demeyın öyle yaa eşi ve annenın yerı farklıdır oglum dıye benımsetın ona, benım kayınvalıdemde ogluna cok duskun hak verıyrm ,vermeye calsıyorum ama bazen abartyoSende bulursun canımcım. .ben hazır kısmet varken, veriver diye dedim
Bak kız kitligi var, ufaktan başını bağlamali
Kis simdiden ruhuna kaynanalik kaçmış vallahi
Ya hepimizde var az buçuk, kaçınılmaz sonumuz
vermemm vermeemmm oğlu miiii
Biraz sanırımm dişi bir kayınvalide olurumm
Bence de kaçınılmaz sonumuzzzz
Başınıı bağlamıyakk ben vermemmmm oğlumii
hatta ben istmeye gitmiyim
benim pırlanta gibi oğlumu istemeye gelsinlerrr
demeyın öyle yaa eşi ve annenın yerı farklıdır oglum dıye benımsetın ona, benım kayınvalıdemde ogluna cok duskun hak verıyrm ,vermeye calsıyorum ama bazen abartyo
ornek veryorum mesela, benımkı annesını yanında benı yanagımda bı kere bıle öpmez annesı bozuluyo suratndan anlyrm.benı 1 öpse annesını 3kere öpüyo benım yanımda.bızım eve gelıncede annesı arar bızım evı hemen ,bızımkı sızdemı merk etttımde dye.kıskanıyo annemden benden vs. basım belada anlayacgınız.ve oğlanı cok guzl yönetıyo bu yuzden.
yukarda yazdgm senın içinde gecerlı bebiş:26:
vermemm vermeemmm oğlu miiii
Biraz sanırımm dişi bir kayınvalide olurumm
Sen şimdi baslik parası, süt parası falanda istersin. .
Lan oğlumm karısını istersee kucağına alsın benim yanımda kıskanmam ki ben
daha çok mutlu olurum anlaıyorlar ediyorlar diye..
ben uzağa vermem lan onu diyomm
Ayy deme kızzz çok zor vallahiii, şimdi kendimi düşünüyom öyleee yalnız felanvay anamın canı yokmydu le ıkı ogluda uzakta kzıda uzakta kendı bır basınaaa yalnzz
heee orasıı başkaaaaaa:26:
demeyın öyle yaa eşi ve annenın yerı farklıdır oglum dıye benımsetın ona, benım kayınvalıdemde ogluna cok duskun hak verıyrm ,vermeye calsıyorum ama bazen abartyo
ornek veryorum mesela, benımkı annesını yanında benı yanagımda bı kere bıle öpmez annesı bozuluyo suratndan anlyrm.benı 1 öpse annesını 3kere öpüyo benım yanımda.bızım eve gelıncede annesı arar bızım evı hemen ,bızımkı sızdemı merk etttımde dye.kıskanıyo annemden benden vs. basım belada anlayacgınız.ve oğlanı cok guzl yönetıyo bu yuzden.
yukarda yazdgm senın içinde gecerlı bebiş:26:
Mesajlaşırken uyuyakalmak mı? Bak bak lükse bak sen..
Hem uyku sıkıntısı yok hem de msjlaştığı biri var...
Şakası bi yana canım
Tabiki öyle olmalı..es baska anne baska
Çocuklarımın bana bağımlı olmasını hic istemiyorum.ki öylede ayarliyorum bazi şeyleri
Sonra iş de tutturutorum, erkekler öyle yapmaz diye sınırlama yok. sorumluluk veriyorum
Yarin birgun dağınıklığıni esi toplamasin, , herseyini esinden yada başkasından beklemesin
Ben kv.den hiç görmedim oyle seyler.yani birbirlerine aşırı duskunluk yok, tam tadında
Öyle olsun.. adam da arada kalmamis, kimse arıza cikartmamis oluyor
gamza gel bız gecelerı msjlasak kız
Kızımm seninn sewgilin war,
hatta sözlünn
gettt onla mesajlaşş
beni yalnızlığımla baş başa bırakınnnn :104::104:
bız hala msjlasmıyoz kı
Nassıı yaniiiiiiiiiiiiiiiiii
öyle msjda muhabbet etme yok hala,gitttim geldim vs. haber vermek amaclı konusuyrz.
cokta sallamıyrm dedıgım gibi keyfı bilireden kendine eder bacııı
hmm anladım cnmm
olsun oda güzell en azından haberleşiyorsunuz
bizde oda yokk
benim işlerim var cnm görüşürüz sonra