- Konu Sahibi Limonmiski
-
Pazartesi kan vermeye gidicem, cuma sabahi test yapmaya ayarladim kendimi ama dayanabilirsem yapmiycambakalım neler gorucem bu arada benimde bir taraf çerkez bir taraf adige
Dayan dayan yapma cuma ya kadar canım cuma yap ne kadar geç o kadar iyi çizgi cıkmazsa bıle uzulme herseyın sonucu kan da cıkıyor cunku.. çerkes ve adige aynı zaten canım adige çerkes demektir :)
Benmki niye geç gözüktü acaba ya. Bı sorun mu var diye düşünmeden edemiyorum.. bazısı 6 günde görmüş silik çizgiyi. Acaba gecmi tutundu yoksa yenimi idrara geciyordurBen transfer sonrası hıc umudum yoktu ama ilaçları aldıgım zaman uc test aldm dayanamadm 5. Gun yaptm kesın bozuk test dedım ıkı gun bekleyeym dedm 7. Gun daha da ben burdyım dedi ve kan vermeye giderken yaptm
Çok güzel görünüyor maşallah çift transfer mi birde donmuş mu18 nisan 5. Gün yaptıgım bugün yazan 7. Gün
Olabilir canim herkesin aynı çıkacak diye birşey yok güzel düşün ki güzel olsun inşallah bebisler seninledir kafanı hiç karıştırmaHayırlı olsun inşallah benmki yeni idrara geciyor sanırım blmiyorum..
Tüp de olsa beta değerleri kişiden kişiye çok değişiyor. Aynı gün aynı kalitede aynı sayıda aynı şartlarda embriyo transferi yapılan biriyle bile kıyaslamak doğru değil. Herkesin süreci farklı ilerliyor. Sadece çatlatma iğnesi olduysanız onun etkisi kalmış olabilir mi onu göz önünde bulundurun. Ben olsam idrarda aynı testi tekrarlayıp koyulaşma takip eder ya da doktorun verdiği günden iki gün önce kan verirdim. O zaman iki gün sonra test gününüzde elinizde gerçekten kıyaslayacak bir şey olur çünkü önemli olan başlangıç değeri değil iki günde bir değerin düzenli artmasıBenmki niye geç gözüktü acaba ya. Bı sorun mu var diye düşünmeden edemiyorum.. bazısı 6 günde görmüş silik çizgiyi. Acaba gecmi tutundu yoksa yenimi idrara geciyordur
Canim tekrarla testi silik cizgi var gibi sankiKızlar 6. Gün embryosu 2 adet transfer olmuştum. Bugün 8. Günüm dayanamadım erken gebelik testi yaptım . Böyle çıktı resmde çok belli olmuyor ama gözle görülüyor. Erken gebelik testinde bazılarinin daha belirgin ya acaba da kaldım oldumu olmadimi diye. Test günüm 3. Gün sonra
kafa güzel olunca böyle oluyor abzeh demek istemiştim. Bi taraf abzeh bi taraf sabsig
Benmki niye geç gözüktü acaba ya. Bı sorun mu var diye düşünmeden edemiyorum.. bazısı 6 günde görmüş silik çizgiyi. Acaba gecmi tutundu yoksa yenimi idrara geciyordur
Çok güzel görünüyor maşallah çift transfer mi birde donmuş mu
Sağlıkla kucağına al inşallah canımTek embriyo transfer oldum canım evet ıkı regl bekleyip de transfer oldum
Çatlatma iğnesi olmadım canım dönmüş embryo transferydi zatenTüp de olsa beta değerleri kişiden kişiye çok değişiyor. Aynı gün aynı kalitede aynı sayıda aynı şartlarda embriyo transferi yapılan biriyle bile kıyaslamak doğru değil. Herkesin süreci farklı ilerliyor. Sadece çatlatma iğnesi olduysanız onun etkisi kalmış olabilir mi onu göz önünde bulundurun. Ben olsam idrarda aynı testi tekrarlayıp koyulaşma takip eder ya da doktorun verdiği günden iki gün önce kan verirdim. O zaman iki gün sonra test gününüzde elinizde gerçekten kıyaslayacak bir şey olur çünkü önemli olan başlangıç değeri değil iki günde bir değerin düzenli artması
O zaman test tekrarı ya da kan tahlili mantıklıÇatlatma iğnesi olmadım canım dönmüş embryo transferydi zaten
Sağlıkla kucağına al inşallah canımikinci regl seninde geç geldi mi olman gereken tarihte mi oldun acaba 1 hafta geçti ben hala olmadım da transfer için hazırlığa başlıycaktık olmadım ilk kez başıma böyle bir şey geliyor
Benimde eniştelerim kabarteykabartey im bende
Cumartesi günü nasipse kan vericem inşallah orda güzel haberi alırımO zaman test tekrarı ya da kan tahlili mantıklı
Yaa gercekten mi normal mi yani bu şekilde olmasıEvet endişe etme sakın canım benm de 14 gün sonra oldum 2. Regl mı
Çok zor görünüyor 8. Gün yaptığım testte çok net belli idi umarim koyulaşır çizgiKızlar 6. Gün embryosu 2 adet transfer olmuştum. Bugün 8. Günüm dayanamadım erken gebelik testi yaptım . Böyle çıktı resmde çok belli olmuyor ama gözle görülüyor. Erken gebelik testinde bazılarinin daha belirgin ya acaba da kaldım oldumu olmadimi diye. Test günüm 3. Gün sonra
Ooo maşallahBenimde eniştelerim kabartey
Yaa gercekten mi normal mi yani bu şekilde olması
Canım birde sanki ben senin çift transfer istediğini hatırlıyorum neden tek oldu acaba ? Kalite neydi 5.gün embriyosu mu birde çok soru sordum ama kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?