biraz erken yapmışsın canım gebelik görünüyor gününde tekrarlarsın ben erken yaptırdığımda söylememiştim bile kızıyolar çünkü onlarda haklı 2 gün sonra yaptırdığında belki tam 2 kat artmayacak sen üzüleceksin 12. günden sonra normal artış oluyor.Merhaba kizlar bende bugün kan testi yaptım dondurulmuş embriyo 6.gun bugün transfer olalı 9.gunum bhcg 148 çıktı sizce normal mi tüp bebek merkezini arayıp söyledim durumu ama bana kizdilar niye erkenden yaptın diyesevinemedim bile kursağımda bıraktılar gebelik görünüyor dedi kesin bişey yok ortada dediler
Sizin sonucunuz kaç çıktıbiraz erken yapmışsın canım gebelik görünüyor gününde tekrarlarsın ben erken yaptırdığımda söylememiştim bile kızıyolar çünkü onlarda haklı 2 gün sonra yaptırdığında belki tam 2 kat artmayacak sen üzüleceksin 12. günden sonra normal artış oluyor.
Sonucun kaçtıMerhaba, benim de transferin 9. Günü, 7 ocakta dondurulmuş 5. Gün embriyo transferi oldu, bu sabah 8:00 de beta hcg verdim <5 yazıyor sonuçta, test günüm cumartesiydi, doktorum gününde tekrar kan vermemi istedi ama umutsuzumHakkımızda hayırlısı
Sadece <5 yazıyor sonuçtaSonucun kaçtı
Benimde <4 yazıyordu sonucum 5.42 çıkmıştıSadece <5 yazıyor sonuçta
Ben kaçırdım snrm sizin mesajlarınızı sanırım, sonra ne oldu peki? Yükselmeye devam etti mi acaba?Benimde <4 yazıyordu sonucum 5.42 çıkmıştı
Ben kaçırdım snrm sizin mesajlarınızı sanırım, sonra ne oldu peki? Yükselmeye devam etti mi acaba?
MErhaba canım ne oldu sonuç inşaşlah hyırlı bir haber aldınMerhaba, benim de transferin 9. Günü, 7 ocakta dondurulmuş 5. Gün embriyo transferi oldu, bu sabah 8:00 de beta hcg verdim <5 yazıyor sonuçta, test günüm cumartesiydi, doktorum gününde tekrar kan vermemi istedi ama umutsuzumHakkımızda hayırlısı
Malesef olumsuz, hayırlısı diyelim..MErhaba canım ne oldu sonuç inşaşlah hyırlı bir haber aldın
Hakkımızda Hayırlısı olsun aynen canımMalesef olumsuz, hayırlısı diyelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?