Transferin 9. Gününde olanlar burada mı?

Karyanur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2020
14
13
3
47
Donmuş embriyo transferi yaptıran arkadaşlar bugün 9.günümdeyim bu Rahime batma kramplarım geçmedi ve bugün adetimin 2.günü olacaktı olmadım bu gibi belirtileri yaşıyor veya yaşamış olanlar var mı?

Merhaba kizlar bende bugün kan testi yaptım dondurulmuş embriyo 6.gun bugün transfer olalı 9.gunum bhcg 148 çıktı sizce normal mi tüp bebek merkezini arayıp söyledim durumu ama bana kizdilar niye erkenden yaptın diyesevinemedim bile kursağımda bıraktılar gebelik görünüyor dedi kesin bişey yok ortada dediler

biraz erken yapmışsın canım gebelik görünüyor gününde tekrarlarsın ben erken yaptırdığımda söylememiştim bile kızıyolar çünkü onlarda haklı 2 gün sonra yaptırdığında belki tam 2 kat artmayacak sen üzüleceksin 12. günden sonra normal artış oluyor.

Sizin sonucunuz kaç çıktı

Merhaba, benim de transferin 9. Günü, 7 ocakta dondurulmuş 5. Gün embriyo transferi oldu, bu sabah 8:00 de beta hcg verdim <5 yazıyor sonuçta, test günüm cumartesiydi, doktorum gününde tekrar kan vermemi istedi ama umutsuzum Hakkımızda hayırlısı

Benim bir önceki transferimde tutmuştu ama kalbi durdu küretaj olmak zorunda kaldım, o zaman da aynı şekilde bel ağrısı ve rahimde batma ve kramp vardı, bu kez de aynı ama sonuç farklı oldu, belirti diye bir şey olmuyor snrm yanıltabiliyor

Sonucun kaçtı

MErhaba canım ne oldu sonuç inşaşlah hyırlı bir haber aldın

merhaba, benim transferimin 9. Gunu bugun. İdrar testinde cikinca doktorumla konustum ver kan testini dedi. Simdi sonuc geldi 14.1…embriyo kalitesi Blast 4CB olarak yaziyor. Normalde yrn yapmaliydim. Sizce normal mi???

Sonucunuz noldu sizin benim transferden sonra 9.gunum ve sdet olacakmisim gibi sancilsrim basladi bu 2.transferim ve gecen seferde aynisi olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…