transformalnefes terapisiyle gebe kaldım

stggg5

OĞLUM GELİYORRR
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2011
439
8
46
Ankara
tam 2,5 yıldır evliyim ve evlendiğim ilk günden beri bebek istiyorduk..özel olsun devlet olsun muaynane olsun gitmediğim dr. kalmadı ve en iyilerine gittik eşimin spermlerinde şekil bozuklukları vardı keçiboynuzu kürü ve pekmeziyle iyleştirdik fakat benim hiçbir problemim çıkmıyordu ama aşırı düzensiz adet oluyordum ve dr. bana psikolojik olduğunu söyledi 2 kere rahim filmi çekindim tertemiz çıkıyordu 1 kere aşılama oldum tutmadı ve ben daha çok üzülüyodum herşey yolundaysa neden olmuyo allaha inancım sonsuz..ama etrefımdaki insanlar hayırlısı allahın dediği olur kafana takma çocuğu düşünme demeleri benim çocuk arzumu içimden atmıyor aksine daha çok stres yapıyordum bunu en iyi yaşayan anlar yani sizler çok ağladım çok dua ettim adak adadım isyan ettim ve en sonunda psikolojim ne kadar bozulduysa hayattan tat almamaya başladım huysuz geçimsiz allah tarafından unutulmuş değersiz işe yaramaz hissetmeye başladım yemeden içmeden kesildim 10 kilo verdim ve en sonunda bir gün patladım ve eşim bana psiyatriye gidelim belki işe yarar dedi hem yıkıldım hemde başka çarem olmadığğını anladım ve gittik..tabiki hemen ilaç önerdi ama ben çocuk düşündüğüm için tedaviyi reddettim herşeyde olduğu gibi bundada çocuk öncelikliydi..evimize geldik eşimle tartıştık işi zora koştuğumu söylüyordu 1 yıl tedavi ol 1 sene bekleriz nolcak diyordu ama ben o öle dedikçe daha çok ağlıyodum ..off ne zor günlermiş..sonra aile hekimimizin eşi psikologmuş evinde konuşarak terapi yapıyormmuş aylığı 250 tl eşim onuda kabul etti yeterki iyi hisset dedi gittim..ama malesef oda bana yardımcı olamadı dr çıkınca 2 saat iyiyiym geriye kalan saatler kabusa dönüyordu..istiyordumki bir mucize olsun sihirli bi deynek ve tam ben mucize beklerken yeni evlenen abimin eşinin hamilelik haberi bendeki bitiş oldu yıkıldım nedenmi kız sigara içiyor kola cips sağlıksız beslenirken ve ben herşeyin sağlıklısıyla beslenirken o nasıl hamile kalır kabul edemiyordum sonra birgün sessiz sessiz evde ağlarken kuzenim aradı sesimi kötü duyunca üzüldü durumu anlattım çok çok üzüldü oda loğusalık depresyonu felan geçirmişti gitmediği dr kalmamış ilalarla ayakta dururken transformal nefesi keşfetmiş bir tanıdığı vasıtasıyla çok ısrar etti ben ilaçlarımı bıraktım çok iyi geldi git nolur dedi saati 100 tl önce çok geldi ama iyi gelicekse verirdim eşimle konuştum ve onay aldım adamda artık bıkmıştı iyi olda diyordu hep ve bana dr numarasını verdi psikolog dr. konuştuk randevu aldım ertesi güne bana adetlerimin düzeleceğine %90 garanti verdi şaşırdım.ama çocuğu allah vericek önce bi seni kendine getirelim üzülme bebeğin sana gelicek dedi.ertesi gün gittim ve hayatıma gün doğdu size yemin ederim hani diyolarya takma kafana olur gerçekten takmıyordum ve bunun için çaba göstermeden ..terapinin içeriği bira uzun onu daha sonra anlatırım ve terapiye başladıktan sonraki ilk adetim şaşılacak bir şekilde gününde geldi. allah allah çok şaşırdım eşimde bende sevindim artık hayat müthiş geliiyordu çocuk herşey demek değil bunu hissediyordum ama tabikide olursa mutlu olucaktım veeee 2.ay sürprizzzzzz hamileydim evet hamileydim ve ilk doktoru aradım kadın benden daha çok sevindi benim sorunum bebek olduğu için biraz rahime nefes almaya odaklanıldı ama bu terapi çoğu hastalığa alışkanlıkları bırakmada depresyona çok çok iyi geliyormuş ben sadece rahime nefes almadığım için gebe kalamıyor ve düzensizlik yaşıyormuşum geçenlerde de fox tv de çıkmıştı bir kadın bunu yaşamayanlar yok artık felan diyebilir ama ben yaşadım ve çok şanslı hissediyor beni bu mucizeyle buluşturan rabbime şükrediyorum şu anda 4 aylık hamileyim bunu sizlerle paylaşmak istedim denemekte fayda var ben çok faydasını gördüm şiddetle tavsiye ederim sizleri en iyi ben anlarım.. HAYAT NEFESLE BAŞLAR,NEFESLE BİTER..

