Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Transferin 9. Gününde olanlar burada mı?
- Konu Sahibi Karyanur
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Ocak 2020
- 41
- 36
- 18
- 36
Merhaba kizlar bende bugün kan testi yaptım dondurulmuş embriyo 6.gun bugün transfer olalı 9.gunum bhcg 148 çıktı sizce normal mi tüp bebek merkezini arayıp söyledim durumu ama bana kizdilar niye erkenden yaptın diyesevinemedim bile kursağımda bıraktılar gebelik görünüyor dedi kesin bişey yok ortada dediler
- 13 Nisan 2018
- 2.169
- 2.383
- 133
biraz erken yapmışsın canım gebelik görünüyor gününde tekrarlarsın ben erken yaptırdığımda söylememiştim bile kızıyolar çünkü onlarda haklı 2 gün sonra yaptırdığında belki tam 2 kat artmayacak sen üzüleceksin 12. günden sonra normal artış oluyor.Merhaba kizlar bende bugün kan testi yaptım dondurulmuş embriyo 6.gun bugün transfer olalı 9.gunum bhcg 148 çıktı sizce normal mi tüp bebek merkezini arayıp söyledim durumu ama bana kizdilar niye erkenden yaptın diyesevinemedim bile kursağımda bıraktılar gebelik görünüyor dedi kesin bişey yok ortada dediler
- 15 Ocak 2020
- 41
- 36
- 18
- 36
Sizin sonucunuz kaç çıktıbiraz erken yapmışsın canım gebelik görünüyor gününde tekrarlarsın ben erken yaptırdığımda söylememiştim bile kızıyolar çünkü onlarda haklı 2 gün sonra yaptırdığında belki tam 2 kat artmayacak sen üzüleceksin 12. günden sonra normal artış oluyor.
- 16 Ocak 2020
- 12
- 10
- 18
- 35
- 16 Ocak 2020
- 12
- 10
- 18
- 35
- 26 Kasım 2017
- 876
- 546
- 103
Sonucun kaçtıMerhaba, benim de transferin 9. Günü, 7 ocakta dondurulmuş 5. Gün embriyo transferi oldu, bu sabah 8:00 de beta hcg verdim <5 yazıyor sonuçta, test günüm cumartesiydi, doktorum gününde tekrar kan vermemi istedi ama umutsuzum Hakkımızda hayırlısı
- 16 Ocak 2020
- 12
- 10
- 18
- 35
Sadece <5 yazıyor sonuçtaSonucun kaçtı
- 26 Kasım 2017
- 876
- 546
- 103
Benimde <4 yazıyordu sonucum 5.42 çıkmıştıSadece <5 yazıyor sonuçta
- 16 Ocak 2020
- 12
- 10
- 18
- 35
Ben kaçırdım snrm sizin mesajlarınızı sanırım, sonra ne oldu peki? Yükselmeye devam etti mi acaba?Benimde <4 yazıyordu sonucum 5.42 çıkmıştı
- 26 Kasım 2017
- 876
- 546
- 103
Maalesef olmadı
Ben kaçırdım snrm sizin mesajlarınızı sanırım, sonra ne oldu peki? Yükselmeye devam etti mi acaba?
MErhaba canım ne oldu sonuç inşaşlah hyırlı bir haber aldınMerhaba, benim de transferin 9. Günü, 7 ocakta dondurulmuş 5. Gün embriyo transferi oldu, bu sabah 8:00 de beta hcg verdim <5 yazıyor sonuçta, test günüm cumartesiydi, doktorum gününde tekrar kan vermemi istedi ama umutsuzum Hakkımızda hayırlısı
- 16 Ocak 2020
- 12
- 10
- 18
- 35
Malesef olumsuz, hayırlısı diyelim..MErhaba canım ne oldu sonuç inşaşlah hyırlı bir haber aldın
Hakkımızda Hayırlısı olsun aynen canımMalesef olumsuz, hayırlısı diyelim..