Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Siz ilaç kullanıyor musunuz?İlaç ve terapi ile mi atlattiniz?Ben sizin yazıları okuyunca üzüldüm,o uzden merak ettim nasılsınız diye,iyi olmanıza da çok sevindim,bizim durumda olanlar ancak anlar cunku
Haber izlemiyorum sosyal medyada görüyorum bu sefer ona da kısıtlama getirmeyi düşünüyorum buraya da girince görüyorum bu hastalık en ufak kötü bir haberde nüksediyor ve baş etmesi oldukça zor
Siz ilaç kullanıyor musunuz?İlaç ve terapi ile mi atlattiniz?Ben sizin yazıları okuyunca üzüldüm,o uzden merak ettim nasılsınız diye,iyi olmanıza da çok sevindim,bizim durumda olanlar ancak anlar cunku
İlaç kullanmıyorum terapi aldım 2 yıl belli aralıklarla doktoruma gittim o dönem ilacımı bırakmıştım doğudaki deprem olmuştu dayanamayip doktorumla konuşup ilaca başlamıştık geçen yıl Şubat ayında bıraktım ilacı ama şu sıra yine yoğun anksiyete yaşıyorum biraz zorluyor açıkçası