• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferin 8.gunu test nasıl çıkmalı

Coksukurbugunume

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
2.752
1.437
63
Kızlar selam,
Donmuş 5.gun çift embriyo transferi 8.gunum.

Dünden beri hiç bir belirti yok

Bugün yine idrar testi yaptım gözle görüyorum silik çizgi var ama foto çekince görünmüyor atmadım o nedenle buraya.

Daha önceki günlerde azda olsa belirti gösteriyor gibiydi.
6 ve 7.gunlerde de test yaptım yine çok silikti çizgiler bir sorun mu var acaba endişe duymaya başladım artık test günüm cumartesi

Kızlar selam,

Bugün yine idrar testi yaptım gözle görüyorum silik çizgi var ama foto çekince görünmüyor atmadım o nedenle buraya.

6 ve 7.gunlerde de test yaptım yine çok silikti çizgiler bir sorun mu var acaba endişe duymaya başladım artık test günüm cumartesi
Silik bir şekilde çıkıyorsa vardır bence. 11. Gün netleşir galiba. İnşallah tutmuştur🥰

Kızlar benimde 6.günüm. Elimde normal gebelik testi var. Sizce bunu denesem mi yoksa erken gebelik testi mi doğru sonucu verir

Kızlar selam,

Sonuc

Back