Transferin 8. Günü erken gebelik testi bakarmisiniz

Pazartesi kan vermeye gidicem, cuma sabahi test yapmaya ayarladim kendimi ama dayanabilirsem yapmiycam bakalım neler gorucem bu arada benimde bir taraf çerkez bir taraf adige

Dayan dayan yapma cuma ya kadar canım cuma yap ne kadar geç o kadar iyi çizgi cıkmazsa bıle uzulme herseyın sonucu kan da cıkıyor cunku.. çerkes ve adige aynı zaten canım adige çerkes demektir :)

Ben transfer sonrası hıc umudum yoktu ama ilaçları aldıgım zaman uc test aldm dayanamadm 5. Gun yaptm kesın bozuk test dedım ıkı gun bekleyeym dedm 7. Gun daha da ben burdyım dedi ve kan vermeye giderken yaptm
Benmki niye geç gözüktü acaba ya. Bı sorun mu var diye düşünmeden edemiyorum.. bazısı 6 günde görmüş silik çizgiyi. Acaba gecmi tutundu yoksa yenimi idrara geciyordur

Benmki niye geç gözüktü acaba ya. Bı sorun mu var diye düşünmeden edemiyorum.. bazısı 6 günde görmüş silik çizgiyi. Acaba gecmi tutundu yoksa yenimi idrara geciyordur
Tüp de olsa beta değerleri kişiden kişiye çok değişiyor. Aynı gün aynı kalitede aynı sayıda aynı şartlarda embriyo transferi yapılan biriyle bile kıyaslamak doğru değil. Herkesin süreci farklı ilerliyor. Sadece çatlatma iğnesi olduysanız onun etkisi kalmış olabilir mi onu göz önünde bulundurun. Ben olsam idrarda aynı testi tekrarlayıp koyulaşma takip eder ya da doktorun verdiği günden iki gün önce kan verirdim. O zaman iki gün sonra test gününüzde elinizde gerçekten kıyaslayacak bir şey olur çünkü önemli olan başlangıç değeri değil iki günde bir değerin düzenli artması

Canim tekrarla testi silik cizgi var gibi sanki

Canım kendını strese sokma hıc kaset testlerde ogrenmeyıp tek cızgı gorup de kan da gebelık cıkan cok fazla var forumlarda

Tek embriyo transfer oldum canım evet ıkı regl bekleyip de transfer oldum
Sağlıkla kucağına al inşallah canım ikinci regl seninde geç geldi mi olman gereken tarihte mi oldun acaba 1 hafta geçti ben hala olmadım da transfer için hazırlığa başlıycaktık olmadım ilk kez başıma böyle bir şey geliyor

Çatlatma iğnesi olmadım canım dönmüş embryo transferydi zaten

Evet endişe etme sakın canım benm de 14 gün sonra oldum 2. Regl mı

Evet endişe etme sakın canım benm de 14 gün sonra oldum 2. Regl mı
Yaa gercekten mi normal mi yani bu şekilde olması
Canım birde sanki ben senin çift transfer istediğini hatırlıyorum neden tek oldu acaba ? Kalite neydi 5.gün embriyosu mu birde çok soru sordum ama kusura bakma

Son düzenleme:
Çok zor görünüyor 8. Gün yaptığım testte çok net belli idi umarim koyulaşır çizgi

Yaa gercekten mi normal mi yani bu şekilde olması
Canım birde sanki ben senin çift transfer istediğini hatırlıyorum neden tek oldu acaba ? Kalite neydi 5.gün embriyosu mu birde çok soru sordum ama kusura bakma

Yok canım tek benım tıp fakültesinde yapıldı tedavım ilk deneme yaş 30 ondan dolayı tek embriyo transfer oldum.. sorabılırsın canım sorun degıl.. hıc korkma kendını bu süreçte strese sokmamaya calıs kendınde belırtı arama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…