TERAPİ SIRASINDA
terapiye sırt üstü uzanarak başlıyor ağzına plastik şişenin ağız kısmını koyuyor ağzımını kocaman açmak için nefes rahat almak için çünkü nefesi ağızdan alıp ağızdan veriyoruz nefes aldığımızda karnımız şişiyor verdiğimizde iniyor..biz sadece nefe alıyoruz gerisini dr. karnımızın bazı yerlerine sinirlere bastırıyor biraz canın yanıyor başın dönüyor kollarında el bileklerinde kasılma ağrı oluyor vücuda normalden fazla oksiyen aldığımız için oluyormuş bunlar ama terapi bitince 2 dk geçiyor..biz nefes alırken karnımıza bacaklarımıza bastırırken olumlu kelimeler söylüyor anne olmak güvenli anne olmayı seçiyorum cinselliğimi kabul ediyorum ben değerliyim gibi.. geçmişte yaşadığımız olumsuzlukları siliyor bilinçaltımızı temizliyor..geçmişte yaşadığınız kötü olaylara artık eskisi gibi üzülmüyorsunuz ..ve tonlama yaptırıyor 2-3 kere .oda bacaklarını o içe doğru iterken sende tam tersine iterek bir nefes alarak nefes bitene kadar bağırıyorsunuz ve bağırma bitince offf müthiş bir rahatlama oluyor.. en sonunda da 10 dk üzerini örtüp seni kendinle baş başa bırakıyor gözlerin terapi sırasında hep kapalı oluyor hala kapalı ve nefes yapmaktan o kadar yoruluyorsunuz ki o son 10 dk süperrrr geliyor terliyorsunuz gevşiyorsunuz ve gözlerinizi açtığıınzda ağlamak geliyor içinizden 1 dk felan ağladım ve ohhh be dedim diğer seanslar daha kolay oluyor sadece ilkinde ağlıyormuş hastalar daha sonralarda lay lay lay die çıkıyorsunuz ve baya gidiyo bu etki ilk başlayanlar 5 seans öneriyor haftada 1 daha sonrası size kalmış işte böle ayy canım çekti :)

Son düzenleme:

merhaba canım hayırlı olsun hamileliğin :) çok sevindim, ee biraz alatsan nasıl birşey olduğunu bu nefes tekiğini

Öncelikle bebeğiniz sağlıkla doğsun, Allah bir avazda kurtarsın. Nefes terapisi aldığınız doktorun bilgilerini mesaj atabilirseniz sevinirim...

lütfen terapiyi aldığın yer hakkında bilgi verebilirmisin.

Tebrik ederim inşallah sağlıkla kucagina almissindir bebeğini özelden bilgileri atarsan bende sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…