Trend topik :))

öffffffffff öffffffffffffff öfffffffffffff patron geldi sürü sey almıs yıcek kahvaltılık,hazrladık cay may ,onlarla ugrastım sonra kaldır masayı topla faln filann
bildiğin ev işleride dahil benm işe,maasım az bıle tek basıma ,bide yerler kırıntı oldu onları süpür sil

Sesim çıkmıyo diye beni ezemezsinn böyleee
Tersimm pistirr bakk
Sorr meloo ya merwe'ye mutluma çarparım lann

Hadi gell barışalımm yoksa senii botokslu hatunlarınn suratına benzetirimmm bakk tee böylee

de get le
zati barışıkdık biz
bnmde pistir bide elim baya ağırdr

Ne almış kız bir sürü şey kahvaltılık saysana bi tek tek
Şimdiden antreman oluyo sana meloo ewlenince zorluk çekmezsinn hıhıhıhıhı

Bana bak sen cok alistin bos oturmayaa nereye az lan maasin yaptigin ise gore gayet normal hatta o kusurati vermeyebirdide yani :18:
ev isi degil canim.o istersen genel mudur yardimcisi ol o ortamda tek.kadinsan o isi yine senden beklerler yapabilicek bisey yok
ay ne cektim beeeee

Ne almış kız bir sürü şey kahvaltılık saysana bi tek tek
Şimdiden antreman oluyo sana meloo ewlenince zorluk çekmezsinn hıhıhıhıhı

ayıp len sayılırmı ,meyvesınde kahvaltılıgına şeker çikolatasından, içeçeğine kadar almıs işte,buzdolabı var bızım burda doldurdu full maşşallahh
ama gel gör bana eziyettt
dünde bi müşteri geldı vcde bı abdest alıyım dedi,anasını satym sanki duş aldı..
heryer camur heryer su..
sabah sabah geldım bıde onları temızledimm

heyyyyyyyyyyyyyy kpss tercih yapmıstım
sonuclar acıklanmıssssssssssssssss
karsınızda biiii memurr varrrrrrrrrrr artıkkkkkkkkkkkkkkk hemideee beylikdüzü belediyesiiiiiiiiiiiineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Huuu huuuuuuu
:79::80::79::80::79::80:
Mrb cnm hoşgelsinnn

Ben çok merak ettimm saysan ne olurdu sankiii
Nutella varmıydııı
Çikilota krizim tuttu, ay başı olsam da rahat etsem
Bazıları abdest alırken ewet yıkanıyo mübarekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…