- 1 Temmuz 2022
- 78
- 119
- 29
-
- Konu Sahibi musmutluumutlu
Aslında bazen erken gebelik testinde görünmeyip kaset testte görünüyor çok değişik bir şekildeSenin maşallah çok güzel arkadaşım benim bugün sabah erkenden yapmama rağmen hiç çıkmadı… normalde 11 de kan verdim 8.38 çıktı… erken gebelik testi 5 in üstünü görüyor bu sabah neden görmedi erken testlerden yapmıştım halbuki… acaba benim geç tutunma olup geç beta salgılanması olabilir mi? Ama çoğu kişide düşük beta iyi sonuç vermemiş nasip ne diyelim
ne güzel artmış maşallah
Teşekkür ederim darısı bekleyen isteyen herkeze olsunSenin maşallah çok güzel arkadaşım benim bugün sabah erkenden yapmama rağmen hiç çıkmadı… normalde 11 de kan verdim 8.38 çıktı… erken gebelik testi 5 in üstünü görüyor bu sabah neden görmedi erken testlerden yapmıştım halbuki… acaba benim geç tutunma olup geç beta salgılanması olabilir mi? Ama çoğu kişide düşük beta iyi sonuç vermemiş nasip ne diyelim
ne güzel artmış maşallah
Arkadaşım teşekkür ederim güzel yorumlarınla rahatlatıyorsun beni… sol kasık batmam var yazdığımda sol tüpe yerleştiyse ve batma varsa dış gebelik diyor… dr rahime koyuyor nasıl tüpe yerleşiyor onu da anlamadım belki düşmek üzereyken oraya mı tutunuyorAslında bazen erken gebelik testinde görünmeyip kaset testte görünüyor çok değişik bir şekildebence canınızı hiç sıkmayın şuan sevin karnınızı bol bol o kadar örnek var ki 5-6-7-8 değerleri ile hamileliği öğrenip bebeğini kucağına alan hem dediğiniz gibi geç tutunma olması muhtemel
Bugün hem erken test hem kaset test yaptım ikisi de negatif gösterdi … dünkü teste biraz fazla idrar koymuştum bence o yanılttı… inşallah duam betamın sabah 8-9 dan sonra artmaya başlamış olmasıTeşekkür ederim darısı bekleyen isteyen herkeze olsunhafta basını bekle tekrar kan ver kana beta geç geçiyor olabilir. Dondurulmuş mu taze emriyomuydu? Birde erken gebelikte değil kaset testte silik çizgiyi görmüşsün bu bana göre daha umut verici kanda 5 üzeri olmasıda aynı sekilde umut verici herzaman umut vardır. Testlerde hep negatifi görüp kand pozitifi yakalayanda cok o yüzden negatif denilemez vede hem restte hem kandada olduguna dair belirti vermiş insallah saglıkla artar degeri
Rica ederim, kötüyü düşünme lütfen batma tutunma habercisi de oluyor hatta dış gebelikten daha yüksek bir ihtimal bu hiç belli olmaz, evet kk da bu şekilde bir çok yorum okudum sen sarıl bebeğine gün doğmadan neler doğar her zaman umut vardırArkadaşım teşekkür ederim güzel yorumlarınla rahatlatıyorsun beni… sol kasık batmam var yazdığımda sol tüpe yerleştiyse ve batma varsa dış gebelik diyor… dr rahime koyuyor nasıl tüpe yerleşiyor onu da anlamadım belki düşmek üzereyken oraya mı tutunuyorsenin o dediğin kişilerin yazdığı betalara burda mı rastladın …
Bugün hem erken test hem kaset test yaptım ikisi de negatif gösterdi … dünkü teste biraz fazla idrar koymuştum bence o yanılttı… inşallah duam betamın sabah 8-9 dan sonra artmaya başlamış olmasıçünkü ben testleri sabah 5 te yaptım uyanıp…
Merhaba ben 10. Gün 13 ile öğrendim 12. Gün 26 oldu, şuan 16 aylık, umudunuzu kaybetmedin bol bol dua edinArkadaşlar ben bugün idrar testini tekrarladım ama negatif çıktı merak edip kan baktırdım 8.38 çıktı dr u aradım hemşire var yada yok diyemeyiz iki gün sonra birdaha baktırın dedi… siz hiç çok düşük beta ile hamile olana denk geldiniz mi yorumlarda?
