- 3 Eylül 2021
- 229
- 163
- 18
- 29
- Konu Sahibi Limonmiski
-
Kızlar 6. Gün embryosu 2 adet transfer olmuştum. Bugün 8. Günüm dayanamadım erken gebelik testi yaptım . Böyle çıktı resmde çok belli olmuyor ama gözle görülüyor. Erken gebelik testinde bazılarinin daha belirgin ya acaba da kaldım oldumu olmadimi diye. Test günüm 3. Gün sonra
Öylemi dersiniz . Ben yeni idrara geciyordur diye düşünüyorum ama 8.gun daha belirgin olanlarda var o yüzden biraz şeyde kaldımBence sekizinci gun icin gayet net
7.gun testiniz nasıldı. Benim 11.gun test dediler ctesi yani test günümMerhaba resımde tam net gorunmuyor dedıgın gibi var gibi yok gibi gorunuyor cizgi test gunun ne zaman acaba ? Ben gecen ay transfer oldum. 5. Gun ve 7. Gun test yaptım kan testı ıcın de 9. Gun gel demıstı doktorum tek embriyo transferi olmustum sukur suan bebegım benımle ınsallah guzel haberle gelırsın
Öylemi dersiniz . Ben yeni idrara geciyordur diye düşünüyorum ama 8.gun daha belirgin olanlarda var o yüzden biraz şeyde kaldım
Yok kuzm bana 11.gun kan dediler yani ctesi kan günüNormalde 9.gun kan 12. Gun Idrar testi degilmi oyle bildigim icin bence iyi
Yok kuzm bana 11.gun kan dediler yani ctesi kan günü
Yok cnm ya ctesi test günüm ztn o gün varsa kanda ogrenirimUc gun once boyle cikmasi iyi sanki ama yarinda bir test yap ilerlemeye bak benve
Insallah hayirlisiyla guzel haberlerini alirsinYok cnm ya ctesi test günüm ztn o gün varsa kanda ogrenirim
7.gun testiniz nasıldı. Benim 11.gun test dediler ctesi yani test günüm
Hayırlı olsun inşallah benmki yeni idrara geciyor sanırım blmiyorum..18 nisan 5. Gün yaptıgım bugün yazan 7. Gün
Hayırlı olsun inşallah benmki yeni idrara geciyor sanırım blmiyorum..
Gozun aydın canım darısı bize inşallahMerhaba resımde tam net gorunmuyor dedıgın gibi var gibi yok gibi gorunuyor cizgi test gunun ne zaman acaba ? Ben gecen ay transfer oldum. 5. Gun ve 7. Gun test yaptım kan testı ıcın de 9. Gun gel demıstı doktorum tek embriyo transferi olmustum sukur suan bebegım benımle ınsallah guzel haberle gelırsın
Sağolun Allah razı olsun cumartesi günü kan vericem canım inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırızİyi düşün iyi olsun canım guzel sonuclar alırsın ınsallah kan gununde benı de bılgılendır sonuc günü dua edıcem senın ıcın
Ben hafifte olsa 2.çizgiyi gördüm canımKızlar 6. Gün embryosu 2 adet transfer olmuştum. Bugün 8. Günüm dayanamadım erken gebelik testi yaptım . Böyle çıktı resmde çok belli olmuyor ama gözle görülüyor. Erken gebelik testinde bazılarinin daha belirgin ya acaba da kaldım oldumu olmadimi diye. Test günüm 3. Gün sonra
5.gününde bile çok iyi belli olmus çok iyi Adige18 nisan 5. Gün yaptıgım bugün yazan 7. Gün
5.gününde bile çok iyi belli olmus çok iyi Adigeerkenden ogrenmis oldun ne güzel. Benim 7.günüm hala yapmaya cesaret edemiyorum
Pazartesi kan vermeye gidicem, cuma sabahi test yapmaya ayarladim kendimi ama dayanabilirsem yapmiycamBen transfer sonrası hıc umudum yoktu ama ilaçları aldıgım zaman uc test aldm dayanamadm 5. Gun yaptm kesın bozuk test dedım ıkı gun bekleyeym dedm 7. Gun daha da ben burdyım dedi ve kan vermeye giderken yaptm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?