Trend topik :))

Pc bazı şeyler aktarmam lazımdı bi dosya onu yaptımm
Meil felan gönderdim bi kaç kişiyeee
Hofffff, midem bulanıyo benimmm meloo :KK25:

ulan esra erolla evlen benımlede bı cocuk canlı yayında evlenme teklıfı ettı len..
ne kaaarr kadersizizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Hadii ben tamam da sana ne oluyo lan
sen neden kadersizsin alam yarabbimmmm
parmağındakii ne parmağındakii hıyarr :KK4:

kızım evlenme teklıfı romantıklıgıne bakk ya,benımkı bı pasta,masanın üzerinde gül yaprkları o kadar.güllüoğlunda evlenme teklıfı etti.kımsede görmedi sadece bız vardık:KK19::KK19::KK19:

kızım evlenme teklıfı romantıklıgıne bakk ya,benımkı bı pasta,masanın üzerinde gül yaprkları o kadar.güllüoğlunda evlenme teklıfı etti.kımsede görmedi sadece bız vardık:KK19::KK19::KK19:

Olsun milllet görünce ne oluyo lan ne oluyooo
ben mesela isterim ki baş başa olduğumuz bir yerde etsin bana ewlenme teklifini :KK16:

Olsun milllet görünce ne oluyo lan ne oluyooo
ben mesela isterim ki baş başa olduğumuz bir yerde etsin bana ewlenme teklifini :KK16:

ben herkes görsun ısterım amac mılletın ayy sunlara bak demesı değil,onun o cesareti göstermesi.tek basınayken herkes eder.
yada ne biliyim bi pankart yaptırmasını isterdimm
8 yıla bu hiç olmamstı hayrrrrrrrrrrrr dyesım geldı ama demedim :KK50: diz çök böyle olmadı didimm:KK9:

ben herkes görsun ısterım amac mılletın ayy sunlara bak demesı değil,onun o cesareti göstermesi.tek basınayken herkes eder.
yada ne biliyim bi pankart yaptırmasını isterdimm
8 yıla bu hiç olmamstı hayrrrrrrrrrrrr dyesım geldı ama demedim :KK50: diz çök böyle olmadı didimm:KK9:

Diz çökmü dedinnnn
:KK53:
baş başa iken ewet herkes eder ama
düşünsene ewlenme teklifini ediyo baş başayken ve sonra oooooo
:KK23:

X