İnanır mısın senin daha önceki paylaşımını görüp ekran görüntüsü aldım eşime gösterdim dedim acaba şimdi ne durumda gebeliği bir baktım sen yazmışsınMerhaba ben 10. Gün 13 ile öğrendim 12. Gün 26 oldu, şuan 16 aylık, umudunuzu kaybetmedin bol bol dua edin
Sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alınMerhaba ben 10. Gün 13 ile öğrendim 12. Gün 26 oldu, şuan 16 aylık, umudunuzu kaybetmedin bol bol dua edin
Ne güzel umut olabilmek, olumsuz düşünmeyin, kimine göre kasık batması gebelik var kimine göre yok, ben hatırlamıyorum varmıydı diye ama Allah gönlünüze göre verecek inşallah, ben duaların gücüne inanırım, zordu ama Allahım ol dedi ve oldu, bol bol dua edin, zor bir süreç Rabbim yardımcınız olsun, bu arada bebeğim uyuyor,İnanır mısın senin daha önceki paylaşımını görüp ekran görüntüsü aldım eşime gösterdim dedim acaba şimdi ne durumda gebeliği bir baktım sen yazmışsıninşallah arkadaşım bol bol dua ediyorum… senin sol kasığında batma var mıydı? Ben ondan da korkuyorum çok değil ama sol kasıkta batma olunca acaba dedim tüpe mi yerleşti inşallah öyle değildir bak senin yazdığını da ekledim ekran görüntüsü almıştım bana umut olsun diye
Maşallah doğdu mu bile ? Ben daha yeni gebelik sandımNe güzel umut olabilmek, olumsuz düşünmeyin, kimine göre kasık batması gebelik var kimine göre yok, ben hatırlamıyorum varmıydı diye ama Allah gönlünüze göre verecek inşallah, ben duaların gücüne inanırım, zordu ama Allahım ol dedi ve oldu, bol bol dua edin, zor bir süreç Rabbim yardımcınız olsun, bu arada bebeğim uyuyor,rabbim sizede bu duyguyu yaşatsın inşallah
Allah yardımcınız olsun inşallah bebeklerinin sizinledir ve sağlıklı bir hamilelik süreci geçirirsiniz dualarım sizinleArkadaşlar bugün de kan testi verdim 15.23 çıktı düne göre katlamış ikiye… yarın 10. Günüm aşırı yükselmese de ikiye katlarsa bir ümit devam ediyor şansımız inşallah dua ediyorum hep
Teşekkür ederim yorumların çoğu olumsuz okudukça olumsuza yönleniyorum ama Allahtan ümit kesilmez inşallah benim de düşük başlayıp güzel devam edenlerden olurAllah yardımcınız olsun inşallah bebeklerinin sizinledir ve sağlıklı bir hamilelik süreci geçirirsiniz dualarım sizinle
İnşallah arkadaşım ama yorumlar genelde kimyasal yada dış gebelik diyorhakkımızda en hayırlısını en kolay yoldan nasip etsin rabbim
Canım merhaba 11. Gün 91 ile öğrendim ilk gebeliğimi değerlerim o kafidar guzel arttı ki hep iki kat iki kat. Tektaraflı kasık batması beni rahatsız edip kese gününü beklemeden doktora konustum ve dış gebelik gecirdiğimi önledim. Söyleyecegim o ki tek taraflı bir agrın varsa kendini gözlemle tek taraflı agrı iyi bir şey değilArkadaşım teşekkür ederim güzel yorumlarınla rahatlatıyorsun beni… sol kasık batmam var yazdığımda sol tüpe yerleştiyse ve batma varsa dış gebelik diyor… dr rahime koyuyor nasıl tüpe yerleşiyor onu da anlamadım belki düşmek üzereyken oraya mı tutunuyorsenin o dediğin kişilerin yazdığı betalara burda mı rastladın …
Ve 10-12. Gün 50 üzeri olması saglıklı gebelik olduguna işaret diyor tıp. Büyük ihtimal kimyasal gebelik ile sonuçlanabilriArkadaşım teşekkür ederim güzel yorumlarınla rahatlatıyorsun beni… sol kasık batmam var yazdığımda sol tüpe yerleştiyse ve batma varsa dış gebelik diyor… dr rahime koyuyor nasıl tüpe yerleşiyor onu da anlamadım belki düşmek üzereyken oraya mı tutunuyorsenin o dediğin kişilerin yazdığı betalara burda mı rastladın …
Merhaba sizdeki batma nasıldı? Çok muydu? Benimki hafif batma şeklinde çok az hissediliyor.. beni pek rahatsız etmiyor… ama tabi nasip böyle şeyler ne diyelim dua etmekten başka birşey gelmez elimzidenCanım merhaba 11. Gün 91 ile öğrendim ilk gebeliğimi değerlerim o kafidar guzel arttı ki hep iki kat iki kat. Tektaraflı kasık batması beni rahatsız edip kese gününü beklemeden doktora konustum ve dış gebelik gecirdiğimi önledim. Söyleyecegim o ki tek taraflı bir agrın varsa kendini gözlemle tek taraflı agrı iyi bir şey değil
belirtilerin nelerdi kacıncı gundem basladı teansverin lütfen cok önemli yazBeta hcg 542 pozitif çok şükür rabbim kucagımıza almayıda nasip etsin inşallah . Rabbim isteyen bekleyen herkeze nasip etsin
Senin beta artışın asıl ilerledi arkadaşım? İlk 91 çıkıp….Ve 10-12. Gün 50 üzeri olması saglıklı gebelik olduguna işaret diyor tıp. Büyük ihtimal kimyasal gebelik ile sonuçlanabilri
Doğdu 2 ay sonra 1,5 yaşında olacak Allah’ın izniyle inşallahMaşallah doğdu mu bile ? Ben daha yeni gebelik sandım