tonu farklıydı daha koyusu geldi.Kargo ücreti ödememek için geri göndermedim kullanıyorum

benim de iç çamaşırı siparişimde sorun olmuştu.. malum kampanyalarda ürün açıklaması yetersiz oluyor. ucuz diye çok sayıda sipariş vermiştim. kullanamadığım 5 tane çamaşır var şimdi.. neyse tecrübe oldu.. bazı şeyler denemeden, görmeden alınmamalıymış anladım.

limangodan ayakkabı sipariş ettim, ilk oldu ayakkabı alışım.. bakalım o nasıl çıkacak? haftaya gelicek, inşallah giyebilirim.. :Saruboceq:

gerçi mağazalarda da benzer hatalar yapabiliyor insan, alıp sonradan pişman olduğum bi sürü kıyafet var.. bilmiyorumkismile

Selam kuzum, banada yollarsan bu 10TL çeki çok sevinrim.teşekkür ederimhihoyyyt

kızlar, buraya yazamıyorum, daha önce başka bir forumdan uyarı aldım o yüzden.. ama isteyenler alta yazsın.. pm den linki yollarım. öpüldünüz.. opuyorumnanaktan

Bizde Alabilio muyuuussssss Tanıdık mı lasııımmmm İllaa =)

Back