Trend topik :))

Gunaydın ben geldım cok sınırlıyım

Günaydin Damla

Günaydin Gamze
Nasil oldun? Daha cok agrin varmi? Insallah cabul düsürürsün yoksa cok sancili bi durum :97:

Gece sıfır uyku, sancı çektim hep..
Hala da ağrım war, izinde alamıyorum
Yukar ki katta ki kız izin almış bugün yok, yerime bakacak kimse yok..
Ağrı kesici aldım, oturduğum yerde kıvranıyorum

Gece sıfır uyku, sancı çektim hep..
Hala da ağrım war, izinde alamıyorum
Yukar ki katta ki kız izin almış bugün yok, yerime bakacak kimse yok..
Ağrı kesici aldım, oturduğum yerde kıvranıyorum

Offf cok kötü...
Bende sabah oglani yatagindan cikartirken ters hareket ettim heralde, bel agrisindan kivraniyom cocuklara kahvalti zor hazirladim, esimde iste, napcam bilmiyom zor tepisiyom...

merhabalar:26::26::26::26:

Merhabaaaa

Offf cok kötü...
Bende sabah oglani yatagindan cikartirken ters hareket ettim heralde, bel agrisindan kivraniyom cocuklara kahvalti zor hazirladim, esimde iste, napcam bilmiyom zor tepisiyom...

Merhabaaaa
Okadar iş yaparsın mesela ewde, onu ordan oraya çekersin ama hiç ummadığın anda bi hareketle tutulur kalırsın..
Çamaşır makinasının kapağını açmak için eğildiğinde annem tutulmuştu bi kere
Zor duruyorum diloo aklımı buraya vermeye çalışıyorum, iş verdi müdür onu yapıyorum yavaş yavaş yoksa kafayı yicem kalçalarım kasıklarım bacaklarım çok ağıyorr

Offf cok kötü...

Merhabaaaa

napıyosun diloş,nasıl gectı hafta sonu:26:

napıyosun diloş,nasıl gectı hafta sonu:26:

Aynen yaaa alttarafi oglani kaldirdim kivraniyorum yeminlen, büyük aciyip yardimci bile oluyor ama ufak durmuyor yerinde tepistikce bicak gibi batiyor vallah offfff nerden geldiyse, dus alayim diyom belki hafifler ama bisi olursa cocuklarla yanlizim offf...
Senin taslar dusmeden rahat edemezsin canim, abim kusmustu falan okadar kotu olmustu... Iki gun hastanede yatti...

Iyi melis sunnetdugunumuzbicin davetiye ve sekerleri ismarladik, dunde oglanin futbolturnavasi vardi...
Sen neler yaptin...

Oğlanı uyutunca duşa gir cnm belki ozaman sıcak su iyi gelebilir
Ewet düşürmeden rahat edemicem balımm allah yardımcım olsunn

:97::97::97::97::97::97:
Hepiniz dagildiniz yaaaa offff
Bende gidecem bu diyarlardan

Boş ver yahu. Bırak olduğu gibi. Ne günlere mana yükle ne de manasızlığı adet edinmiş zatlara. Bırak sadece akışına. Hiçbir şey ve hiç kimse senin çabanla düzelmiyor. Demle çayını uzat ayaklarını. Arada ağlamayı sakın ihmal etme. Sonra ağladığın günlere de acıyacaksın nasılsa.

Evde demiyom, öglen paydosznda bi kutu götürseydin
Heee iş yerinde öğlen diyon sennn :44:
Mantıklııı ewettt

:97::97::97::97::97::97:
Hepiniz dagildiniz yaaaa offff
Bende gidecem bu diyarlardan
Kankaaaaa
Napıyonn kankaaa benii bırakmaaa :95::95:

Ne diyon yahuuu :26:
:95::84::76::128::116::125:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…