- Konu Sahibi Limonmiski
-
Canım kan sonucun ne olduCumartesi günü nasipse kan vericem inşallah orda güzel haberi alırım
Canım kesin sonucun belli oldu muKızlar 6. Gün embryosu 2 adet transfer olmuştum. Bugün 8. Günüm dayanamadım erken gebelik testi yaptım . Böyle çıktı resmde çok belli olmuyor ama gözle görülüyor. Erken gebelik testinde bazılarinin daha belirgin ya acaba da kaldım oldumu olmadimi diye. Test günüm 3. Gün sonra
Canım test sonucun nedirHayırlı olsun inşallah benmki yeni idrara geciyor sanırım blmiyorum..
Negatif malesefCanım test sonucun nedir
Prediktörde böyle hayalet çizgi çıkabiliyor ben de yaşamıştım maalesef negatif olmuştu, kaçıncı gün embriyosu?8. Günüm. Burda çok silik bi çizgi var acaba hamile olabilir miyim
5. GünPrediktörde böyle hayalet çizgi çıkabiliyor ben de yaşamıştım maalesef negatif olmuştu, kaçıncı gün embriyosu?
Hayalet gibi değil fotoğrafta çok belli olmuyor. 3-4 kişi eşim dahil o çizgiyi çok rahat görüyor5. Gün
Kaset test varsa onu deneyebilirseniz onda da gözüküyorsa vardır kesinHayalet gibi değil fotoğrafta çok belli olmuyor. 3-4 kişi eşim dahil o çizgiyi çok rahat görüyor
Transferden sonraki 1. Gün oluyor. İlaç kullandığımız için adet olma durumumuz yok. İlaçları bırakınca bi kaç gün sonra ancak olabiliyoruz. 5. Gün embriyosu olursa genelde 7. Gün sabah ilk idrarla belli oluyor testteBir şey sormak istiyorumcuma günü transferim var. Transfer günü 1. Gün olarak mı hesaplanıyor. Ertesi gün mü 1. Birde benim transferden 6 gün sonra normal şartlarda adet günüm. 1 gün önce 1 gün sonra değişir tabi ama genelde hep günü gününe. Böyle denk gelen var mı. Benim ki geçe mi kaldı. Çünkü herkes 12 günü beklemiş kan için. Eee ben 7. Günde adet oöup olmamama göre anlaycam. Neden öle oldu ki.
Aaaa çok açıklayı oldu çok teşekkür ederim. Adet olmayacağımı bilmiyordum. Çok teşekkür ederimTransferden sonraki 1. Gün oluyor. İlaç kullandığımız için adet olma durumumuz yok. İlaçları bırakınca bi kaç gün sonra ancak olabiliyoruz. 5. Gün embriyosu olursa genelde 7. Gün sabah ilk idrarla belli oluyor testte
bu benim bir önceki gebeliğimde yaptığım testin de yanyana görüntüsü ilkinde beta 6 ikincisinde 20 , 3. De beta hcg 40 çıkmıştı. Bi fikir vermesi için size gösteriyorumHayalet gibi değil fotoğrafta çok belli olmuyor. 3-4 kişi eşim dahil o çizgiyi çok rahat görüyor
Rica ederimAaaa çok açıklayı oldu çok teşekkür ederim. Adet olmayacağımı bilmiyordum. Çok teşekkür ederim
Merhaba benimde 8. Gun kaset testimbu benim bir önceki gebeliğimde yaptığım testin de yanyana görüntüsü ilkinde beta 6 ikincisinde 20 , 3. De beta hcg 40 çıkmıştı. Bi fikir vermesi için size gösteriyorumEki Görüntüle 3112979
Tebrik ederim değeriniz de çok yüksek demekkiMerhaba benimde 8. Gun kaset testim
Teşekkür ederim akşamına test yaptım 206 çıktı yarın tekrarliyacam bakalım umarım sağlıklıdırTebrik ederim değeriniz de çok yüksek demekki
Akşam yine yaptım oda silik çıktı. İkiside erken gebelik testi eğer transfer sonrası 1. Günde 7. Günümde silik çıktı. Ben transfer gününü 1. Gün sanıyorumKaset test varsa onu deneyebilirseniz onda da gözüküyorsa vardır kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?