Trend topik :))

ya işte hakedıs yapcaz vs dedı gunu bırlk gıt gel dedı vermedı ılkdefa basıma geldı bole hayr dedıklerı bişey yanı ben hamlkyn bıle haftada 1 gun ızn alrdm kendı gonderrdı ısler streslı oldukca adamlarda degıstı ama senınnkı farklı bır durum vermek zorundalar mahkeme deyınce :KK43: buaradaaa allah yardımcın olsun :KK43:

Bi anlık sinirden gittim savcıya şikayette bulundumm, şimdi gayet iyi bi sorun yok..
Alıyo çocuğunu kapıdan gidiyor..
Ama kusura bakmasın yani, ben ailemi sokakta bulmadım, öyle tehdit ederse bende yapacağımı bilirim yaptımda..
Bakalım ne olucak :KK14:

yeni gelen elemana kendi agzıyla soyledi,patron sana cok kızıyo işleri yetstremıyosun diye dedi.artık kesın kararlıyım cıkmakta..
napsam göze batıyo artk demekki..iyi yada kötü

yeni gelen elemana kendi agzıyla soyledi,patron sana cok kızıyo işleri yetstremıyosun diye dedi.artık kesın kararlıyım cıkmakta..

Yeni elemana bunu söylüyebiliyorsa ozaman senin orda bir işin kalmamış demektir meloo :KK14:
Özelden cvp yazdım sana görmedin mi :26:

Bi anlık sinirden gittim savcıya şikayette bulundumm, şimdi gayet iyi bi sorun yok..
Alıyo çocuğunu kapıdan gidiyor..
Ama kusura bakmasın yani, ben ailemi sokakta bulmadım, öyle tehdit ederse bende yapacağımı bilirim yaptımda..
Bakalım ne olucak :KK14:

yanı cok ta haklısın ee nolck mahkemedeee sıkayetını gerımı alcn ozmn adam sımdı ıyımss yazık

:KK43: hayrlısı cnm daha dunku elemanaa konsuyrsa bencede bıtmstr

yanı cok ta haklısın ee nolck mahkemedeee sıkayetını gerımı alcn ozmn adam sımdı ıyımss yazık

:KK43: hayrlısı cnm daha dunku elemanaa konsuyrsa bencede bıtmstr

Güneşim ne yazık ya, beter olsun inşallah..:KK4: Az çektirmedi bana, az bile bu yaptığım..:KK14:
Bilmiyorum ne yapıcam, bi şekilde izin alıcam ama nasıl :26:

Güneşim ne yazık ya, beter olsun inşallah..:KK4: Az çektirmedi bana, az bile bu yaptığım..:KK14:
Bilmiyorum ne yapıcam, bi şekilde izin alıcam ama nasıl :26:

haklısn cnm ne bılım aklı basına geldıyse ıste cocugunn babası dıye dedım ama brcck ceksn sen sımdı aılenlemı yasıyrsn

haklısn cnm ne bılım aklı basına geldıyse ıste cocugunn babası dıye dedım ama brcck ceksn sen sımdı aılenlemı yasıyrsn

Ewet güneşim ben 4 seneyi doldurdum ailemle yaşıyorum, 1 sene öncede resmi boşanmamız oldu oğlumun vekaletine bende..:KK14:
25 yaşındayım, oğluşumda 5 yaşına yeni girdi, Allah benim ömrümden ona wersin..
Daha bebekti biz babasıyla ayrıldığımızda, yani bi çatı altında anne babası ile birlikte büyüyemedi yawrum ama olsun sağlık olsun, oğlumun ölene kadar yanındayım:KK14:

Son düzenleme:
X