Transferin ikinci günü

Hanımlar transferimin 2. Günü ve ben hiç bir belirti yaşamıyorum insan biraz ağrı falan olur diye bekliyor hiç belirti yaşamadan süreci olumlu sonuçlanan oldu mu
Merhaba transferden kan tahliline kadar hiçbir belirtim olmadi ve şu anda 28 haftalık kızımı bekliyorum Hamileliğimde ne bulantı ne kanama hicbirsey yaşamadım içinizi ferah tutun inşallah olumlu sonuç alıcaksınız sağlıcakla

Maşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Benimde aynı gün ben beklemeyi düşünüyorum kanla öğreneceğim :) inşallh
İnşallah ben de dayanabilirim:)
Ay ne güzel yazmışsınız sağlıkla dolsun sağlıkla büyüsün inşallah ben de ne biliyim hani dedim birinci ikinci günü bir kas ağrısı falan olur normalde bende de hiçbir şey olmayınca tuhaflık bende diye düşünmüştüm yazdıklarınızı okudukça içim ferahlıyor sağ olun

Hanımlar transferimin 2. Günü ve ben hiç bir belirti yaşamıyorum insan biraz ağrı falan olur diye bekliyor hiç belirti yaşamadan süreci olumlu sonuçlanan oldu mu
Merhaba , tüp bebek tedavisiyle anne oldum benim de hiç belirtim olmamıstı hatta herkes belirti anlatırken benim olmadığı için tutmadıgını falan düşünmüştüm fakat herkeste öyle olmuyormuş demek ki ben 6. Gün erken gebelik testiyle öğrendim sonra 12. Gün asıl test günümde her sey netlesmıstı zaten, dilerm sizin de pozitif olur isteyen herkesin de

Maşallah ne kadar güzel olmuş:) inş benimde öyle olur 6. Günü idrar testi yaptınız dimi bide sürekli yattınız mı benim ikinci gün dışarı çıktım çok yormadan kendimi

Maşallah ne kadar güzel olmuş:) inş benimde öyle olur 6. Günü idrar testi yaptınız dimi bide sürekli yattınız mı benim ikinci gün dışarı çıktım çok yormadan kendimi
Evet evde erken gebelik testi yaptım hemen pozitif cıktı sonra dayanamayıp kan vermiştim sonuc 35 cıkmıstı hıc unutmuyorum o gunu
Açıkcası ben cok dıkkat ettım ani harekt falan yapmadım saglıklı beslenmeye çalıstım dısarıya sadece pregestan iğnesı olmaya 5 dk mesafelı saglık kurulusuna gıdıp geldım 2 gunde bır onun haricinde dısarı cıkmadım evde bazen yattım bazen evın ıcınde yavasca yurudum o sekılde vakit gecırdım ınsallah sizinde pozitif olacak güzel düşünün strese sakın girmeyin

Ben çok pimpirikliydim ve doktorum bunu fark etmiş olacak ki asla belirtin olmayacak kanaman da olmayacak test gününü bekle diye ısrar etmişti iyiki etmiş kafanızı karıştıracak sizi üzecek herşeyden herkesten uzak durun Sonuç bekleyen herkes inşallah güzel haberinizi bekliyor ve sizlere dua ediyorum herşey çok ama çok güzel olsun inşallah

Evet çok şükür. Oğlum 1,5 yaşına girecek. Hiç bir belirtim yoktu. 3 aylık olunca mide bulantım olmuştu.
Maşallah şimdi benim ağrım yok dedim dedim çok şiddetli bir regli ağrısı gibi ağrı başladı korkmaya başladım şu an ya yani daha transferin üçüncü gününden regl olur muyum eğer olmadıysa bile

Teşekkür ederim.
İlaçlardan dolayı regl olmazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…