- 11 Ocak 2013
- 299
- 15
koyarım dedımmm
sagolasın bacım
bu topıkte herkes gözunun resmını koysun bence
Neyyyyyy
17 yaşında mı ewlendinnn
Ahh be canımm ya neden pekiiii :26:
bnde 17 de evlendım ve bıkac ay sonra ayrıldım cocukum yok ne dertlıyız harbıden yaa
aneeem bende kendimi dertli sanırdım ahh be canm allah yardımcın olsunşuan iyisindir umarım ?
topiğin adını değiştirip, erken evlenenler klübü yapıyorum
Saka bı yana bnm cevremde herkes evlen evlen dıyp duruyo yasım daha 23 erken oldgnu düşünüyrm ben.
Yalnıs anlamayın ama sızlerdende ders alarak bıraz daha gec evlenebilirim dye düşünüyrm:26:
ah bn de ne dertler var bı bılsenız
bence en az 30 canım
Benim ailem özünde kötü biri değildi ki, babam prensesim derdi bana hep..senınle aynı nedenlerden genel olarak bn annemden kurtulmak ıcın dahadogrusu
Sen bence ewlen melo yoksa sözlünden ayrı kalmak sana pek iyi gelmicekkk bilin demiiitopiğin adını değiştirip, ERKEN EVLENENLER KLÜBÜ yapıyorum
saka bı yana bnm cevremde herkes evlen evlen dıyp duruyo yasım daha 23 erken oldgnu düşünüyrm ben.
yalnıs anlamayın ama sızlerdende ders alarak bıraz daha gec evlenebilirim dye düşünüyrm:26:
bence en az 30 canım
Benim ailem özünde kötü biri değildi ki, babam prensesim derdi bana hep..
Hala da öyle.. Annemle zaten arkadaş gibiydik hala da öyleyiz..
Babamın şöyle bir huyu wardı, sosyalleşmemi istemiyordu..
Ben profosyonel valeybolcuydum, spor hocam kaç kere geldi konuştu, 2 tne klüpten istiyorlar diye ben arkasındayım değerlendirelim geleceği parlak bişi bu dedi.. Yok dedi izin vermedi.. Neden çünkü, ewden azda olsa uzaklaşacaktım ve voleybolcular tayt şeklinde şort giyiyorlar diye kabul etmedi...
Eeee şu an işe gelirken mine etek giyiyorum artık, yazın bile çorapsız, ne değişti şimdiii...
Belkide bu kadar baskı uyguladığı için oda pişman ama iş işten geçti bir kere..
Allaha çok şükür gene başımdalar, oğlumla bana kapılarını açtılar, haklarını yiyemem..
Sen bence ewlen melo yoksa sözlünden ayrı kalmak sana pek iyi gelmicekkk bilin demiii
öhhhhh 30 mu
Yok be 30da cok canım
sen cok erken evlendın dye bu sekılde düşnüyosun bence..
Nerde yasıyosun
anlat canm dök içini merakımdan değil kendini iyi hissettircekse sana yararım dokunacaksa dinlemek isterim çok üzüldüm yaa.
[sıze=3]benim ailem özünde kötü biri değildi ki, babam prensesim derdi bana hep..
Hala da öyle.. Annemle zaten arkadaş gibiydik hala da öyleyiz..
Babamın şöyle bir huyu wardı, sosyalleşmemi istemiyordu..
Ben profosyonel valeybolcuydum, spor hocam kaç kere geldi konuştu, 2 tne klüpten istiyorlar diye ben arkasındayım değerlendirelim geleceği parlak bişi bu dedi.. Yok dedi izin vermedi.. Neden çünkü, ewden azda olsa uzaklaşacaktım ve voleybolcular tayt şeklinde şort giyiyorlar diye kabul etmedi...
Eeee şu an işe gelirken mine etek giyiyorum artık, yazın bile çorapsız, ne değişti şimdiii...
Belkide bu kadar baskı uyguladığı için oda pişman ama iş işten geçti bir kere..
Allaha çok şükür gene başımdalar, oğlumla bana kapılarını açtılar, haklarını yiyemem..
[/sıze]
[sıze=3]sen bence ewlen melo yoksa sözlünden ayrı kalmak sana pek iyi gelmicekkk bilin demiii[/sıze]
bilim ama erken evlenıp pişman olmak istemıyom gamzaaa
ah canım hangı bırını anlatayımkı zamanla aklıma geldıkce yada sız sordukca cozulurum heralde
Aşşağıya tükürsen sakal, yukarıya tükürsen bıyıkk meloo
valla bnm annem jhep kardesımı sevıp tutar hala da oyledır bnde ondan kurtulmak ıcın kocamı secenek olarak hgorup gttım ıste o dha beter cıktı
inşallahhhhh nasıl istersen hayatım herzaman anlatabilirsin :116:
Ciğerlerine çekkkk ohhhhhAh smdı gelde sıgara ıcme
benım hayatımın her alanı böyle gamza sen bilin