Doğuma Hazırlık Travel Sistem Bebek Arabası

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Tugbaa03

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
134
0
16
İstanbul
Kızlarr merhaba;

Travel sistem bebek arabası almayı düşünüyoruz kullananlar var mı memnun musunuz acaba ?

Arabaya takılan puseti bebeğiniz kaç aylık olana kadar kullandınız ?

Bide nekadara aldınız ve hangi markayı önerirsiniz cevaplarınızı bekliyorum ...

Kızlarr merhaba;

Travel sistem bebek arabası almayı düşünüyoruz kullananlar var mı memnun musunuz acaba ?

Araştırmalarımız sonucu 3 araba ön plana çıktı.

Kraft twist
Pierre Cardin PS 805
Wollex new york

[sıze=2]kızlarr merhaba;

travel sistem bebek arabası almayı düşünüyoruz kullananlar var mı memnun musunuz acaba ?

[/sıze]

sunny baby sb 750 royal kesinlikle tavsiye ederim

$bebekar.webp

Bordo renkli. Araba puseti ayrıca kullanılabılır. Büyüdükten sonra 2. bölgesi kullanılabilir. Ben baston pusete geçtiğim için bunu vermek istiyorum. Tertemiz. Hiç bir sorunu olmayan sadece 1.5 yıl kullanılmıs bir arabadır. İzmir içinde isteyen olursa kendi elimle teslim ederim.
Fiyatı da 300 TL

Eki Görüntüle 808730

Bordo renkli. Araba puseti ayrıca kullanılabılır. Büyüdükten sonra 2. bölgesi kullanılabilir. Ben baston pusete geçtiğim için bunu vermek istiyorum. Tertemiz. Hiç bir sorunu olmayan sadece 1.5 yıl kullanılmıs bir arabadır. İzmir içinde isteyen olursa kendi elimle teslim ederim.
Fiyatı da 300 TL

iletisim:gizemguris@gmail.com

Kızlarr merhaba;

canım bizde kraft capriyi kullanıyoruz o da travel sistem ve gayet memmunuz üründen, çok kolay katlayıp taşıyabiliyorum. evdede çok fazla yer kaplamıyor. ve bebek bakım çantası hediyeli bir ürün. taşıma koltuğunu hala kullanıyoruz biz. kullanma klavuzunda 13kg a kadar yazıyor.

başka bir arkdaş kraft twisti önermiş, ablamda twisti kullandı onlarda memmun kaldı twistten. 360 derece dönebilme özelliği var ayrıa o da travel sistem olarak kullanılıyor.

kraftın tüm bebek arabaları iyidir gerçi ama benim bildiklerimi yazdım..

iki ürünüde tavsiye ederim..

Kızlarr merhaba;

bizde kraft twisti kullanıyoruz. kime sorduysak hangi mağazaya gittiysek bize ilk önce kraft twisti önerdi iyiki de önerileri dikkate alıp kraft twist almışız biz çok memmunuz. hem çift taraflı kullanım özelliği hemde oturma yeri 360 derece dönebilior.
ürün hem ekonomik hem de kaliteli almaya değer bir ürün olduğunu düşünüyorum almak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim.

Eki Görüntüle 808730

Fiyatı da 300 TL
Acaba sattınz mi arabayi ve hangi sehirdesiniz

Bende krafr twist air travel sistem arabayi aldim pusetiyle beraber. Kullanisli ve saglam bi urun gibi duruyor 360 derece donebilmesi benim icin buyuk arti bide bebegi sallamadan arabayi kullanmak istiyordum bakalim ins yüzümüzü kara çıkarmaz:)

Sadece bir ay kullanılmış 2015 model concord neo puset ve anakucağını satıyorum arkadaşlar ilgilenenlerle whatsapptan görüşebiliriz. Oğlum daha bir aylıkken kalça çıkığından alçıyaalınınca kullanamadık bebek arabasınıyepyeni kaldırdık:KK43:

Sadece bir ay kullanılmış 2015 model concord neo puset ve anakucağını satıyorum arkadaşlar ilgilenenlerle whatsapptan görüşebiliriz. Oğlum daha bir aylıkken kalça çıkığından alçıyaalınınca kullanamadık bebek arabasınıyepyeni kaldırdık:KK43:
merhaba, bebek arabanızı sattınız mı?

Back
X