Trend topik :))

Yede oyle gel ulennn
Sinava az kaldi bak cok calis
ygsyi yarıladım abla bitmek üzere 1 haftaya bitcek,sonra2.kez bitircem lys içinde mat2de 3 4 konu bitirdim ygsye kadar bir ygsden sonra özel ders eşliğinde bir defa bitircem inş başaracagım
Bende batıda oturuyorum o zaman 19'um. Turizm rehberliği okuyorum.
ay çok güldümbatıda oturuyorum lafınaoh ne güzel ünilisin tabi
Aaa..ben seniii bildimm..
Sen o sunn.tamam tamam
Bil bakalım, ben kimim

On parmakta on marifet
Afiyet olsun perim
sen sen sentanıdımsen benim babamın görümcesinin kızının 10.kuşaktan yiğeninin amca kızının kaynının baldızı var ya onun teee kocasının amcasının hanımının baldızısın

Haklısın şimdi de diyo seni üzmek istemem istediğin sabah akşam mesajlaşmak ama gözlrm dayanmıyo
Niyetin o olsa zaten burda bizle konusabilirsin sabaha kadar. Ozel bi insanla konusmak ayridir anlamamismi okuz

Hadi bakalim guveniyorummm ben sana hangi sehirleri yazacaksin?

Sagol canim
Ssttt face varmi sende biz kizlarla eklesiyorusss
Hic bi sosyal agda hesabım yok Perimmalesef

Amcanın hanimi nin baldizi nasıl oluyor kız
Bide babanın gorumcesi mi o nasıl bi akrabalık ilişkisi
Yok ben ne iyi komşuydun fahriye ablanın kiziyim

Son düzenleme:
Niyetin o olsa zaten burda bizle konusabilirsin sabaha kadar. Ozel bi insanla konusmak ayridir anlamamismi okuz

Hadi bakalim guveniyorummm ben sana hangi sehirleri yazacaksin?
aydın,izmir,d.bakır,elazığ,ankaratavsiye ettiğin yerler varsa bekliyorum

Evet bekletmeyi marifet sayıyo anlamıyo öküz

2 yıllık olabilir ama önü açık meslekyok canım ya ülkemizde doğu batı kavramı varya,genelde öyle bir bakış açısı var o yüzden öyle yazdım

Yok ben ırkçı değilim

Hic bi sosyal agda hesabım yok Perimmalesef

Amcanın hanimi nin baldizi nasıl oluyor kız
Bide babanın gorumcesi mi o nasıl bi akrabalık ilişkisi
Yok ben ne iyi komşutdun fahriye ablanın kiziyim
şaka olsun diye öyle çarpık ilişkiler yazdım abla
haa sen osun tamam tamamtanıdım senigeçen gün dolma yapmıştın kokuyodu bina

Her milletin iyisi kötüsü vardır. Türk'ün de kürtünde. Bu Kimliğinde ne yazdığıyla değil kişiyle alakalı birşey. Burda siyasi bir amaç gütmüyorum. Parti de tutmuyorum düşüncemi belirtiyorum. Bir iki kendini bilmez yüzünden bütün milleti harcamak doğru değil. Ben kimseyi dışlamam. Doğru da bulmam. Korkmadan tercih yap. Takılma

herşeyin hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…