Transferin ikinci günü

Hanımlar transferimin 2. Günü ve ben hiç bir belirti yaşamıyorum insan biraz ağrı falan olur diye bekliyor hiç belirti yaşamadan süreci olumlu sonuçlanan oldu mu
Acele etmeyın daha ıkı gün olmuş olumlu düşünün negatif enerji yaymayın pozitif düşünün bebegınız sizinledir

Bende dün transfer oldum bende sen gibiyim sanki normal muayeneden çıkmışım içime bişey konmamış gibi hissediyorum neden böyle oldu anlamadım
Ayyy şeninde benim de pozitif sonuçlansın amin. Tutunma hangi gün oluyor acaba biliyor musun

Ayy inşallah canım benim . Tutunma ilk 3 gün içinde diye biliyorum ben sizinde mi ilk deneme
Evet benimde ilk deneme 5. Gün donmuş embriyo transferi yapıldım çok heyecanlı ve umutluyum bakalım tabi Allah bilir , bu forumda kendimi rahatlatmaya çalışıyorum :)

Evet benimde ilk deneme 5. Gün donmuş embriyo transferi yapıldım çok heyecanlı ve umutluyum bakalım tabi Allah bilir , bu forumda kendimi rahatlatmaya çalışıyorum :)
Ben dün baya ağlama krizi geçirdim bişiler oldu bana sende karnını kasıyor musun sanki bişey olacak gibi

Hanımlar transferimin 2. Günü ve ben hiç bir belirti yaşamıyorum insan biraz ağrı falan olur diye bekliyor hiç belirti yaşamadan süreci olumlu sonuçlanan oldu mu
Bende dün oldum cnm bende de belirti yok daha çok etken cnm benim sadece işlemden dolayı çok az karım ağrısı oldu gece o kadar. Başka da bişey yok sanki normal muayene den çıkmışım gibi benimde cnm. Sadece göbeğim.aciyir iğnelerden o kadar. Yavaş hareket ediyirum bazen evin içinde dolaşıyorum o kadar 4. Gün den sonra dışarı çıkacağım 15 er dk.lik yürüyüş yapacağım

Kızlar içinizi ferah tutun benim pozitif 7+3 üm şuanda hiç bir belirtim olmadı ne kasık ağrısı ne mide bulantısı ne göğüs hassasiyeti ne lekelenme hiç birşey hissetmedim normal rutin hayatımda ki gibiydim hep tutmadı diye üzüldüm hiç birşey hissetmediğim için ama pozitifmiş yani bebişlere olumlu enerji gönderelim ve kendinizde belirti aramayın umarım hepiniz güzel sonuçlar alırsınız inşallah

İnşallah bizim de öyle olur

Merhaba bende 1 Ekimde transfer oldum çok şükür ilk denemede pozitif oldu :) hiiççç endişelenmeyin benim ufacık bile belirtim yoktu sadece transferin 7-8 günlerinde biraz belim ağrıdı anlık kasık batmam oldu o kadar . İnşallah pozitif olacaktır gönlünüzü ferah tutun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…