- 16 Ekim 2022
- 56
- 41
- 28
-
- Konu Sahibi melekizzzzzki
Altınlarını talep et ve kesinlikle boşan bu salak adamdan ...Merhaba arkadaşlar, size 1 haftalık gelin olduğumu ve bu süreçte boşanma aşamasına nasıl geldiğimi anlatmak istiyorum. Ben 26 yaşında umut dolu kendi halinde sevgiye , aşka önem veren ve eşimi deli gibi seven birisiyim. Fakat yaşadığımız olumsuz sonuçlardan dolayı ailevi ve şahsi olarak ta sorunlarimizdan dolayı bir nişan atma durumu yaşadık velhasıl kelam biz yeniden bir araya gelip evlenme kararı aldık. Eşimin maddi açıdan problemleri vardı. Düğünden sonra kapatmayı planlıyorduk. Herneyse kizlar düğünüm oldu biz 2 günlüğüne kendi evimize gittik ve sonrasında eşimin ailesinin evine geldik. Kalabalık bir ortam ben rahatsızlandim ciddi anlamda ve bu süre zarfında aile içinde tartışmalar çıkıyor ve eşim sürekli tartışmada beni ve ailemi sürüyor konu kapanması gerekirken kendi ailesine karşı sıkıştığı zaman sürekli öne ben ve ailem sürülüyor ve ben yine sessizligimi sakinligimi koruyor itici damarıma basıldığında sesimi eşime karşı yükseltiyorum. Eşimde arada bir benim için ailesine karşı olmaz bununla istemiyorum bunu gibi bir tabir kullanıp sinirimden söylüyor diye ustelemiyor konuyu kapatiyordum. Artık 5 günde babas eşimin bir borcunu öğreniyor ve kayınvalideme söylüyor kayinvalidemde oğluna söylerken eşim beni ve yine ailemi öne atıp küfürler hakaretler edip benim artık iyice damarıma basıyor bu esnada tabi kayinpederimde bagriniyor en sonunda eşim evden gidip kayinpederim bana öyle bir bagriyor ki ikinizide istemiyorum diyip bana öyle bir dokunuyor ki çantamı alıp tamam istemeyin ben aileme gidiyorum diyip evden cikiyorum arkamdanda sen zaten yollardasin mi ne tama hatirlamiyorum öyle bir kelime kullanıp beni iyice içimde bir yıkıma sebep olucak bir cümle kullanıyor ve benim telefonum bazı nedenlerden dolayı olmadığı için eltime gidiyorum ve eşimin abisi eltilerim orada hepsi ailemi arayıp yada kendisinin beni bırakması için söylüyorum o esnada eşim gelip bagrinmaya hatta konunun ailemle ilgilisi olmadığı halde aileme bağlayıp küfürler etmesi bende 1 senenin patlamasını yarattı eşim o esnada bana yine istemiyorum bunu diyip bagriniyordu eşimin abisi ise yazık değil mi kıza neden evlendin diye beni savunuyor eltilerim benim için uzuluyorlardi bende o gece ailemin evine geldim ve 2 gündür ailemin evinde olup eşim anlaşmalı boşanma için işlem başlattığını söylüyor ve kısacası anlayacağınız eşim olucak insan borçların ödenmesi için takı için benimle evlenmiş şimdi bana söyleyin ben ne yapayım bir kadın olarak kırılan kalbimin acisimi yoksa şerefim namusumun eşim tarafından takı için kullanilmasimi yoksa o aklımdan gitmeyen sürekli istemiyorum bunu demesini . Ben onu bukadar çok severken günde 1 öğün yemeye razı biriyken bile bunu bildiği halde bana bunları yapmasını nasıl hazmedicem canım yanıyor çünkü herkese karşı savundugum eşim diye ağzımdan dusurmedigim insan beni kullanmış. Canım yanıyor ağlasam fayda etmiyor delirmek üzereyim 26 yaşında başıma gelenleri sindiremiyor çevremden utanıyor nasıl toparlanirim diye dusunmem gerekirken bana bunları yaşatan lanet olasi adamın sevgisi hala ağır basıyor onsuz nasıl yaşarım diye düşünüyorum. Tek istediğim bir yuva kurmak kendi farkında dönen mutlu bir ailem olsun istemiştim oysaki
