Transferin 8. Günü idrar testi ve sağ kasık ağrısı ve b-hcg

Portakal66cicegi

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2021
35
25
33
Merhaba kızlar, 22 eylül 5. Gün 2 adet dondurulmuş embriyo transferi yapıldı. Bugün 8. Günüm normalde hiç belirttim yoktu ama dün akşamdan beri sağ kasık ağrım var ve sabah kahverengi leke gördüm ama çok azdı. İlk idrarla kaset test yaptım çift çizgiyi gördüm. İlk başta çok sevindim ama sağ kasık ağrım çok şiddetli olmamakla birlikte hala devam ediyor. Sağlık ocağına gidip kan verdim. Öğleden sonraya sonucu çıkacak bakalım. Rabbim hayırlısını verir inşallah benimle aynı durumu yaşayan var mı?

Eklentiler

• IMG_20220930_093032.jpg
    30,6 KB · Görüntüleme: 468
Canım kasık ağrısı normal lekelenme doktorunuzla bı görüşün inşallah hayırlısı olur

Sabah yazmıştım ama transferimin 8. Günü çok farklı başladı. Lekelenme, kasık ağrısı, sabah yaptığım kaset testin pozitif çıkması ve ardından hemen kan testine gitmem....
Öğleden sonra sonucumu aldım beta hcg 178 çıktı. İnşallah bundan sonraki günler sağlıkla katlanarak devam eder. Rabbim dileyen isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin

8. Gününden önce test yapmış mıydınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…