Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarr merhaba;
Travel sistem bebek arabası almayı düşünüyoruz kullananlar var mı memnun musunuz acaba ?
Arabaya takılan puseti bebeğiniz kaç aylık olana kadar kullandınız ?
Bide nekadara aldınız ve hangi markayı önerirsiniz cevaplarınızı bekliyorum ...
[sıze=2]kızlarr merhaba;
travel sistem bebek arabası almayı düşünüyoruz kullananlar var mı memnun musunuz acaba ?
Bide nekadara aldınız ve hangi markayı önerirsiniz cevaplarınızı bekliyorum ...[/sıze]
Kızlarr merhaba;
Travel sistem bebek arabası almayı düşünüyoruz kullananlar var mı memnun musunuz acaba ?
Kızlarr merhaba;
Acaba sattınz mi arabayi ve hangi sehirdesinizEki Görüntüle 808730
Bordo renkli. Araba puseti ayrıca kullanılabılır. Büyüdükten sonra 2. bölgesi kullanılabilir. Ben baston pusete geçtiğim için bunu vermek istiyorum. Tertemiz. Hiç bir sorunu olmayan sadece 1.5 yıl kullanılmıs bir arabadır. İzmir içinde isteyen olursa kendi elimle teslim ederim.
Fiyatı da 300 TL
merhaba, bebek arabanızı sattınız mı?Sadece bir ay kullanılmış 2015 model concord neo puset ve anakucağını satıyorum arkadaşlar ilgilenenlerle whatsapptan görüşebiliriz. Oğlum daha bir aylıkken kalça çıkığından alçıyaalınınca kullanamadık bebek arabasınıyepyeni kaldırdık![]()
ve de cok geçmiş olsunmerhaba, bebek arabanızı sattınız mı?