Tam da bu isteklerin yüzünden kullanılmışsin. Bir öğün yemege razıyım , aşkından Öluyorum dersen adam yerine konulmuyorsun. Yeşilçam dönemi bitti. Herkese hakettiği kadar değer vereceksin. Nisan atmissin akillanmamissin geri sonmussun. Borcu düğünle kapatacağını zaten biliyormussun. Sevgilinden ayrılmış gibi düşün çocuk da yok 26 yaşındasın kendine bir kariyer planı oluştur hayatına odaklan.Merhaba arkadaşlar, size 1 haftalık gelin olduğumu ve bu süreçte boşanma aşamasına nasıl geldiğimi anlatmak istiyorum. Ben 26 yaşında umut dolu kendi halinde sevgiye , aşka önem veren ve eşimi deli gibi seven birisiyim. Fakat yaşadığımız olumsuz sonuçlardan dolayı ailevi ve şahsi olarak ta sorunlarimizdan dolayı bir nişan atma durumu yaşadık velhasıl kelam biz yeniden bir araya gelip evlenme kararı aldık. Eşimin maddi açıdan problemleri vardı. Düğünden sonra kapatmayı planlıyorduk. Herneyse kizlar düğünüm oldu biz 2 günlüğüne kendi evimize gittik ve sonrasında eşimin ailesinin evine geldik. Kalabalık bir ortam ben rahatsızlandim ciddi anlamda ve bu süre zarfında aile içinde tartışmalar çıkıyor ve eşim sürekli tartışmada beni ve ailemi sürüyor konu kapanması gerekirken kendi ailesine karşı sıkıştığı zaman sürekli öne ben ve ailem sürülüyor ve ben yine sessizligimi sakinligimi koruyor itici damarıma basıldığında sesimi eşime karşı yükseltiyorum. Eşimde arada bir benim için ailesine karşı olmaz bununla istemiyorum bunu gibi bir tabir kullanıp sinirimden söylüyor diye ustelemiyor konuyu kapatiyordum. Artık 5 günde babas eşimin bir borcunu öğreniyor ve kayınvalideme söylüyor kayinvalidemde oğluna söylerken eşim beni ve yine ailemi öne atıp küfürler hakaretler edip benim artık iyice damarıma basıyor bu esnada tabi kayinpederimde bagriniyor en sonunda eşim evden gidip kayinpederim bana öyle bir bagriyor ki ikinizide istemiyorum diyip bana öyle bir dokunuyor ki çantamı alıp tamam istemeyin ben aileme gidiyorum diyip evden cikiyorum arkamdanda sen zaten yollardasin mi ne tama hatirlamiyorum öyle bir kelime kullanıp beni iyice içimde bir yıkıma sebep olucak bir cümle kullanıyor ve benim telefonum bazı nedenlerden dolayı olmadığı için eltime gidiyorum ve eşimin abisi eltilerim orada hepsi ailemi arayıp yada kendisinin beni bırakması için söylüyorum o esnada eşim gelip bagrinmaya hatta konunun ailemle ilgilisi olmadığı halde aileme bağlayıp küfürler etmesi bende 1 senenin patlamasını yarattı eşim o esnada bana yine istemiyorum bunu diyip bagriniyordu eşimin abisi ise yazık değil mi kıza neden evlendin diye beni savunuyor eltilerim benim için uzuluyorlardi bende o gece ailemin evine geldim ve 2 gündür ailemin evinde olup eşim anlaşmalı boşanma için işlem başlattığını söylüyor ve kısacası anlayacağınız eşim olucak insan borçların ödenmesi için takı için benimle evlenmiş şimdi bana söyleyin ben ne yapayım bir kadın olarak kırılan kalbimin acisimi yoksa şerefim namusumun eşim tarafından takı için kullanilmasimi yoksa o aklımdan gitmeyen sürekli istemiyorum bunu demesini . Ben onu bukadar çok severken günde 1 öğün yemeye razı biriyken bile bunu bildiği halde bana bunları yapmasını nasıl hazmedicem canım yanıyor çünkü herkese karşı savundugum eşim diye ağzımdan dusurmedigim insan beni kullanmış. Canım yanıyor ağlasam fayda etmiyor delirmek üzereyim 26 yaşında başıma gelenleri sindiremiyor çevremden utanıyor nasıl toparlanirim diye dusunmem gerekirken bana bunları yaşatan lanet olasi adamın sevgisi hala ağır basıyor onsuz nasıl yaşarım diye düşünüyorum. Tek istediğim bir yuva kurmak kendi farkında dönen mutlu bir ailem olsun istemiştim oysaki
