Transferin 8. Günü erken gebelik testi bakarmisiniz

Kızlar benimde transferin 6.günğnde erken gebelik testi yaptım net olmasada silik çıktı ama kotkuyorum dış gebelik diye gecen gebeliğim dış gebelikti ya hep aklımda sorular 🥺cuma günü test günüm

Kızlar 6. Gün embryosu 2 adet transfer olmuştum. Bugün 8. Günüm dayanamadım erken gebelik testi yaptım . Böyle çıktı resmde çok belli olmuyor ama gözle görülüyor. Erken gebelik testinde bazılarinin daha belirgin ya acaba da kaldım oldumu olmadimi diye. Test günüm 3. Gün sonra
Canım kesin sonucun belli oldu mu

8. Günüm. Burda çok silik bi çizgi var acaba hamile olabilir miyim

Eklentiler

• 57E05094-155F-4E8B-8C76-C3848B4DAC9B.webp
    57E05094-155F-4E8B-8C76-C3848B4DAC9B.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 722
Bir şey sormak istiyorum🌸 cuma günü transferim var. Transfer günü 1. Gün olarak mı hesaplanıyor. Ertesi gün mü 1. Birde benim transferden 6 gün sonra normal şartlarda adet günüm. 1 gün önce 1 gün sonra değişir tabi ama genelde hep günü gününe. Böyle denk gelen var mı. Benim ki geçe mi kaldı. Çünkü herkes 12 günü beklemiş kan için. Eee ben 7. Günde adet oöup olmamama göre anlaycam. Neden öle oldu ki.

Bir şey sormak istiyorum🌸 cuma günü transferim var. Transfer günü 1. Gün olarak mı hesaplanıyor. Ertesi gün mü 1. Birde benim transferden 6 gün sonra normal şartlarda adet günüm. 1 gün önce 1 gün sonra değişir tabi ama genelde hep günü gününe. Böyle denk gelen var mı. Benim ki geçe mi kaldı. Çünkü herkes 12 günü beklemiş kan için. Eee ben 7. Günde adet oöup olmamama göre anlaycam. Neden öle oldu ki.
Transferden sonraki 1. Gün oluyor. İlaç kullandığımız için adet olma durumumuz yok. İlaçları bırakınca bi kaç gün sonra ancak olabiliyoruz. 5. Gün embriyosu olursa genelde 7. Gün sabah ilk idrarla belli oluyor testte

Transferden sonraki 1. Gün oluyor. İlaç kullandığımız için adet olma durumumuz yok. İlaçları bırakınca bi kaç gün sonra ancak olabiliyoruz. 5. Gün embriyosu olursa genelde 7. Gün sabah ilk idrarla belli oluyor testte
Aaaa çok açıklayı oldu çok teşekkür ederim. Adet olmayacağımı bilmiyordum. Çok teşekkür ederim🌸

Hayalet gibi değil fotoğrafta çok belli olmuyor. 3-4 kişi eşim dahil o çizgiyi çok rahat görüyor
bu benim bir önceki gebeliğimde yaptığım testin de yanyana görüntüsü ilkinde beta 6 ikincisinde 20 , 3. De beta hcg 40 çıkmıştı. Bi fikir vermesi için size gösteriyorum
1F65EC1F-7B06-4078-A3C9-18FE08D20479.webp

Eklentiler

• IMG_20220812_161142.webp
    IMG_20220812_161142.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 461
Back
X