Kurtulduğuna sevinmelisinMerhaba arkadaşlar, size 1 haftalık gelin olduğumu ve bu süreçte boşanma aşamasına nasıl geldiğimi anlatmak istiyorum. Ben 26 yaşında umut dolu kendi halinde sevgiye , aşka önem veren ve eşimi deli gibi seven birisiyim. Fakat yaşadığımız olumsuz sonuçlardan dolayı ailevi ve şahsi olarak ta sorunlarimizdan dolayı bir nişan atma durumu yaşadık velhasıl kelam biz yeniden bir araya gelip evlenme kararı aldık. Eşimin maddi açıdan problemleri vardı. Düğünden sonra kapatmayı planlıyorduk. Herneyse kizlar düğünüm oldu biz 2 günlüğüne kendi evimize gittik ve sonrasında eşimin ailesinin evine geldik. Kalabalık bir ortam ben rahatsızlandim ciddi anlamda ve bu süre zarfında aile içinde tartışmalar çıkıyor ve eşim sürekli tartışmada beni ve ailemi sürüyor konu kapanması gerekirken kendi ailesine karşı sıkıştığı zaman sürekli öne ben ve ailem sürülüyor ve ben yine sessizligimi sakinligimi koruyor itici damarıma basıldığında sesimi eşime karşı yükseltiyorum. Eşimde arada bir benim için ailesine karşı olmaz bununla istemiyorum bunu gibi bir tabir kullanıp sinirimden söylüyor diye ustelemiyor konuyu kapatiyordum. Artık 5 günde babas eşimin bir borcunu öğreniyor ve kayınvalideme söylüyor kayinvalidemde oğluna söylerken eşim beni ve yine ailemi öne atıp küfürler hakaretler edip benim artık iyice damarıma basıyor bu esnada tabi kayinpederimde bagriniyor en sonunda eşim evden gidip kayinpederim bana öyle bir bagriyor ki ikinizide istemiyorum diyip bana öyle bir dokunuyor ki çantamı alıp tamam istemeyin ben aileme gidiyorum diyip evden cikiyorum arkamdanda sen zaten yollardasin mi ne tama hatirlamiyorum öyle bir kelime kullanıp beni iyice içimde bir yıkıma sebep olucak bir cümle kullanıyor ve benim telefonum bazı nedenlerden dolayı olmadığı için eltime gidiyorum ve eşimin abisi eltilerim orada hepsi ailemi arayıp yada kendisinin beni bırakması için söylüyorum o esnada eşim gelip bagrinmaya hatta konunun ailemle ilgilisi olmadığı halde aileme bağlayıp küfürler etmesi bende 1 senenin patlamasını yarattı eşim o esnada bana yine istemiyorum bunu diyip bagriniyordu eşimin abisi ise yazık değil mi kıza neden evlendin diye beni savunuyor eltilerim benim için uzuluyorlardi bende o gece ailemin evine geldim ve 2 gündür ailemin evinde olup eşim anlaşmalı boşanma için işlem başlattığını söylüyor ve kısacası anlayacağınız eşim olucak insan borçların ödenmesi için takı için benimle evlenmiş şimdi bana söyleyin ben ne yapayım bir kadın olarak kırılan kalbimin acisimi yoksa şerefim namusumun eşim tarafından takı için kullanilmasimi yoksa o aklımdan gitmeyen sürekli istemiyorum bunu demesini . Ben onu bukadar çok severken günde 1 öğün yemeye razı biriyken bile bunu bildiği halde bana bunları yapmasını nasıl hazmedicem canım yanıyor çünkü herkese karşı savundugum eşim diye ağzımdan dusurmedigim insan beni kullanmış. Canım yanıyor ağlasam fayda etmiyor delirmek üzereyim 26 yaşında başıma gelenleri sindiremiyor çevremden utanıyor nasıl toparlanirim diye dusunmem gerekirken bana bunları yaşatan lanet olasi adamın sevgisi hala ağır basıyor onsuz nasıl yaşarım diye düşünüyorum. Tek istediğim bir yuva kurmak kendi farkında dönen mutlu bir ailem olsun istemiştim oysaki